Famke Louise wekt woede van autoverhuurbedrijf: ‘Ze is een dief!’

Famke Louise ligt enorm onder vuur. De zangeres lijkt haar bekendheid te hebben ingezet om hardwerkende ondernemers te belazeren. “Na vijf herinneringen heeft ze nóg niet betaald!”

Famke Louise © Instagram

Het juicekanaal Juice Channel zet weer eens een BN’er in het hemd. Ditmaal is Famke Louise de klos. Zij blijkt zich namelijk nogal misdragen te hebben tijdens haar vakantie op Curaçao. “Wij hebben gisteren een kennis van ons gesproken en die was laatst op Curaçao en heeft daar een verhaal te horen gekregen over Famke Louise.”

Famke belazert de boel

Om welk verhaal gaat het? Juice Channel: “Famke en Denzel (Slager, haar vriend, red.) hadden met een autoverhuurbedrijf afgesproken dat ze gratis een auto mochten huren in ruil voor promotie op Instagram. Na een aantal dagen nam Famke contact op met dit bedrijf om te vertellen dat de auto hen niet beviel.”

En toen? “Eindstand hebben ze een aantal dagen rondgereden in die auto zonder er reclame voor te maken en zonder te betalen. Als iets je niet bevalt kunnen we nog begrijpen dat je daar dan misschien geen reclame voor wilt maken, maar dan had je op ze minst de huurprijs voor de auto kunnen betalen.”

Autobedrijf reageert

De informant van Juice Channel blijkt goed geïnformeerd, want het autoverhuurbedrijf in kwestie, De Vos Autoverhuur, bevestigt het verhaal. “Deze auto hebben ze van ons gehuurd. Ze zouden de helft van de prijs betalen in ruil voor Insta-promotie. Eindstand: helemaal niets betaald en ook geen promotie voor ons gedaan.”

Is dat alles? Nee. Volgens De Vos is Famke ook nog eens een ordinaire dievegge. “Als klap op de vuurpijl hebben ze ook nog ons (speciaal nieuw voor hun aangeschafte) Maxi-Cosi gejat. Famke heeft per app laten weten dat ze netjes zou betalen maar na zeker vijf gestuurde herinneringen nog steeds niet betaald.”

Aftitelingafzetterij

De primeur van Juice Channel maakt flink wat los, want De Vos blijkt niet de enige gedupeerde. Een andere ondernemer zegt: “Ik dacht eerst dat dit verhaal over mij ging, maar bij mij hebben ze dit ook geflikt afgelopen zomer bij de promotie van hun serie in het Krasnapolski Hotel in Amsterdam.”

Wat is hier het verhaal? “Ik heb drie busjes voor ze gehuurd inclusief drie chauffeurs van 10 uur ’s ochtends tot drie uur ’s nachts. Toen ik de factuur stuurde naar ze waren ze helemaal verbaasd omdat ze zeiden dat het gratis zou zijn in ruil van aftitelingreclame bij de serie. Ik ben twee maanden bezig geweest om m’n geld te krijgen.”

Trashfluencer

Juice Channel noemt Famke nu een ’trashfluencer’. Haar socialpagina’s stromen inmiddels vol met drek:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Famke Louise lijkt haar bekendheid in te zetten om hardwerkende ondernemers te belazeren. Walgelijk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen