Tanja Jess live op tv in tranen om Charly Luske: ‘Dit overvalt me’

Tanja Jess was gisterenavond buitengewoon emotioneel in de talkshow van Humberto Tan. Hij liet beelden zien van haar geliefde Charly Luske, waarop ze in snikken uitbarstte. “Dit overvalt me.”

Tanja Jess en Charly Luske © RTL

Charly Luske en Tanja Jess haalden deze lente het shownieuws, omdat hij buitenechtelijke pretjes bleek te beleven. Waar hij niet zo’n beste echtgenoot blijkt te zijn, blinkt hij wél uit als vader. Met alles wat hij kan steunt Charly namelijk hun 19-jarige kind, die sinds kort als vrouw door het leven gaat.

Tanja in tranen

Over de transitie van zijn dochter Alice heeft Charly een liedje gezongen in de tv-show Amazing Grace. Daar werden gisteren wat beelden van uitgezonden in de talkshow van Humberto Tan, waar zijn vrouw Tanja Jess aan tafel zat.

Tanja houdt het niet droog. “Ja… Het overvalt me ook een beetje hoor dit.”

Humberto: “Het geeft wel iets aan, hè, wat er nu gebeurt. Het geeft wel aan hoe intensief zo’n traject is van je kind.”

Weg in de wereld

Tanja: “Ja, natuurlijk. Iedereen wil dat zijn kinderen gelukkig zijn en worden, een weg vinden in de wereld en als je kind dan met zo’n dilemma komt of zo’n probleem komt, dan weet je: oké, hier ligt even een heel ander traject voor haar voeten, wat ik haar natuurlijk anders had gegund.”

Met haar verhaal hoopt Tanja dat transseksualiteit steeds meer uit de ‘freakhoek’, zoals zij dat zelf noemt, wordt getrokken.

Fragment

Een fragment uit Humberto:

Instagram

Tanja en haar dochter Alice:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen