Özcan Akyol krijgt steun van A-sterren na beledigen prinses Beatrix

Özcan Akyol krijgt steun van de A-sterren uit het zogenoemde prominentenpanel van roddelblad Story. Zij vinden zijn verzoek aan prinses Beatrix niet beledigend. “Het moet kunnen.”

Özcan Akyol en Beatrix © NPO

Het is compleet not done: Özcan Akyol heeft prinses Beatrix tijdens een korte ontmoeting gevraagd of ze mee wil doen aan zijn programma Sterren op het Doek. Zoiets dien je niet te vragen aan een koninklijk iemand en daarom was de RVD behoorlijk pissig op de presentator. Maar is dat eigenlijk wel terecht? Story’s prominentenpanel vindt van niet.

‘Flauwekul!’

Het prominentenpanel van Story, bestaande uit A-sterren die elke week hun mening geven over actuele onderwerpen, vindt dat Özcan niet te ver is gegaan. “Nee. Ik vind het flauwekul. Als je één op één in gesprek bent, kun je zoiets best vragen. Beatrix is ook maar een gewoon mens”, zegt hitzanger Ronnie Tober.

Zakenman Johan Vlemmix sluit zich daarbij aan. “Het is toch een normale vraag die hij stelde, en daar kan de prinses gewoon antwoord op geven.”

‘Vragen staat vrij’

Frans Duijts en Saskia & Serge laten weten dat vragen altijd vrij staat en Rob Geus zegt: “Het is toch een eer als je voor dat programma wordt gevraagd. Ook al ben je prinses Beatrix.”

En tot slot Sjoukje Smit: “Hij heeft het recht om haar te vragen voor zijn programma.”

De zwaargewichten van het Story-prominentenpanel zijn al met al eensgezind. Tijd voor de RVD om zich even achter de oren te krabben…

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen