Tim den Besten maakt zeer pikante grap over Marco Borsato

Tim den Besten maakt in zijn nieuwe programma Van Kaag tot Kardashian een behoorlijk pikante grap over Marco Borsato. Hij verwijst daarmee naar de bizarre geruchten die er over hem rondgaan.

Tim den Besten, Krista Arriëns en Marco Borsato © Hilde Harshagen, William Rutten

Marco Borsato ligt onder vuur vanwege geruchten over grensoverschrijdend gedrag tegen meisjes van 13 en 15 jaar oud. De zanger heeft aan RTL Boulevard laten weten dat hij met een verklaring komt op een moment dat het hem goed uitkomt. Ondertussen worden de geruchten door alle traditionele media, op de Story na, verzwegen.

Pijnlijke grap

Wel worden er in diezelfde media volop verwijzingen geplaatst naar en grapjes gemaakt over die geruchten. Zo zagen ruim 2 miljoen mensen afgelopen zaterdag hoe Niels van der Laan in Even Tot Hier een zeer pijnlijk grapje maakte over het quarantainehotel dat toch niet zo hermetisch afgesloten bleek: “Het is nog veiliger om bij Marco Borsato te logeren!”

En nu komt ook Tim den Besten met een behoorlijk pikante grap over de geruchten. In de nieuwe VPRO-talkshow Van Kaag tot Kardashian, die door de Volkskrant ‘best grappig‘ is genoemd, wijst hij op de aanstaande samenwerking tussen Emma Heesters met Marco.

‘Wel meerderjarig?’

Tim: “Zangeres Emma Heesters, bekend natuurlijk van ehhh… muziek, gaat een nummer uitbrengen samen met Marco Borsato. Ze noemt het een droom voor iedere artiest. Nou, het is te hopen dat Emma net zo veel van zingen en n°°ken houdt als Marco, dan komt het helemaal goed.”

Co-host Krista Arriëns: “Is ze wel meerderjarig dan?”

Tim daarop snoeihard: “Ik hoop het… Voor de verandering.”

Fragment

De pittige grap van Tim kunt u onderstaand bekijken:

Even tot hier

En de pijnlijke grap van Even Tot Hier:

Lees meer

Alle artikelen over de Borsato-rel kunt u hier lezen.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen