‘Ferry Doedens teruggefloten door persdienst RTL’

Geplaatst op di 02 jun 2020 om 11:30

Ferry Doedens is teruggefloten door de persdienst van RTL na zijn coronasceptische uitspraken over het coronavirus in een YouTube-interview met Eddy Keur. Dat denkt Albert Verlinde, heeft hij maandagavond gezegd in Shownieuws. Doedens liet weten totaal niet bang te zijn voor corona, dat we gek worden gemaakt door de media en dat hij al maandenlang gewoon met iedereen aan het knuffelen is. Toen het interview hier werd opgepikt, ontstond er een behoorlijke mediastorm.

Na de ontstane commotie liet Doedens op Instagram ineens weten: “Óók ik heb me de afgelopen maanden aan de 1,5 meter afstand beleid gehouden… Maar wellicht heb ik een andere indruk achtergelaten. Óók ik neem dit erg serieus guys. #staysafe.

Heel raar, vindt Verlinde. “Volgens mij is hij teruggefloten door de RTL-persdienst. Het is toch een belangrijk gezicht tin een belangrijke serie en dat hij dit soort dingen zegt terwijl de serie ook maatschappelijke dingen wil behandelen, zoals Peter van der Vorst heeft aangegeven, dan past het helemaal niet. Het is wel een lieve jongen, maar dit was echt dom. Dat doet Eddy Keur ook een beetje hè. Die maakt het zo ontspannen leuk dat je denkt: ik ga leuk een beetje in de grappen mee. En dan krijg je deze ellende.

Shownieuws-collega Airen Mylene is verbaasd over de uitspraken van Doedens. “Ik vind het hele bijzondere uitspraken.

En Bart Ettekoven: “Het is een hele rare uitspraak. Hij spreekt zichzelf ook zo erg tegen. Hij vertelt dit aan Eddy Keur en vervolgens plaatst hij op Instagram een heel ander verhaal. Hij zei het toch letterlijk? Het is niet een indruk.

Bij Boulevard klonk hetzelfde geluid. Luuk Ikink: “Heel veel mensen zijn er overheen gevallen, Diederik. Dat is niet zo’n heel handige uitspraak misschien, hè?

En Diederik Jekel: “Het is niet een handige uitspraak, nee. Maar misschien dat hij altijd bij dezelfde mensen is. Dan zou het wel kunnen.

Lees ook: Ferry Doedens: ‘We worden gek gemaakt door media’ (gisteren)

Foto: RTL
23 Reacties op “‘Ferry Doedens teruggefloten door persdienst RTL’”


 1. kritisch avro-lid

  Zoals ik gisteren al zei, hij is mooi, cute, ik denk ook wel aardig qua karakter maar gewoon te dom om te poepen.

 2. Norvo

  Reken maar dat ome Fer is teruggefloten, hij was net even iets te eerlijk. Wie hem op Insta volgt, weet dat hij alles behalve in lockdown heeft gezeten. Borreltjes, uitstapjes, lekker gezellig met vriendjes en vriendinnen. Het kon niet op. RTL Boulevard liet hem er zelfs een item van maken: https://www.rtlnieuws.nl/entertainment/artikel/5078431/sterren-quarantaine-wat-doet-ferry-doedens-nu-gtst-gestopt

  Allemaal niet handig. Maar wees dan ook een vent en trek je keutel niet in. Je hebt ’t er gewoon lekker van genomen. Top man. Lekker bezig.

 3. HUGO

  Zit nu op de bank bij RTL

 4. Denk Na

  Weer een hoop verontwaardigde idioten terwijl hij in wezen niets geks gezegd heeft. En Verlinde ‘denkt’ dat hij is teruggefloten door RTL. Je moet het niet denken maar zeker weten figuur!

 5. Mispoes

  Oke

 6. Gordon

  Ik ken géén één homo met corona, dat komt omdat wij elkaar vaccineren met veel eiwitten, die voor een natuurlijke bescherming zorgen!

  Was heerlijk gisteravond Ferry! Doed eens nog een keer! ☺

 7. Bart

  Raar als hij door RTL is teruggefloten en daar ook in mee gaat. Ferry mag gewoon een eigen mening hebben. Dat mag gewoon in dit land.

  Die anderhalve meter maatschappij/het nieuwe normaal moet zo snel mogelijk tot een einde worden gebracht. Het is echt onzin! Helemaal na de blamage van Halsema gisteren. Terug naar het gewone normaal! En wel zo snel mogelijk. Ferry had in het interview met Eddy Keur helemaal gelijk.

 8. Zomaar

  Jammer, misschien had Ferry ook een mening over Femke.

 9. Robin

  Ferry zégt wat heel Nederland dóet!

 10. John de Bever

  Ik wil zijn lul in mijn gezicht

 11. Irene Ballegooijen

  Laatst stond een foto in een blad van Ferry Doedelzak en hieruit blijkt dat zijn kracht niet in zijn hoofd zit en schijnbaar heeft dat geholpen bij zijn audities. Ik kan hem niet op slimme uitspraken betrappen en natuurlijk is hij terug gefloten.

 12. Persdienst RTL nog niet weggesaneerd?

  Toegevoegde waarde 0%.
  Altijd dezelfde opgeklopte slaapverwekkende berichtjes.
  Nederland kan ze dromen.

 13. MolTalk

  Wie is Ferry Doedels??

 14. Huismaker

  Je MOET en ZAL zeggen wat de staatsmedia voor jou hebben bedacht. Zo niet:
  -Verplicht een blauw vierkantjes dragen op je kleding (hierdoor kunnen je buren je de volgende keer verraden)
  -400 euro boete
  -Aantekening in je strafblad (met alle gevolgen)
  -Een liedje zingen en stoep krijten bij het gezellige SBS.
  Dat zal je leren.

  Zo, en dan gaan we nu naar oorlogskinderen bij SBS kijken.

 15. teuntje

  Diej unk praat weer poep zoals gewoonlijk

 16. Xxxxx

  Ferry wanneer wordt je eens volwassen? Eerst was je in opspraak door je drugsverslaving en nu zeg je weer iets als een kip zonder kop. Gaat het nog goedkomen met je?

 17. Trudy

  Hij zal het nooit leren.. blijft een sukkel.

 18. Dany

  Iemand enig idee waar ik naaktfotos van Ferry Doedens kan vinden

 19. Donald Dumb

  Huismаker is het schoolvoorbeeld van een tumоr in onze maatschappij.

 20. Donald Dumb

  Ach Ferry Doedens heeft de aandacht weer gehad.
  Men was hem een beetje vergeten…

 21. Matroosje Jimmie

  Hier in de club hebben wij hem ook veel gezien. 4 lullen gelijk gingen erin. Nee die jongen heeft het niet helemaal begrepen.

 22. Richard de Bie

  zie hier Ferry Doedens teruggefloten door persdienst RTL’ ik denk dat het waar is iedereen die een ander geluid heeft komt niet aan het woord woord wakker mensen

 23. Sandra Reijers

  iIdd Ferry zegt wat heel Nederland al gewoon doet!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.