Gordon afgeslacht na kritiek op RTL-gezicht: ‘Zo afgegleden!’

Gordon wordt volledig afgeslacht na het afkraken van de verslavingsdeskundige uit het RTL-programma Verslaafd. Veel mensen vinden hem enorm hypocriet. “Je bent echt zo enorm afgegleden!”

Gordon en Ewout Genemans © SBS

Ewout Genemans is druk met de opnames van zijn RTL-show Verslaafd. Hij heeft op Instagram een foto geplaatst waarop hij poseert met Maarten Dammers, een van de verslavingsdeskundigen uit het programma. Deze Maarten draagt een behoorlijk kleurrijke outfit en eigenzinnige schoenen. Kennelijk niet Gordon-proof.

‘Geen stylingbudget?’

Het is een afschuwelijke outfit, vindt Gordon namelijk. “Geen budget voor styling??😂”, sneert hij op Instagram. En dat is dan afkomstig van iemand die denkt dat je stijlvol bent zolang je maar heel groot ‘Versace’ of ‘Louis Vuitton’ op je hemd hebt staan.

Gordon wordt echt vol-le-dig door de mangel gehaald door andere mensen op het sociale medium. De honderden reacties op zijn sneer zijn behoorlijk eensgezind: zij vinden Gordon hypocriet, omdat hij zelf altijd steen en been klaagt als mensen negatief over hém praten op sociale media.

Hypocriete Gordon

Riette wijst erop dat Gordon woest uit Nederland is vertrokken, omdat hij de sfeer hier zo verziekt vindt. “Daar was hij zoooooo klaar mee! En moet je hem zelf zien. Hij doet er zelf net zo hard aan mee. Dat noem ik hypocriet, en dan kan ik me niet meer stilhouden.”

Simone: “Oh alsjeblieft zeg!! De grootste jankerd van allemaal! Je bent alles en iedereen in Nederland toch zo zat? Bemoei je er dan ook niet meer mee en lever al helemaal geen commentaar op anderen! Je kan zelf nergens tegen maar altijd over de rug van een ander proberen zieltjes te winnen.. bah!”

Achterlijke asbak

Liesbeth noemt Gordon een ‘achterlijke asbak’. “Je hebt de hulp van de verslavingszorg maar wat hard nodig gehad toen je zelf in de shit zat, maar daar heb je geen actieve herinnering meer aan zeker? (…) Laat mensen zich kleden zoals ze willen, jouw kleding keuze was ook niet altijd goed. Galbak.”

Saar: “Droeftoeterige opmerking voor iemand die zich altijd maar beschaamd voelt via social media. Geldt natuurlijk weet voor de hele wereld behalve voor Gordon de narcist. Walgelijk gedrag weer dit!”

En Patrick: “Laat die man lekker in z’n waarde, en maar huilen als je word behandeld bij RoddelPraat.”

Begin bij jezelf

Nicole is teleurgesteld in Gordon. “Lieve Gordon, waarom zo lelijk reageren? Als mensen iets over jou schrijven dan sta je op je achterste pootjes te gillen over hoe oneerlijk en onaardig het allemaal is. Verbeter de wereld, begint bij jezelf 👌🏻”

André: “Lieverd, wat ben je afgegleden in je leven. Ik ken je nog als die fijne zanger met die heerlijke humor. Waarom schat, waarom…”

Nisje: “Dit is de reden dat je alleen bent. Je denkt altijd maar grappig te zijn terwijl je een ander onnodig afkraakt. Ook nog eens iemand die serieus bezig is met een programma over verslavingen. Iets waar jij maar al te goed over kunt meepraten.”

En Dropsleutel: “Wat een zure reactie. Precies daarom loopt iedereen bij je weg. Jou styling is altijd perfect wil je zeggen? Wat moet je toch een zielig leven hebben.”

Yvonne reageert

Het is showbizzhyena Yvonne Coldeweijer ook opgevallen dat Gordon zo wordt afgekraakt. “Mogen grappen over blousjes niet meer in 2021? Of zijn mensen Gordon gewoon zat?”, vraagt ze aan haar volgers. Maar liefst 81 procent denkt dat men Gordon gewoon zat is.

Ook entertainmentkanaal Juice Channel is helemaal klaar met Gordon. “Je haalt alleen nog maar het nieuws met je domme opmerkingen of met je nog dommere liefdesleven”, klinkt het. “Zo relevant ben je niet meer.”

Instagram

De bewuste Insta-post:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Gordon de aangewezen persoon om de outfits van anderen te becommentariëren?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen