‘Ferry Doedens teruggefloten door persdienst RTL’

Ferry Doedens is teruggefloten door de persdienst van RTL na zijn coronasceptische uitspraken over het coronavirus in een YouTube-interview met Eddy Keur. Dat denkt Albert Verlinde, heeft hij maandagavond gezegd in Shownieuws. Doedens liet weten totaal niet bang te zijn voor corona, dat we gek worden gemaakt door de media en dat hij al maandenlang gewoon met iedereen aan het knuffelen is. Toen het interview hier werd opgepikt, ontstond er een behoorlijke mediastorm.

Na de ontstane commotie liet Doedens op Instagram ineens weten: “Óók ik heb me de afgelopen maanden aan de 1,5 meter afstand beleid gehouden… Maar wellicht heb ik een andere indruk achtergelaten. Óók ik neem dit erg serieus guys. #staysafe.

Heel raar, vindt Verlinde. “Volgens mij is hij teruggefloten door de RTL-persdienst. Het is toch een belangrijk gezicht tin een belangrijke serie en dat hij dit soort dingen zegt terwijl de serie ook maatschappelijke dingen wil behandelen, zoals Peter van der Vorst heeft aangegeven, dan past het helemaal niet. Het is wel een lieve jongen, maar dit was echt dom. Dat doet Eddy Keur ook een beetje hè. Die maakt het zo ontspannen leuk dat je denkt: ik ga leuk een beetje in de grappen mee. En dan krijg je deze ellende.

Shownieuws-collega Airen Mylene is verbaasd over de uitspraken van Doedens. “Ik vind het hele bijzondere uitspraken.

En Bart Ettekoven: “Het is een hele rare uitspraak. Hij spreekt zichzelf ook zo erg tegen. Hij vertelt dit aan Eddy Keur en vervolgens plaatst hij op Instagram een heel ander verhaal. Hij zei het toch letterlijk? Het is niet een indruk.

Bij Boulevard klonk hetzelfde geluid. Luuk Ikink: “Heel veel mensen zijn er overheen gevallen, Diederik. Dat is niet zo’n heel handige uitspraak misschien, hè?

En Diederik Jekel: “Het is niet een handige uitspraak, nee. Maar misschien dat hij altijd bij dezelfde mensen is. Dan zou het wel kunnen.

Lees ook: Ferry Doedens: ‘We worden gek gemaakt door media’ (gisteren)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen