Ferry baalt van ontslag: ‘Ben afspraken niet nagekomen’

Ferry Doedens heeft begrip voor zijn ontslag bij Goede Tijden Slechte Tijden. Hij zat in de afgelopen periode niet goed in zijn vel en is een aantal afspraken niet nagekomen. Dat vertelt de acteur op Instagram. Na een primeur van Shownieuws heeft RTL bevestigd dat Ferry Doedens eruit ligt bij de soapserie. Het is de tweede keer dat hij ontslagen wordt bij GTST; eerder werd hij eruit gegooid vanwege een cocaïneverslaving. En nu vanwege het niet naleven van de coronaregels.

Ferry reageert op zijn eigen Instagram-pagina op zijn ontslag. “Zoals jullie vast hebben gehoord of gelezen ga ik GTST verlaten. Ondanks dat dat op een prettige manier met mijn werkgever EndemolShine en RTL is besloten heb ik er natuurlijk ook verdriet van.”

Wat is er allemaal aan de hand? “De situatie rondom Corona is mij niet in de koude kleren gaan zitten, waardoor ik de laatste tijd niet echt lekker in mijn vel zit. Dat heeft erin geresulteerd dat ik een aantal afspraken niet ben nagekomen. Ik snap dat dat voor mijn werkgever een lastige situatie is geweest.”

De lopende opnames maakt Ferry af om daarna af te zwaaien. “Ik draai nog tot november en zal er alles aan doen om het afscheid van Lucas mooi neer te zetten.

Media hoeven Ferry niet te bellen. “Voor nu heb ik behoefte aan rust en dat betekent ook dat ik op dit moment even geen interviews wil doen. Dat komt natuurlijk wel weer maar voor nu hoop ik dat men dat kan respecteren.❤️

Collega’s steken Ferry een hart onder de riem. “Er komen andere mooiere nieuwe dingen op je weg lieve schat!❤️😘“, zegt Gordon.

En Koos van Plateringen: “Wat dapper om dat hier eerlijk te delen! 👏🏻👏🏻👏🏻Succes jij.

Lees ook:
Ferry Doedens: ‘We worden gek gemaakt door media’ (juni)
‘Ferry Doedens teruggefloten door persdienst RTL’ (juni)
GTST zet Ferry Doedens voorlopig op non-actief (juni)
‘GTST ontslaat Ferry Doedens na feestje met Gordon’ (vandaag)
RTL 4 bevestigt ontslag Ferry Doedens bij GTST (zojuist)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen