‘GTST ontslaat Ferry Doedens na feestje met Gordon’

Update 13.30 uur – RTL 4 bevestigt ontslag Ferry Doedens bij GTST

Ferry Doedens is ontslagen bij Goede Tijden Slechte Tijden, omdat hij afgelopen weekend tijdens Gay Pride heeft gefeest met Gordon. Dat meldde Shownieuws gisterenavond op basis van hardnekkige geruchten. Ferry werd begin juni op non-actief gezet door GTST-producent EndemolShine, omdat hij in de media vertelde zich niet aan de coronaregels te houden. Dat heeft hij afgelopen weekend óók niet gedaan: hij heeft gefeest met Gordon en ze maakten daarvan een foto voor Instagram.

Ferry is lekker bezig, zegt Shownieuws-deskundige Guido den Aantrekker cynisch. “Hij is toen op non-actief gezet en heeft zich nu kennelijk opnieuw niet aan die regels gehouden, want het gerucht bereikte ons dat hij nu ontslagen zou zijn omdat hij het afgelopen weekend zich heeft laten fotograferen in een innige omhelzing met zijn ex én op een feestje van Gordon was.”

Een feestje met Gordon is niet coronaproof, weet Guido. “Ik weet dat daar vaak wat meer gebeurt dan alleen maar knuffelen. Hij is erg dichtbij Gordon geweest. Gordon zegt zelf: ‘Wij hebben geen corona.’”

Wat heeft Ferry hier zelf over te zeggen? “Ferry zelf heeft helemaal niet gereageerd, maar we hebben wel Endemol gebeld voor een reactie. Die hebben ze na enige druk gegeven.”

EndemolShine laat het volgende weten: “We werken met een protocol en we verwachten dat iedereen zich daaraan houdt. Op het moment dat dit niet gebeurt gaan we het gesprek daarover aan.”

Guido: “Dat is natuurlijk geen antwoord op onze vraag of Ferry wel of niet ontslagen is. Dus dat blijft nog even in het midden, maar het gerucht is erg hardnekkig.

Ferry heeft een turbulent verleden met GTST-producent EndemolShine: in 2015 werd hij al eens ontslagen vanwege uit de hand gelopen cocaïnegebruik.

Vorige week was Ferry in het nieuws vanwege uitgelekte naaktfoto’s.

Lees ook: Ferry Doedens feest met Gordon na lastige week (2 augustus)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen