Koffietijd-kijkers hebben helemaal geen zin meer in Charly Luske

Het stoot kijkers van Koffietijd tegen de borst dat het programma vasthoudt aan Charly Luske als onderdeel van de Koffieleuters-rubriek. “Wat een verkeerde keuze!”, klinkt het. En: “Viespeuk!”

Charly Luske © RTL

Charly Luske is in maart op een nogal gênante wijze ontmaskerd als vreemdganger. Het programma RoddelPraat heeft gesprekken en audioberichtjes uitgezonden, waarin de zanger het zelfs had over verkrachtingsfantasieën. Zijn vrouw Tanja Jess zag zich daarna genoodzaakt om Charly’s psychische problemen te openbaren.

Stiekem vreemdgaan

Hoewel hij fanatiek zijn eigen vrouw heeft belazerd, is Charly nog steeds welkom om in de Koffietijd-rubriek Koffieleuters ‘liefdesadviezen’ te geven aan vrouwen. Toen hij er vorige maand voor het eerst na de onthullingen weer zat, bagatelliseerde hij zijn eigen wangedrag. Er zijn volgens hem ‘honderden‘ BN’ers die gewoon stiekem vreemdgaan.

Nu, een maand later, zijn de kijkers van Koffietijd nog steeds niet aan hem gewend. Hij zat gisteren aan tafel om mee te praten over het onderwerp ’trouwen’. De zanger vertelt dat hij in het verleden helemaal geen drang had om te trouwen.

Je eigen schwung geven

Charly vond trouwen altijd maar een gezapige gebeurtenis: “Ik had daarvoor alleen maar dit: twee mensen tegenover elkaar, iemand die je trouwt, ringen. Dat hele traditionele had ik in m’n hoofd, dat ik dacht: ik vind het zo opgeprikt en zo keurig en iedereen zegt ook hetzelfde. Allemaal dingen die je elkaar belooft die je misschien helemaal niet kan beloven.”

Nou, in Charly’s geval zijn die huwelijksgeloften inderdaad niet veel waard. Gastvrouw Pernille La Lau: “Maar dat heb je dus in elk geval niet zo gedaan. Je hebt er ook je eigen schwung aan gegeven.”

Je eigen schwung geven aan een huwelijk. Een mooi eufemisme voor kwartetten met minnaressen.

Koffietijd-kijkers kritisch

De kijkers van Koffietijd zitten niet zo te wachten op de liefdesadviezen van Charly. Er zijn op de Facebook-pagina van het programma nauwelijks positieve reacties te vinden.

Maja: “Jezus die Charly wipt buiten de deur en nu maar lekker over trouwen lullen, kots!”

De cynische reactie van Astrid wordt het meest geliket: “Charly Luske als ‘ervaringsdeskundige’?🙈😂”

En Linda: “Tja charley weet er alles van.. van vreemdgaan dan 😳😳😳LOSER”

Kloothommel

De doelgroep van Koffietijd neemt het vreemdgaan van Charly niet zo lichtzinnig op als de presentatrices van de show. “Echt zo’nn kloothommel..die Luske 🤮”, zegt Bianca.

En Linda: “Wat een verkeerde keuze charley luske.”

Thea: “Waarom is Charly daar? Viespeuk.”

Johan: “Charly over trouwen? Wat een misselijk ventje.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Charly Luske geeft in Koffietijd liefdesadviezen aan vrouwen. Een gotspe?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen