RTL 4 bevestigt ontslag Ferry Doedens bij GTST

Ferry Doedens ligt er inderdaad uit bij de soapserie Goede Tijden Slechte Tijden. De 30-jarige acteur is ontslagen vanwege de ‘lastige werkrelatie’ die is ontstaan. Dat heeft een woordvoerder laten weten aan RTL Boulevard. De primeur van Ferry’s ontslag had Shownieuws gisterenavond: na eerder op non-actief te zijn gezet voor het niet naleven van de coronaregels, is hij afgelopen weekend flink gaan feesten met Gordon. Het besluit om uit elkaar te gaan is echter al eerder genomen, zo laat RTL weten.

Volgens de woordvoerder zijn de verhoudingen niet goed meer. “Ferry Doedens gaat GTST verlaten. Er is de afgelopen periode een situatie ontstaan die voor alle partijen een lastige werkrelatie tot gevolg had. Hierdoor hebben EndemolShine en RTL samen met Ferry eind juni in goede harmonie besloten om de samenwerking te beëindigen.

Voorlopig blijft Ferry nog even draaien. “Ferry draait nog tot eind november, zodat de makers het verhaal van Lucas Sanders tot een mooi einde kunnen brengen. De rol van Lucas Sanders wordt niet gerecast en we zijn hem dankbaar voor de rol die hij de afgelopen jaren heeft neergezet.

Het is niet de eerste keer dat Ferry is ontslagen bij GTST. In 2015 werd hij al aan de kant gezet, omdat hij te veel cocaïne gebruikte. Na te zijn afgekickt kreeg hij een tweede kans, maar die heeft hij wederom verknald.

Ferry vertolkt al sinds 2009 de rol van Lucas Sanders in de soapserie.

Lees ook:
Ferry Doedens: ‘We worden gek gemaakt door media’ (juni)
‘Ferry Doedens teruggefloten door persdienst RTL’ (juni)
GTST zet Ferry Doedens voorlopig op non-actief (juni)
‘GTST ontslaat Ferry Doedens na feestje met Gordon’ (gisteren)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen