Charly Luske walgt van Yvonne Coldeweijer: ‘Depressieve loser!’

Charly Luske koestert nog altijd veel wrok voor de juicekanalen, die hem vier maanden geleden hebben ontmaskerd als vreemdganger. “Yvonne Coldeweijer? Dat is een depressieve loser!”

Charly Luske en Yvonne Coldeweijer © RTL, Instagram

Yvonne Coldeweijer heeft gisteren weer voor flink wat onrust gezorgd in showbizzland door een filmpje van Steven Brunswijk online te plaatsen. Hierop is te zien hoe de cabaretier tijdens de Canal Parade in Amsterdam de huig van een vrouw masseert. Wie de vrouw is, is onduidelijk, maar het is niet Ayla, met wie hij onlangs in het huwelijk trad.

‘Does your wife know?’

Het filmpje is zeer expliciet: Steven is echt heel intens aan het tongworstelen. “Does your wife know?“, plaatste Yvonne bij het filmpje.

Ja, antwoordde Steven razendsnel via zijn eigen kanaal. “Jammer dat je tegenwoordig gedwongen wordt om als bekend persoon je privéleven te bespreken. Maar ja, het is wat het is. Het was in ieder geval erg gezellig geworden met z’n viertjes. Sorry Yvonne, maar ben niet vreemdgegaan. Ayla en ik hebben wel een heerlijke nacht gehad in Mokum 😂.”

Geen open huwelijk

Steven verduidelijkt in het AD dat hij en zijn vrouw geen open huwelijk hebben. “Ik zeg niet tegen zo iemand: kom maar mee naar huis. En het is niet zo dat we dit elke week doen, maar af en toe. Het is alleen leuk als Ayla en ik sámen zijn, ze is er altijd bij”, aldus de komediant, die gisterenavond samen met zijn vrouw een interview gaf aan Shownieuws.

Als Ayla het prima vindt, dan is er natuurlijk niets aan de hand, reageert Yvonne. Ze heeft het statement van Steven geliket. “The wife knows. Open huwelijk dus. Wel de meest gore tongsessie die ik ooit heb gezien 🤣. Zal een leuke avond zijn geworden. Groetjes!”

‘Depressieve loser!’

Charly Luske, die vier maanden geleden werd ontmaskerd als vreemdganger door het juicekanaal RoddelPraat, spreekt ondertussen zijn steun uit voor Steven in een inmiddels verwijderde comment. “Die bemoeizucht van die depressieve losers. Ze zouden al die mensen een keer moeten eh… sandwichen. 😂”

Andere reageerders vinden dat Charly helemaal niet in de positie is om opeens deze bravoure tentoon te stellen. “Jij moet helemaal je bakkus houden, jij ging vreemd ZONDER toestemming”, zegt ene Damia.

En Moll: “Dacht die sukkel weer even wannabee lollig te doen? Hij is de grootste zielige loser ever, nadat ik zijn voice note heb gehoord naar dat roddelkanaal (RoddelPraat, red.).”

Yvonne reageert

Yvonne deelt de reactie van Charly met haar volgers en vraagt hen: “Gesandwiched worden door Charly en Steven?” Daarop antwoordt 81 procent: ‘Gadverdamme! Kill me now.’

Ze deelt ook een reactie van een van haar spionnen: “Was die Charly niet juist degene die depressief was toen hij exposed werd? LOL.”

Yvonne: “Charly is af.”

Tot slot laat ook Privé-baas Evert Santegoeds van zich horen. Hij vindt dat Yvonne te voorbarig is geweest. “Coldeweijertje had daar meteen weer een fikse mening over”, moppert hij. “Die is er zó streng op. Ze heeft echt een enorme hekel aan vreemdgaan. Ik weet niet wat er in haar eigen leven gebeurd is, maar daar moet iets zitten.”

Stevens statement

Het statement van Steven:

Charly’s comment

De comment van Charly:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft Charly Luske recht van spreken?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen