‘Charly Luske en Tanja Jess uit elkaar na onthulling RoddelPraat’

De relatie tussen Charly Luske en Tanja Jess lijkt voorbij na een onthulling van wangedrag door het programma RoddelPraat. “Ik zit er echt doorheen man. Dit komt niet goed”, snikt hij.

Jan Roos en Dennis Schouten © YouTube

Charly Luske (43) zit er naar eigen zeggen helemaal doorheen nu het programma RoddelPraat een chatgesprek van hem met een 20-jarig meisje naar buiten heeft gebracht. “Ik heb net Tanja (Jess, 55, red.) gesproken en ehhh… Ik zit er echt doorheen man. Dit komt niet goed”, snikt hij in een spraakbericht aan presentator Dennis Schouten.

Voice-schandaal

Het 20-jarige meisje en Charly dansten vorige week zeer intiem met elkaar op een festival en na die ontmoeting volgde een behoorlijk pikant chatgesprek tussen de twee, aldus Dennis. Het meisje heeft het hele chatgesprek inclusief spraakberichten doorgestuurd aan RoddelPraat en dat programma pakt ermee uit in de nieuwste aflevering.

Aanvankelijk is Charly heel voorzichtig. “Dat dansen was al too much. (…) Heb ik straks een Voice-schandaal aan m’n broek (…) Dit gaat veel te ver hahaha. Ik moet stoppen met praten… ik breng mezelf in de problemen”, zegt hij.

Expliciet

Later wordt het een stuk explicieter. “Ligt een beetje aan wat je zelf spannend vind of niet… Een optie is bijvoorbeeld dat ik een kamer boek… Dan laat ik je ophalen met een Uber. Of heb je een auto?”

En: “Ik kan niet 3 uur achter elkaar keihard n**ken bijvoorbeeld. Vind ik ook geen reet aan. Hahaha. Maar ik kan wel 3x of 4x achter elkaar. Beetje pauze dan.”

Het is allemaal vrij heftig, zegt presentator Jan Roos: “Omdat je natuurlijk ook niet verwacht dat iemand dat hele gesprek inclusief de spraakberichtjes naar RoddelPraat stuurt.”

Wederhoor

Dennis heeft wederhoor gepleegd bij Charly, die hij van een sportschool in Almere kent. “Ik heb Charly gebeld, van: ‘We hebben wat van jou en dat ga ik brengen.’ Charly zei: ‘Ik ben in Ivoorkust, een weekje op vakantie.’ Charly schrok zich een ongeluk en die zei: ‘Potverdomme, dat moet die zijn.’”

Charly was dreigend, aldus Dennis. “Hij zei al direct tegen mij: ‘Dennis, dit heeft zúlke grote consequenties voor mij en als een man alles verliest, weet je ook niet wat de reactie is van een man die alles verliest. Dan kan het ook gevolgen hebben voor de brenger.’”

‘Komt niet goed’

Dennis: “Hij begon met de bedreigende manier, daarna kwam de slijmende manier. Hij zei: ‘Ik wil er veel voor doen dat jullie het niet brengen.’ Ik zei: ’Charly, we brengen het.’ Toen zei Charly: ‘Dan ga ik het aan Tanja vertellen.’”

Charly daarna snikkend in een spraakbericht aan Dennis: “Ik heb net Tanja gesproken en ehhh… Ik zit er echt doorheen man. Dit komt niet meer goed.”

Jan: “Ik heb uit betrouwbare bron vernomen dat Charly dit de hele dag door aan het doen is. Die gaat niet soms vreemd, dat is een beetje zijn fulltime job. “

Dennis en Jan proostend: “Officieel door RoddelPraat is het eerste BN’er-huwelijk van Nederland verbroken.”

Update 20.25 uur

Tanja Jess woest op RoddelPraat, maar bevestigt relatieproblemen

RoddelPraat

De nieuwe aflevering van RoddelPraat:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Charly Luske wordt neergezet als vreemdganger. Gaat RoddelPraat te ver?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen