Catherine Keyl kan niet op reis naar Japan: ‘Ik heb geen geld meer’

Catherine Keyl heeft een lange reis naar Japan moeten annuleren daar haar recente herniahorror. Nu het wat beter gaat, kan ze niet alsnog op vakantie. “Ik heb geen geld meer.”

Catherine Keyl © SBS

De 77-jarige Catherine Keyl heeft eind vorig jaar lange tijd thuis gezeten vanwege haar herniahorror. Ze is boos over een verkeerd gestelde diagnose, waardoor haar ziekbed langer zou hebben geduurd dan anders. Tijdens haar ziekbed is ze veel inkomsten misgelopen, omdat ze niet in de media kon verschijnen, vertelt ze aan de Weekend.

Niet naar Japan

Het gaat om erg veel geld, legt Catherine uit. “Precies. Ik ben natuurlijk héél veel inkomsten misgelopen. Ik kon niks, niet eens mijn column schrijven. Om hoeveel geld het gaat? Dat houd ik voor me.”

Eigenlijk zou ze in die periode op vakantie gaan naar Zuid-Afrika. “En daarnaast had ik ook nog een grote reis naar Japan geboekt, die natuurlijk ook niet doorging. Nee, ik heb niks vergoed gekregen, want ik had geen annuleringsverzekering.”

Geen geld meer

Catherine kan de reis niet inhalen. “Nee, ik heb het geld niet meer. Maar goed, vervelende dingen gebeuren nu eenmaal. En er zijn ergere dingen in het leven.”

Staat de geldkraan nu weer open? “Ja, ik word hartstikke veel gevraagd. Ik heb in veertien dagen tijd al zeven tv-programma’s gedaan. Dus ik mag niet klagen.”

Relaxed leven

Heeft Catherine geen goed pensioen dan? Nee, ze moet echt werken voor de extra’s. “Ik zou liegen als ik zeg dat het niet belangrijk is, ik vind het wel fijn om een beetje relaxed te kunnen leven, ja. Ik heb er ongelooflijk de pest over in gehad hoeveel geld me de afgelopen periode heeft gekost, maar nu zeg ik: ‘en weer door’.”

Zou ze het niet leuk vinden om een rijke man aan de haak te slaan, zoals Sylvie Meis dat altijd doet? “Ik verbaas me erover hoe ze elke keer van die leuke mannen opduikelt, daar ben ik best wel jaloers op.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Geld inzamelen zodat Catherine Keyl (77) alsnog naar Japan kan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen