Lil Kleine met videoboodschap vanuit Thailand: ‘Ik werk aan mezelf’

Lil Kleine geeft voor het eerst sinds hij in de gevangenis heeft gezeten voor de mishandeling van zijn vriendin Jaimie Vaes een uitgebreide reactie. De rapper bevestigt dat hij momenteel in therapie is.

Lil Kleine © Instagram

Voor het eerst laat Lil Kleine uitgebreid van zich horen. Hij bevestigt de geruchten dat hij therapie volgt in Thailand. “Dag jongens. Na een heel lange tijd niets van mij gehoord te hebben, wil ik op deze manier iets laten weten van mezelf”, zegt hij in een lang videobericht op Instagram.

Kleine in Thailand

Lil Kleine ziet naar eigen zeggen in dat hij niet goed bezig is geweest. “Ik zie in dat ik een veel te lange tijd op een ongezonde manier heb geleefd, op een verkeerde manier heb geleefd, dat ik de verkeerde dingen heb gedaan als persoon, dat ik mezelf niet ben geweest, dat ik verkeerd heb gehandeld en dat ik heel veel mensen heb pijn gedaan en gekwetst en dat dat nooit had mogen gebeuren.”

Hij vervolgt: “Ik zie ook in dat dat wat er gebeurd is fout is en dat daar hulp voor nodig is, professionele hulp. Ik ben op dit moment in Thailand, waar ik deze professionele hulp krijg.”

Lange weg

Het gaat lang duren voordat hij is hersteld, denkt Jorik Scholten, zoals de rapper eigenlijk heet. “Ik weet dat het een heel lange weg gaat worden, maar ik ga die weg wel met volle moed tegenaan.”

“Wat ik ook nog even wil zeggen is dat ik ook heel goed realiseer dat ik niet het voorbeeld ben geweest wat ik wil zijn voor mijn eigen kind als vader, wat ik wil zijn voor de jeugd in Nederland en voor alle mensen die naar mij luisteren in Nederland. En ik wil dat jullie weten dat ik jullie heel erg mis. Echt heel erg. Dat ik van jullie hou en dat ik jullie snel hoop te zien.”

Videobericht

De videoboodschap van Lil Kleine:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

De videoboodschap van Lil Kleine: oprecht of damage control?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen