Beau durft Johnny de Mol en zijn ‘losse handjes’ aan te stippen

Beau van Erven Dorens durfde het gisteren, ondanks de macht van John de Mol, aan om de vermeende ‘losse handjes’ van zijn zoon Johnny de Mol aan te stippen. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4.

Beau van Erven Dorens en Mark Koster Beeld: Beau

De schrijver van de ongeautoriseerde Mol-biografie, Mark Koster, zat aan de talkshowtafel van Beau. De presentator stipte tijdens het gesprek ook het veelbesproken hoofdstuk over de turbulente liefdesrelatie tussen Johnny de Mol en Shima Kaes aan. Zij beweert tijdens hun relatie, zes jaar geleden, in het ziekenhuis te zijn beland door Johnny’s vermeende agressie.

‘Gigantisch nieuws’

Volgens Mark Koster probeert John de Mol het verhaal van Shima Kaes in diskrediet te brengen en spant hij De Telegraaf voor zijn karretje. Beau van Erven Dorens, die ten tijde van zijn vertrek bij SBS erg teleurgesteld was in John de Mol en recentelijk keihard uithaalde naar Linda de Mol, heeft minder moeite met kritiek op de Mol-dynastie.

Beau sprak uitgebreid met Mark over het Johnny de Mol-hoofdstuk. “Het is gigantisch nieuws in de hele showbizzwereld. Hier is iets aan de hand. Het komt allemaal uit jouw boek voort. Er is maandag aangifte gedaan vanwege het verhaal van afdreiging. Kun je dat uitleggen?”

Mark: “Ik ben ermee bekend en heb het ook nog in het boek opgenomen. John vroeg aan mij: ‘Heb je daar iets mee te maken?’ Natuurlijk heb ik daar niets mee te maken. Dat kon ik ook aantonen. Daar is een oorlog ontstaan tussen die partijen en ik vind het heel vervelend.”

Losse handjes

Beau: “Ja, maar goed, als jij het niet had opgenomen, dan was het niet gebeurd. Het gaat erom dat Johnny wordt beschuldigd van losse handjes. Die zaak zou De Mol kunnen afkopen met een soort schikkingsvoorstel, maar dat was een beetje dodgy.”

Mark: “Absoluut, daar ben ik het met je eens.”

Beau: “Ja, maar het komt wel voort uit jouw boek.”

Mark: “Ja, maar Beau, ik ben niet verantwoordelijk voor het beschrijven van een… Ik moet wel even zeggen, want mensen doen nu alsof het een of ander ranzig boek is, maar het is één klein hoofdstukje.”

Beau: “Had je het niet beter kunnen weglaten?”

Mark: “Nee. Ik heb het niet weggelaten, omdat ik het interessant vond hoe vader De Mol ongelooflijk bezorgd is over zijn zoon en eigenlijk wilde hij dat dit er niet in kwam. Dat waardeerde ik aan hem. Het staat er ook zacht en goed in.”

Mishandeling

Mark benadrukt dat hij Johnny geen vrouwenmishandelaar noemt. “Mishandeling gebruik ik helemaal niet. Dat maakt De Telegraaf ervan. Daar blijf ik ook verre van. Ik beschrijf gewoon een turbulente relatie, waarin dingen zijn gebeurd.”

Beau: “Heb je dan niet het idee dat je je voor het karretje laat spannen van kamp-Kaes?”

Mark: “Ehhh, nee, want ik heb met die mensen niets te maken. Sterker nog: ik word nu ook gesommeerd door kamp-Kaes, omdat zij vinden dat ik onjuistheden over hen beschrijf. Als iedereen boos op je is, dan zul je de waarheid wel opschrijven.”

De uitzending van Beau kunt u terugzien op de RTL-site.

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen