Charly Luske enorm pissig op RTL Boulevard: ‘Sensatiezoekers!’

Charly Luske is behoorlijk pissig op RTL Boulevard. Hij vindt dat de showrubriek van RTL 4 zijn uitspraken wel héél erg uit zijn verband rukt. “Guys, wat is dit nou? Dit is sensatie zoeken!”

Charly Luske © RTL

Naast dat Charly Luske boos is op RTL omdat de zender zijn veel bekeken Voice-optreden van YouTube heeft verwijderd, is de zanger nu ook pissig op de showrubriek van de zender: RTL Boulevard. Die heeft een artikeltje gemaakt van enkele uitspraken die hij heeft gedaan in het tijdschrift Panorama over de misbruikrel rond The Voice.

‘Gewoon een flirt’

Charly vergoelijkt hierin het gedrag van Jeroen Rietbergen, de ex van Linda de Mol die zich heeft misdragen als bandleider van The Voice. “Jeroen ken ik al twintig jaar, hij is gewoon een flirt. Maar ik heb hem nog nooit aan iemand zien zitten of zoiets zien doen”, zegt de zanger in het blad.

Hij vervolgt: “Er zijn ook al een aantal dingen bewezen die níét zijn gebeurd, dus je moet gewoon supervoorzichtig zijn met trial by media. Fout is fout, maar hoe ga je het rectificeren als het niet zo blijkt te zijn? Die carrières zijn kapot.”

Boze reacties

Het artikeltje dat RTL Boulevard hierover geschreven heeft lokt behoorlijk wat reacties uit op de Instagram-pagina van het programma. “Logisch dat Charly dat zo ziet. Die heeft dezelfde normen en waarden”, zegt Hinda bijvoorbeeld.

Chantal: “Wat een sukkel! Omdat je het nog nooit hebt gezien, betekent het dan dat het niet bestaat?”

En Greetje: “Wanneer jouw zoon en dochter zegt aangerand te zijn en daar helemaal getraumatiseerd door is, zeg je dan ook: ‘Ik heb het niet gezien, misschien was het een flirt?’ 🤢”

Charly boos

Charly vindt dat RTL Boulevard zijn uitspraken uit zijn verband gerukt heeft. “RTL Boulevard, serieus?? Guys… wat is dit nou? Ik heb gezegd dat trial by media gevaarlijk is. En dat fout fout is, maar dat men niet mensen moet veroordelen voor de feiten bekend zijn”, reageert hij op de Insta-pagina van het programma.

Boulevard is heel erg uit op sensatie, vindt hij. “Dit is sensatie zoeken… En eigenlijk gewoon framing. Jammer.”

Instagram

De boze reacties op Charly vindt u onder deze Insta-post.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen