Tanja Jess woest op RoddelPraat, maar bevestigt relatieproblemen

Tanja Jess is woest over de manier waarop het programma RoddelPraat haar relatieproblemen met Charly Luske naar buiten heeft gebracht, maar bevestigt ze wel. “Hij vertoont problematisch gedrag.”

Charly Luske en Tanja Jess © RTL

Het programma RoddelPraat heeft gisteren op zeer expliciete wijze aangetoond dat Charly Luske (43) buiten zijn vrouw Tanja Jess (55) om ook andere verleidingen opzoekt. De zanger heeft een 20-jarig meisje min of meer uitgenodigd om af te spreken in een hotel en haar met een Uber op te laten halen. Deze dame heeft alles doorgespeeld aan RoddelPraat.

Verschrikkelijk

Tanja is flink over de zeik dat alles nu op straat ligt. “Gisteren werd op verschrikkelijke wijze een privéaangelegenheid die mijn man en mij betreft door een bepaald ‘juicekanaal’ gebracht. Ik wilde daar eigenlijk niet op ingaan omdat ik ze geen enkele extra view gun, maar omdat andere media hier nu ook mee aan de haal gaan moet ik er voor mijn gevoel toch iets mee.”

Ze vervolgt: “Over dit ‘juicekanaal’ zou ik het in de toekomst overigens nog weleens willen hebben. Ik was nog niet zo bekend met dit fenomeen, maar omdat ik wist dat ‘ons verhaal’ gisteren gebracht zou worden heb ik voor het eerst gekeken en ik ben me rotgeschrokken. Deze ‘mensen’ deinzen werkelijk nergens voor terug.”

Misogynie

De toon en werkwijze van RoddelPraat is walgelijk, vindt Tanja. “Maken zich schaamteloos schuldig an misogynie, racisme, seksisme, ageism, etc… Ze lijken zichzelf helemaal opgegeven te hebben en vullen hun zakken over ‘lijken’ via de diepste donkere grochten van hun ziel.”

Ze vervolgt: “Zelfs de jonge vrouw die hen van de privéberichten tussen haar en Charly had voorzien, werd schaamteloos en op racistische wijze gebasht. Ik zou iedereen willen vragen ook haar met rust te laten. En eenieder die overweegt dit soort kanalen van content te voorzien, wees gewaarschuwd.”

Problematisch

Tanja bekent vervolgens dat Charly een probleem heeft. “Neemt niet weg dat Charly problematisch gedrag laat zien. Dat er sprake is van een hardnekkige behoefte aan bevestiging waardoor hij bepaalde verleidingen niet kan weerstaan en die soms zelfs opzoekt. Dit is een problematiek waar hij al langer mee worstelt.”

“Wij zijn al ruim 21 jaar samen dus ik ben op de hoogte van Charly’s extreem onveilige jeugd en ken zijn demonen en issues. Ook hebben we al langere tijd hulp om hier als individuen, in de relatie maar ook betreffende ons gezin mee te dealen. Dat is een moeilijk en langdurig traject waarin je keer op keer opnieuw moet bekijken waar je staat en hoe je verder gaat.”

Laten vallen

Hoe nu verder? “Als je van iemand houdt laat je die niet zomaar vallen, ook of juist niet als die beschadigd en/of ziek is. Wij hebben een geschiedenis en twee prachtige kinderen samen dus wij blijven sowieso in verbinding, maar ik moet ook mijn grenzen bewaken en goed voor mezelf zorgen.”

“Kortom, het is een zoektocht waar wij nog niet helemaal uit zijn en die wij graag binnen de privacy van ons gezin willen afleggen. Wellicht zal ik hier in de toekomst meer over delen, maar voor nu hoop ik dat onze wens gerespecteerd wordt.”

Insta-post

De Insta-post van Tanja:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen