Frank Dane deelt sneer uit aan Marco Borsato: ‘Hij mag blij zijn!’

Frank Dane deelt een behoorlijk pittige sneer uit aan Marco Borsato. Volgens de 538-dj is het Marco die tegenwoordig blij mag zijn als nieuw talent met hem wil samenwerken in plaats van andersom.

Emma Heesters en Frank Dane © RTL Boulevard

Het zangtalent Emma Heesters zat gisteren met een kort interview in RTL Boulevard, omdat ze een kerstsingle gaat uitbrengen. Tussen neus en lippen door verklapte ze ook nog dat ze met Marco Borsato in de studio heeft gezeten. Het imago van Marco staat zwaar onder druk en daarom zoekt hij samenwerkingen op met populaire artiesten van nu.

Emma droomt van Marco

Na Rolf Sanchez leek het Marco een goed idee om een duetje te zingen met Emma en daar had ze wel oren naar. Ze vertelde er gisteren helemaal lyrisch over in Boulevard. “Ik denk dat elke artiest droomt van een song met Marco. We hebben in de studio gezeten en daar zijn we mee bezig geweest”, vertelt ze.

Een daadwerkelijke release wordt nog even op de lange baan geschoven. “Nu dacht ik, met alles wat er nu gebeurt en al die gigs die zijn gecanceld, moeten mensen eerst even gezelligheid krijgen en komt er eerst even een kerstnummer.”

Sneer van Frank

Bridget Maasland na afloop van het item tegen Frank Dane: “Frank, wat vind jij van deze mogelijke samenwerking?”

Frank daarop: “Ik vind het heel leuk en ik begrijp wel dat Emma daar trots op is en het altijd heeft gewild, maar ondertussen denk ik dat Marco blijer mag zijn dat Emma met hém wil samenwerken. Ik denk dat hij dat ook wel kan gebruiken.”

Hilariteit

Er ontstond wat hilariteit in de studio. Iedereen daar weet uiteraard welke geruchten er rondgaan over Marco, maar niemand benoemt het. “Zeker”, bevestigde Bridget nog.

Showbizzhyena Yvonne Coldeweijer vindt het behoorlijk slinks van Frank. “Emma Hesters gaat een liedje opnemen met Stalko. Frank Dane durfde heel voorzichtig een opmerking te maken… Sowieso honderd procent zeker dat die opmerking is voorgesproken.”

Fragment

Het interview met Emma:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Emma Heesters stelt dat elke artiest droomt van een duet met Marco Borsato. Denkt u dat ze zich hierin vergist?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen