Ferry Doedens: ‘We worden gek gemaakt door media’

Geplaatst op ma 01 jun 2020 om 12:00

Ferry Doedens staat met twee benen in het coronasceptische kamp. We worden gewoon gek gemaakt door de media. Dat zegt de GTST-acteur in KEURantaine, het enige programma waarvan de transcriptie hier beter bekeken wordt dan de uitzending zelf. Doedens is totaal niet bang voor corona. “Nee hoor, ik heb die angst niet. Nul. Nee, ik heb al acht weken lang met iedereen geknuffeld. Ik heb nog geen een keer dat met de elleboog gedaan. We worden allemaal gek gemaakt door de media.

Veel mensen zijn wél gevoelig door de berichtgeving in de media en lopen nu schichtig door de supermarktschappen. “Ik respecteer het allemaal, maar als mensen helemaal aangedrukt tegen de eieren en de pakken melk hun gezicht wegdraaien in de supermarkt staan… Ja, sorry, maar nee gewoon. Mevrouw: ik sproei niet in uw gezicht, ik hoest niet uw gezicht, ik blaf niet in uw gezicht, u kunt ook gewoon even normaal praten. ‘Hou je afstand!’, schreeuwen ze dan. Rustig, mevrouw, rustig. Ja echt… Dat heb ik nu al een paar keer gehad.

Anderhalvemetersamenleving

Inmiddels zijn we van de coronacrisis naar de 1,5-meter-crisis gehopt. Doedens wordt helemaal lijp van alle coronamaatregelen. “Ik wilde net even een harinkje nog halen en dan staat er gewoon een enorme rij. Ik ga niet de hele tijd in de rij staan. Daar heb ik geen zin in. Gedoe. Ik heb geen zin in gedoe.”

De GTST-opnames moeten straks ook voldoen aan de RIVM-richtlijnen. “We zijn deze week weer begonnen met testen en kijken hoe het is met die anderhalve meter afstand. Ik vind het allemaal wel gedoe hoor met die protocollen. Ik word er niet goed van. Maar ja, we mogen blij zijn dat we werk hebben.”

Trainen

De afgelopen maanden heeft Doedens weinig uitgevoerd, behalve thuis sporten. “Ik moet zeggen dat ik nu de afgelopen acht weken wel gewoon chill aan heb gedaan en gewoon heel veel aan het trainen ben geweest. Ik dacht: of ik kan nu op de bank gaan zitten met een bak chips en me volvreten of de knop omzetten en gaan trainen. Ook na dit gesprek ga ik lekker trainen en zit ik weer lekker in mijn velletje.”

Hij is niet meer samen met zijn vriend. “Ik wil het er niet te lang over hebben. We hebben zeventien heel leuke maanden gehad en het is goed dat het klaar is.”

KEURantaine is het YouTube-programma waarin Eddy Keur bekende Nederlanders interviewt. De meeste uitzendingen trekken enkele tientallen kijkers.

Foto: RTL
86 Reacties op “Ferry Doedens: ‘We worden gek gemaakt door media’”


 1. Fred

  Lekker aso van Ferry Doedens om de corona regels niet in acht te nemen de afgelopen tijd voor hem zelf en vooral de medemens. En dat dan ook trots lopen te verkondigen online. Shame on you!

 2. ano@niem.nl

  Het klopt allemaal, Zo langzamerhand is iedereen er wel klaar mee.
  In de buitenlucht schijnt het besmettingsgevaar er niet of nauwelijks te zijn en toch worden we gedwongen ook daar 1,5 meter te hanteren.
  Je ziet dat er een normale griepgolf is geweest waarbij opeens veel meer mensen naar de IC werden geloosd dan bij een normale griepgolf. Deze mensen waren normaliter in het verpleegtehuis gestorven.

  De enige die hier baat bij hebben zijn de virologen.

  Natuurlijk zijn er wel nieuwe besmettingen, maar van al die besmettingen gaan niet of nauwelijks mensen naar het ziekenhuis en als ze er al terecht komen komen ze in een nog veen geringer geval op de IC. Dat blijkt wel uit de cijfers

  En de zware gevallen zitten onder de mensen met onderliggend lijden. Kortom niets anders dan bij een andere griepgolf. Maar de economie ligt op zijn plaat en al het plezier wordt ons afgenomen.

 3. Xxxx

  Ik kan mij een reactie als Ferry wel een beetje voorstellen. Je kunt het a-sociaal vinden of niet. We moeten niet vergeten dat het overgrote deel van de Nederlandse bevolking, gelukkig, geen Corona heeft. Ik voel me momenteel ook als aangeschoten wild als ik een supermarkt in loop. Ik voel me er niet meer op mijn gemak. Je moet schichtig om je heen kijken. Het is een rare tijd waar we in leven.

 4. Grace

  Helemaal gelijk

 5. Sandra Reijers

  Eigenlijk iemand die zegt zoals het hoort. Wat een leugens de hele tijd. Ik doe er ook niet aan mee!

 6. Robin

  EINDELIJK eens een BN’er die zegt waar het op staat! Het hele land is bang om NIETS! Nu die talkshows nog over suffe onderwerpjes laten praten en we kunnen door met het nórmale leven. ZONDER 1,5 meter!

 7. Xxxx

  Anoniem. Ik zie niet in wat virologen er voor baat bij hebben. Daarbij denken nog steeds veel mensen dat het maar om een “griepje” gaat. Dat is het dus niet. Gisteren hoorde ik dat in Apeldoorn een buschauffeuse getroffen is door Corona. Dan komt het toch wel heel dichtbij. Het is een onzichtbaar virus waar we mee te maken hebben. Dat is juist het verraderlijke hiervan. Mensen moeten blijkbaar eerst zien en dan pas geloven en dan is het te laat.

 8. Irene Ballegooijen

  Paar geleden stond een foto van dit persoontje in een blad in wit ondergoed en weet inmiddels waar het talent zit van Ferry Doedelzak. Voor de rest onbeduidend kereltje.

 9. MERS Pardoel

  Aandachtsh03r Ferry moet ook weer wat zeggen hoor. Wat een arrogante drol om trots te roepen “Nee, ik heb al acht weken lang met iedereen geknuffeld”

  Maar ik snap ook wel dat hij van al dat knuffelen geen corona heeft opgelopen, want de enige met wie Ferry knuffelt is zijn spiegelbeeld.

 10. Deepstate

  De allemachtigiste runnen de media dus ook het nieuws.
  Mark Rutte wordt gechanteerd en heeft maar te luisteren.
  De machtigiste hebben echt niet het beste met ons voor.

 11. Deepstate

  *allermachtigste

 12. M

  Het zou kunnen dat je ‘per ongeluk’ een dierbare besmet. Die moet worden opgenomen op de ic. Wekenlang geen bezoek van een dierbare. En dan alleen sterven. Misschien verander je dan je mening fer…

 13. Xxxx

  Ik weet niet of iemand van de week hier die twee mensen op tv hebben gezien die nu aan het revalideren zijn na Corona? Hoe slecht ze er nog aan toe zijn en dat ze de dood letterlijk in de ogen hebben gekeken. Laten we nu niet doen alsof we het “gewone” leven weer op kunnen pakken en dat het allemaal wel meevalt. De wereld staat letterlijk in de fik. Ook jongeren kunnen er aan dood gaan. Wereldwijd zijn er honderduizenden mensen aan dit virus overleden. We kunnen een tweede pandemie ons niet veroorloven. Laten we massaal gehoor geven aan wat wordt aanbevolen. Ik had het ook liever anders gezien. We moeten roeien met de riemen die we hebben. Ik kan dan pissig worden op mensen die niet willen luisteren.

 14. GrijzePilion

  Ferry heeft gelijk. PUNT

 15. Peter Beense

  Ik ben er ook klaar door die anderhalve meter nieuw normaal mag ik met mijn moddervette lijf nergens meer na binnen om ik dan plaats in neem voor 5 mensen

 16. Annie

  Wat een vreselijk domme egoïst. Natuurlijk is iedereen er klaar mee maar voorlopig zullen we ermee moeten leven. Je mag anderen met je domme gedrag niet in gevaar brengen.

 17. L.

  Ferry, loop een keer een dag mee op de IC, bij de volgende piek die er sowieso gaat komen. Vuile egoïstische flapdrol die je bent!

 18. Gerda

  Wat een fijne jongen zeg, bijna 6000 doden, maar hij zal zich wel verbonden voelen met Jort, Schimmelpennick en al die ZWAAR getroffen BNers.. Al die mensen, die ik corona bijna zou gunnen.. Maar ik heb verstand..

 19. Bart

  Nooit gedacht dat ik het ooit nog eens zou zijn met Ferry Doedens.
  Hij heeft helemaal gelijk!

 20. Lachgas

  Er komen steeds meer mensen achter, gedreven door de cijfers en besmettingsplekken, dat 1.5m er in veel gevallen niet toe doet.
  Anders zou het toch gierend uit de klauw lopen met besmettingen in
  In supermarkt, bouwplaatsen, ov, scholen, etc.

 21. Zwemkous

  @Gerda, ik heb geen verstand, dus laat ze de corona maar krijgen.

 22. man pan

  Tja, dat dachten die gasten in Haagse moskee ook, Allah is machtiger dan de virus.
  Lak aan alle regels. Gevolg een dode en 21 besmettingen tot dusver.

 23. GRW

  Alle Gers Pardoeltjes komen weer bovendrijven om hier te reageren. Normaal fakkelen ze Ferry Doedens af, maar nu is hij hun held. Het kan verkeren.

 24. maatje te groot

  Misschien moet die hufter eens kijken wat ex- patiënten, IC of zorgpersoneel of nabestaanden van corona overledenen hebben te vertellen. Wat een stomme eikel.

 25. B

  Wat Corona heeft geleerd is dat er nog aardig wat gestoorde graftakken rondlopen . De lijst word steeds langer. Leuk dat je een gestoord leven leid Ferry , ga eens met een IC verpleegkundige praten . Hoop dat de GTST baasjes je eruit trappen , kom je weer met beide benen op de grond.

 26. Realist

  Veel regeerders zijn blijkbaar bang gemaakt door de media en denken blijkbaar alleen aan hun IC bed wat klaar moet staan. Totale egoïsme.
  Wat de media niet vertellen (staat wel op wikipedia):in 1968 heeft de Hongkonggriep gewoed, waarbij in Nederland tienduizenden mensen stierven. Wereldwijd ging het om tussen 1 en 4 miljoen doden.
  Werd in 1968 ook de economie om zeep geholpen? Terwijl Nederland ook nog veel minder inwoners had.

 27. Mispoes

  er sterven meer mensen aan normale griep dan aan corona.

 28. ano@niem.nl

  Ook hier ook ik weer zo veel mensen besmet en iemand die het verergert door te zeggen dat een buschauffeuse is “getroffen’ door het virus.

  Al die mensen die hier genoemd zijn, zijn binnen een week weer op de been.
  Geen een gaat er van deze gevallen naar het ziekenhuis of de IC.
  Maar we blijven doen of ze een enge ziekte onder de leden hebben.

  En dan die 0,001% van de jongeren die er dan toch aan komen te overlijden… of net die ene uitzondering die toch gezond bleek te zijn en toch het virus in een ernstig vorm krijgt… Met alle respect daar kun je niet een hele samenleving voor op slot gooien.

  En ja de IC’s hadden het druk, maar die drukte werkt gecreeerd doordat iederen oudere met klachten meteen het ziekenhuis in werd geloodsd daar waar ze normaal gesproken in de verzorgingscentra blijven en daar overlijden (overigens aan de gevolgen van de onderliggende ziekete en niet aan Corona op zich)

 29. Trudy

  Ik was ook zo nieuwsgierig hoe Ferry met corona omgaat…

 30. Kaatje

  Ik ga die complotgekkies toch opeens een stuk serieuzer nemen. Er kloppen dingen niet.

 31. Cocaïne ☑️

  Kom Ferry…. kom…. ik mis je… snuif me… rook me… geef al je geld aan me uit… Ferry…

 32. Sander

  Ik woon in Keulen en hier loopt iedereen al weken dicht op elkaar, zit dicht op elkaar in bars en restaurants en dat gaat böijkbaar allemaal prima. Hier lijkt het net of het gewone leven weer terug is.

 33. Beste paard van stal

  Ik ben benieuwd hoeveel doden er zouden zijn gevallen als er geen maatregelen genomen waren. Een stuk meer dan dat er nu zijn in ieder geval. Wat een sukkel zeg.

 34. boerenverstand

  @xxxx: in de winter 2017/2018 overleden er 9000 mensen aan griep. Net zo veel als nu aan corona. Ook die grieppatiënten lagen op de IC. Ook die dood was geen pretje. Het is onzin om te doen alsof de gewone griep een onschuldig kwaaltje is (is het voor veel ouderen echt niet; de griepprik wordt niet voor niets gegeven). En het is ook onzin om te doen alsof corona een verschrikkelijk veel ergere ziekte is dan de gewone griep. Dat is het niet: niet qua aantal besmettingen, niet qua aantal ernstig zieken, niet qua aantal doden. We worden inderdaad gek gemaakt door de vooral tv-programma’s in hun jacht op kijkers, en dor politici die hopen zo extra stemmen te trekken (erg genoeg lijkt dat nog te gaan lukken ook).

 35. boerenverstand

  @beste paard van stal: hoeveel doden er dan gevallen zouden zijn weten we uit de landen waar gaan maatregelen genomen zijn, zoals Zweden. Aantal doden per miljoen inwoners is daar vergelijkbaar met Nederland. In Wit-Rusland zelfs veel lager. Door de maatregelen in Nederland zijn nauwelijks doden voorkomen, en dat komt doordat Nederland veel te laat was met maatregelen (carnaval had verbonden moeten worden), en doordat Nederland veel te laat was met het aanschaffen van beschermingsmiddelen voor de verzorgings- en verpleeghuizen en te laat met het aanschaffen van voldoende testmateriaal. In dat opzicht hebben Bruins en Rutte toch echt veel bloed aan hun handen kleven. Daarna dat overdreven ingrijpen was alleen maar om het eigen falen te verbloemen. Er zijn in o.a de Volkskrant goede artikelen verschenen over hoe het kabinet in februari en eerste helft maart talloze adviezen genegeerd heeft, en vervolgens met een slappe oproep kwam om geen handen te schudden.

  Overigen zie je nu ondersterfte in de statistieken, waaruit blijkt dat veel mensen die aan corona dood zijn gegaan toch al niet lang meer te leven hadden.

 36. boerenverstand

  gaan = geen

 37. boerenverstand

  verbonden = verboden

 38. boerenverstand

  @Sander: de Duitsers liggen hier ook gewoon weer massaal op het strand. Ik hoor ook van mensen die in Duitsland (Beieren) wonen dat het leven daar al lang weer normaal is, en dat Duitsers veel minder bang zijn voor corona. Ze kijken daar vol verbazing naar de angstcultuur in Nederland. Het maakt dus echt uit hoe de media er mee omgegaan zijn.
  In het Verenigd Koninkrijk heerst ook echt een angstcultuur. Mijn familie daar was heel bang en verbaast dat we in Nederland gewoon bij familie op bezoek gingen. In het VK ook zo overdreven veel aandacht op tv, bijvoorbeeld een dagelijks corona-journaal.

 39. Donald Dumb

  Ehm. Ferry Doedens?
  Dat is die ex aan cokeverslaafde soapacteur toch?

 40. Youp

  Ferry heeft het door! Moedig dat hij tegen de stroom in durft te gaan.
  We worden belazerd door de machtswellustelingen van de WHO
  en het RIVM heel Nederland loopt als slaven mee in de dictaten van een stel gestoorden.

 41. By the way

  Het is maar net wat iedereen wil horen.

 42. Jos

  Ferry blijft een lekkertje en heeft helemaal gelijk.

 43. Sander

  @ Boerenverstand
  Zo zie je maar weer wat voor invloed de media heeft. Ik vind het goed dat er maatregelen genomen zijn maar ik vind dat zowel Jinek als Op1 veel te veel aandacht aan corona heeft gegeven. Weken lang hele uitzendingen wijden aan één onderwerp alsof de hele wereld dood aan het gaan is. Uiteindelijk mag er wel weer aandacht voor vrolijkere onderwerpen.

 44. G

  Wat veel mensen niet lijken te snappen is dat Corona heel besmettelijk is. Om de zorg te ontlasten zijn er maatregelen genomen. Als duizenden mensen tegelijkertijd besmet worden kunnen ze geen zorg krijgen. Geen pijnmedicatie, beademing etc. Zonder hulp van de dokter is kans op sterven groter. Net als een langzame pijnlijke verstikkingsdood. Wie zit daar op te wachten?

 45. HUGO

  Hij is vast weer aan de coke.

  Tast je hersens blijkbaar aan.

 46. rudy veneman

  Die KEUR krijgt t wel voor elkaar al die grote namen en best mooie interviews. Snap dat er ook tegenaan geschopt moet worden ehhh eigenlijk niet…vermakelijk en blijkbaar sterk genoeg om wekelijkse deze zure MC te bereiken….

 47. HansR

  G elul T oaal S impel T ypetje

 48. HansR

  T otaal

 49. Eva

  Mensen begrijpen het nog steeds niet allemaal,is te hopen dat jullie gezond blijven.Ga eens kijken op een corona afdeling dan piepen jullie wel anders.Of dat je dierbaren bent verloren stelletje minkukels.

 50. Wie is dit?

  Nooit van gehoord.

 51. Angeltje

  @Fred
  ma 01 jun 2020 om 12:03

  Weet je wat a-sociaal is, wat ze ons allemaal aan doen.
  Ferry heeft groot gelijk, ik hou me er ook niet aan, de mensen worden inderdaad gek gemaakt, en ellebogen hou ik me ook niet aan, ik knuffel lekker door….heerlijk, met alle mensen waar ik van hou.

 52. Wad

  “wat ze ons allemaal aan doen”

  Typisch gejank van een verwende westerling die even wat minder mag dan normaal. Hetzelfde gedrag zie je bij tijdelijke wegomleidingen en zo. Meteen de verkeersregelaar aan willen rijden die je vraagt om te rijden. Want oei oei onze vrijheden worden beknot. Stelletje baby’s!

 53. Eva

  Angeltje,ik hoop dat je er zelf mee te maken krijgt,dan piep je wel anders.

 54. Daan

  Die heeft de woorden sociaal en solidair ook niet in zijn vocabulair zitten.

 55. RaymondVL

  En Ferry wordt nog iedere dag in zijn r**t gene*kt. Mag dat? Ja hoor, maar dat boeit me ook totaal niet!

 56. RaymondVL

  Daarom begin ik er ook over.

 57. RaymondVL

  Omdat het me totaal niet boeit dat Ferry de hele worstenwinkel in zijn uitgаng heeft gehad.

 58. RaymondVL

  Hey, pleur eens op gore faker. Gebruik een eigen nickname.

 59. kritisch avro-lid

  Lekker eigenwijs en egoistisch. Tuurlijk heeft hij weinig kans om echt zwaar ziek van Covid19 te worden. Maar daar gaat het niet om, het gaat er om dat de verspreiding zoveel mogelijk beperkt werd. Want niet iedereen is nog jong, fruitig en gezond. En juist voor die mensen moeten we voorzichtig zijn om juist die groep te beschermen. Maar dat begrijpt meneer de mooiboy niet; leuk koppie, mooi getraind lijf maar voor de rest nog te dom om te poepen. En daarbij een uitermate eenzijdige acteurtje…maar dat terzijde

 60. RaymondVL

  Ferry is een lekker ding. Wil met zijn spierballen spelen

 61. RaymondVL

  Ferry is een lekker ding. Wil met zijn spierballen spelen.

 62. Donald Dumb

  16.26

  Ferry is geen acteur.
  Hij zegt wat uit het hoofd geleerde zinnetjes op in een soap…

 63. Lies

  Ferry is één van de beste acteurs van ons land en behoort tot top 20 van de wereld.

 64. Mappy

  De superverspreider dus. Verantwoordelijk voor de dood van ……???
  Wat een zielig stuk stront

 65. JAN

  @ Lies ?????

 66. Corona het virus zelf

  Ferry ik krijg je nog wel . Ik dring binnen via jouw achteringangetje

 67. RaymondVL

  Mappy is wappie

 68. Angeltje

  @Eva
  ma 01 jun 2020 om 15:42

  Sorry Lieve Eva.

  Ik wens nooit iemand een ziekte toe, ik wens je dan ook een heel fijn en gezond leven verder.
  De groetjes van Angeltje.

 69. BennieD

  Boerenverstand betekent stront in de kop.

 70. Denk Na

  Duidelijk toch. Iedereen is er goed klaar mee, en dat merk je op straat en de terrassen vandaag ook. Het voelt als een soort ‘Bevrijdingsdag’ voor velen en er heerst een feestelijke stemming. Het kantelpunt is vandaag begonnen.

 71. Vlaflip

  Hou eens op met dat ‘iedereen’ altijd. Praat voor jezelf. Ik ken heel veel mensen die afstand houden, thuisblijven. Voor zeurvolk dat niks gewend is en het historisch besef heeft van een aardappel voelt het misschien als een soort Bevrijdingsdag.

 72. Boerenverstand

  Waar blijven al die extra ziektegevallen die Rutte en Bruls ons ‘beloofd’ hadden omdat het te druk was met Pasen, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag en diverse weekeinden? Juist ja, die zijn er niet gekomen. Omdat het helemaal geen kwaad kan om elkaar buiten op minder dan anderhalve meter te passeren.

  Die anderhalve meter is sowieso al een verzinsel uit Duitsland. De WHO adviseert 1,0m voor situaties waarin mensen langduriger contact hebben cq bij elkaar in de buurt zitten. Zelfs in zwaar getroffen landen als Italië hanteren ze 1,0m.

  Uit onderzoek blijkt ook duidelijk dat in Nederland de ziektegevallen vooral af zijn gaan nemen door de hygiënemaatregelen, de oproep thuis te werken, het OV te mijden en grote evenementen af te gelasten. De verdere maatregelen zoals de 1,5m hebben geen noemenswaardig extra effect gehad.

 73. Boerenverstand

  @Vlaflip: dat klopt. Ik houd me ook aan de regels: werk ook thuis en houd 1,5m afstand al vind ik het op zich onzin (heb echter geen zin in een boete van de Efteling-politie). Er zijn genoeg mensen die zich aan de regels houden. Tegelijkertijd zie ik ook ongeveer de helft van de mensen zich totaal niet aan de regels houden. Zelfs bijvoorbeeld politieagenten die met zijn drieën vlak bij elkaar staan te kletsen. Ouderen die in grote groepen bij elkaar voor het verzorgingshuis zitten. Enz.

 74. Chelsey

  In het laatste kwartaal van dit jaar zullen overal ter wereld nog meer doden gaan vallen en dan zal één ieder maar al te graag thuis willen blijven. Het corona virus zal dan terug gaan komen, echter in een veel heftiger en dodelijker vorm. Dit staat vast te gebeuren, van een bevrijding van het virus zoals sommigen dit vandaag ervaren is dus nog lang geen sprake. Deze situatie zal nog 3 jaar gaan voortduren en zeer veel doden gaan eisen voordat dit dodelijke virus met een verplichte vaccinatie bestreden zal gaan worden. Tegen die tijd is 99,9% van de dan nog in leven zijnde wereldbewoners al overgegaan zijn naar het “nieuwe normaal” die zij als normaal zullen gaan beschouwen. Een manier van leven waar de meerderheid van de “nog” levenden van nu tegen zou zijn. Helaas is met de robotisering, kunstmatige intelligentie alsmede de autonome mobiliteit en natuurlijk de globalisering een revolutie gaande die geen weg terug meer zal gaan kennen. We gaan één richting in als één natie van 99,9% van de mensheid op deze wereld. De resterende 0,1% zal bestaan uit mensen die weigeren mee te gaan degenen die dit alles zien als het plaveien van de weg ter voorbereiding op de komst van de antichrist. Immers 99,9% zullen dit pad volgen dat staat vast.

 75. anoniem

  Met die opvatting zal hij ook wel de nodiger soa’s oplopen?

 76. anoniem

  Nodige bedoel ik..

 77. Mar

  Nou meneer Doedens, ga maar eens praten met familie en nabestaanden van overleden corona-patiënten en zeg dan in hun gezicht : ” ach, het is maar een onbeduidend griepje, niks aan de hand”. Idioot!

 78. De Verlosser

  Iedereen die zich niet houdt aan alle coronamaatregelen is mensonwaardig en zou op gruwelijk pijnlijke wijze langzaam moeten worden afgemaakt.
  Fijne avond verder.

 79. Icare

  De verlosser, ze zouden jou en je familie 3 dagen moeten martelen en vervolgens aan een brug tentoonstellen, mexican mafia style. Fijne dood gewenst verder

 80. toxilogic

  Ach ja Doedens is dat niet dat doorgesnoven coke hoofd die dacht dat hij daarmee extra iq puntjes kreeg, helaas die honderd heeft hij nooit gehaald.

 81. Boerenverstand

  @Mar: ga eens praten met mensen van wie een familielid aan de griep overleden is, en zeg dan: “Het was maar een griepje.” 9000 griepdoden in de winter van 2017-2018. Ook vrijwel iedere andere winter duizenden griepdoden.

 82. Gereformeerd joch

  Deze misdruk van Gods schepping moet geen aandacht meer krijgen.
  Vieze sodomiet!

 83. ikweethetbeter

  Dit is de intelligentie van RTL medewerkers ,er zit daar het toppunt van domheid !!!!!

 84. Veerle

  Mispoes, zucht, hoe vaak ik dát al niet heb gelezen… Aan dat stupíde gebláát van anonieme nobody’s met núl kennis van zaken hebben we niks, dus: CIJFERS svp!!!

 85. jan

  Maak mensen bang en ze staan in de rij om hun vaccin te ontvangen en dat is de opzet.
  Er komen steeds meer zieken en de ziekenhuizen raken steeds voller, gaat er nu nog steeds geen lampje branden.

 86. teuntje

  Wie is deze kwal die niks kan snuifie moet eens gaan afkicken

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.