Tanja Jess betrapt op behoorlijk gênante blunder: ‘Niet zo slim!’

Tanja Jess is door een juicekanaal betrapt op een vrij gênante blunder. Ze heeft een van haar stories per ongeluk op het account van haar man Charly Luske geplaatst. En dat verraadt heel veel…

Tanja Jess © Instagram

Charly Luske is in maart op meedogenloze wijze ontmaskerd als vreemdganger. Het programma RoddelPraat bracht allerlei Instagram-gesprekken en -audioberichtjes naar buiten, waarin de zanger met jonge meiden de meest wilde fantasieën deelde. Zijn vrouw Tanja Jess zag zich daarna genoodzaakt om Charly’s psychische problemen te openbaren.

Blunderende Tanja

Het lijkt erop dat het vertrouwen nog niet helemaal is hersteld, want Tanja heeft kennelijk de inlogcodes van zijn Instagram-profiel opgeëist. Ze verraadt nu per ongeluk dat ze regelmatig een kijkje neemt in zijn berichtenbox, want een story die ze gisteren op haar eigen kanaal wilde plaatsen, plaatste ze per ongeluk op die van Charly.

Tanja verwijderde de story ontzettend snel, maar sommige volgers waren er als de kippen bij. Die begonnen berichtjes te sturen naar Charly. “Gebruikt Tanja de verkeerde Insta? 😂😂😂”

‘Niet zo slim!’

Het juicekanaal Juice Channel heeft het bewijs in handen. “Tanja Jess heeft tegenwoordig ook de inlogcodes van Charly Luske zijn Instagram account. Zo kan ze hem natuurlijk in de gaten houden of hij geen vieze berichtjes meer stuurt naar andere dames”, klinkt het.

“Het is dan alleen niet zo slim om je eigen Instagram-content te delen op het account van Charly 😅. Een oplettende volger betrapte Tanja op haar foutje en na onderstaande reactie was het filmpje ook weer meteen verwijderd. 😂”

Screenshot

De blunder van Tanja:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Tanja Jess houdt toezicht op Charly Luske's Instagram-pagina. Gaat lekker die relatie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen