Angela de Jong en Georgina Verbaan belanden in tv-ruzie: ‘Bizar!’

Angela de Jong en Georgina Verbaan hebben een tv-clash gehad over Famke Louise. De dames zijn het hevig met elkaar oneens over haar goedkope carrièremove. “Dit wil je niet!”

Angela de Jong, Famke Louise en Georgina Verbaan © RTL, Instagram

Als je als BN’er relatief weinig talent hebt en je carrière zit in het slop, dan is het tegenwoordig een reële optie om gewoon je kleren uit te trekken en de beelden daarvan tegen betaling aan te bieden op het internet. Ferry Doedens brengt zijn dagen sjorrend door boven zijn wasbak en Famke Louise gaat nu dezelfde richting op.

‘Dit kán niet!’

Famke biedt tegen betaling allerlei sensuele foto’s en filmpjes aan en op het relatief kuise Instagram probeert ze abonnees te werven met filmpjes waarop ze bijvoorbeeld heel wulps de winkel van het tankstation uit komt lopen en dan neerknielt bij haar autobanden. “Ja, lekker! Een goede business!”, reageert Georgina Verbaan in de talkshow Renze op Zondag.

Wie er helemaal niet zo positief over is? Angela de Jong. “Dit willen we toch niet? Zij kan toch meer dan dit soort filmpjes maken? Als dit jouw dochter is, dan wil je dit toch niet?”, roept de AD-tijgerhaai.

Goede billen

Georgina begrijpt niet waar Angela zich zo druk om maakt. “Volgens mij doet ze lekker waar ze zelf zin in heeft. Ik hoop dat mijn dochter dat ook gaat doen.”

Angela: “We leren nu toch onze jeugd dat dit een heel normale manier is om je geld te verdienen? Zij is populair bij de jeugd. Dit wil je toch niet als vrouw?”

Georgina: “Wat is hier mis mee? Ze heeft goede billen, ze is een auto aan het wassen.”

‘Heel zonde’

Angela vindt de reactie van Georgina vreemd. “Ik bedoel: we hebben toch jarenlang gestreden dat we meer zijn dan alleen maar de buitenkant?”

Georgina: “Zij mag toch met haar lichaam doen wat ze zelf wil? Daar hebben we toch ook voor gestreden?”

Angela: “Ja, het is toch zonde van haar talenten die ze ook heeft?”

Georgina: “Waarom is dat zonde? Waarom is dat zonde?”

Eendimensionaal

Het klinkt voor Angela als een retorische vraag. “Nou, omdat je het weer heel eendimensionaal terugbrengt naar dat de vrouw goed is voor één ding en dat is voor haar uiterlijk.”

Georgina: “Nou, nee, ik denk het niet.”

Angela: “Ja, ik snap het niet. Aan de ene kant moeten we met z’n allen heel boos zijn over al die tradwives en aan de andere kant moeten we het heel normaal vinden dat mensen op FansOnly (bedoelt OnlyFans, red.) en weet ik veel wat allemaal hun lichaam te grabbel gooien en verkopen.”

Te grabbel

Georgina hekelt de woordkeuze van Angela. “Ja, te grabbel gooien… Ik bedoel: het is jouw lichaam, toch?”

Angela: “Zeggen we dat ook tegen al die meiden die achter het raam zitten?”

Georgina: “Ja, ik wel. Zolang het geen mensenhandel is en je daar zelf voor kiest…”

Gastheer Renze Klamer verbaasd: “Als het je eigen dochter is, zou je het dan ook prima vinden?”

Georgina: “Ehm, nou ja, niet nu, want nu is het een kind. Als zij later besluit… Ik voed haar wel op op een…”

Opvoeding

Angela onderbreekt Georgina en legt haar op de vrouw af voor: “Als zij dan zegt: ‘Nou, mam, ik ga niet studeren, ik ga dit lekker doen, want daar loop ik lekker op binnen…’”

Georgina: “Nou, ik voed haar wel op op een manier zodat ze over de dingen na kan denken. Als ze dat zou besluiten, dan ga ik er wel van uit dat ze daar goed over nagedacht heeft.”

Renze breekt de discussie af: “Nou, Angela denkt er nog even goed over na.”

Angela direct: “Nee hoor, Angela gaat er helemaal niet goed over nadenken. Angela vindt wat ze vindt.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wie steunt u in dit conflict?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen