Wilfred Genee vindt Dennis Schouten een verrader

Geplaatst op wo 01 jul 2020 om 11:15

Wilfred Genee is zeer teleurgesteld in Dennis Schouten. De Veronica Inside-presentator vindt dat zijn tv-pupil het meer voor hem had moeten opnemen tijdens de rel rondom zijn voetbaltalkshow. Dat heeft de 24-jarige tv-maker gezegd in zijn programma RoddelPraat op YouTube. Na de veelbesproken racismespecial van Veronica Inside vorige week maandag, had het VI-trio nog één schnabbel in het land op woensdag. Dennis stond de heren op te wachten, maar alleen Wilfred wilde niet praten.

Johan Derksen en René van der Gijp stonden Dennis wél te woord, maar Wilfred negeerde hem. Na het zien van de beelden vindt Wilfred dat Dennis het tijdens zijn interviews met Johan en René voor hem had moeten opnemen.

Wilfred wil nu niet meer met Dennis praten. De jonge tv-maker stond hem eergisteren op te wachten bij de studio van Radio Veronica met ‘You’ll never walk alone’-shirts. Hij had zelfs een zanger ingehuurd.

Dennis: “Hij is voor mij gevlucht. Ik heb Wilfred een app gestuurd en hij vindt dat ik hem heb afgevallen in het interview met Gijp en Johan, omdat ik hen liet raaskallen zonder het voor Wilfred op te nemen.”

Oftewel: Wilfred voelt zich verraden door Dennis. Vindt hij ook dat hij het meer voor Wilfred had moeten opnemen? “Ja, ik weet niet of dat mijn rol is om dat te gaan doen. Daarom wilde hij nu niet een hart onder de riem van mij.”

RoddelPraat-collega Jan Roos: “Dat vind ik onzin. Het is op dat moment jouw werk om die mensen een uitspraak te laten doen, zoals Wilfred dat al jaren doet op radio en televisie. Dat is heel erg onzin.”

De bewuste beelden die Dennis Schouten voor en na de schnabbel maakte, ziet u onderstaand. RoddelPraat kunt u hier bekijken.

Lees ook:
Fidan Ekiz gaat helemaal los in Op1: ‘Arie is NSB’er’ (maandag)
‘We hebben een app-kreet Danny Vera klinkt racistisch’ (maandag)
Herrie bij Op1: vrouw Wilfred grijpt in na fittie met Fidan (gisteren)
‘Wilfred Genee ging volledig uit zijn plaat bij Op1’ (vandaag)

Foto: PowNed
58 Reacties op “Wilfred Genee vindt Dennis Schouten een verrader”


 1. Max

  Dennis is een lekker hapje.

 2. jmp

  En zo lult Wifredje zichzelf steeds verder in het nauw.

 3. Nelson

  Wat een roddels weer.

  Deze komen vast weer uit de koker van Angela en Goossens.

 4. Huismaker

  Het mediakartel begint scheuren te vertonen. Mensen zijn dat politiek-correcte meer dan zat. Alsof het volk denkt zoals van hen verwacht wordt. Geloof me: de kloof mediakartel (NPO/Radio1?RTL/SBS) en “het plebs” wordt steeds groter.

 5. Britt Scholte Lover

  Dennis Schouten die boerenpummel uit Twente

 6. Johan D.

  Ik vond Wilfred Genee altijd al een l*l met vingers, dat wordt alleen maar erger.
  Snap bijv ook niet waarom Wilfred Genee een programma bij BNR had.
  Als Wilfred Genee verstandig is gaat hij lekker wat anders doen in Medialand, maar niet meer presenteren. De kijkers/luisteraars kotsen hem inmiddels allemaal uit

 7. CrazyP

  Wat is gekke hypocriet joh. Deze hele ophef is juist omdat hij het niet voor Johan opnam, en dan ga je andere mensen verwijten (die niet eens directe collega’s van hem zijn en die NIET al 12 jaar met ‘m samenwerken) dat ze het niet voor je opnemen. Extreem gevalletje van de pot verwijt de ketel. Hoe kan je dat zelf niet zien?

 8. Johan

  Nu blijkt hoe Genee in elkaar zit.

 9. Simon Dekker

  Dus… Wilfred vond dat Dennis het voor Wilfred had moeten opnemen, zoals Nederland vond dat Wilfred het voor Johan had moeten opnemen.

  Wilfred Genee, jij hypocriete bokkenlul.

 10. Curryworst

  Tsja Wilfred…

  Boomerang
  Karma
  Koekje van eigen deeg
  Boontje komt om zijn loontje
  Wie zijn bi llen brandt
  Eigen schuld dikke b ult

  etc.

 11. Karel

  Genee is bereid om de mensen die van hem een miljonair hebben gemaakt voor de bus te gooien. Maar hij verwacht van anderen dat wel voor hem te doen. Wat een gestoorde.

 12. Karel

  Tevens weten we allen nu ook dat Genee geen crisis manager is, hij maakt het alleen erger, hahahahaah

 13. Filosoof

  @ Huismelker

  Jaja. Ondertussen is ‘het volk’ niets meer dan een weerloze en denkbeeldige speler in een ordinaire kattengevecht tussen een aantal over-het-paard-getilde miljonairs. Het is al lachwekkend genoeg dat ‘het volk’, in een tijd waarin een economische recessie voor de deur staat, wordt beziggehouden door dit soort nietszeggende problematiek.

 14. jaja

  Daaaaag Wilfred, einde carrière
  Tot ziens!

 15. Ron

  Alles wat er nu nog over geschreven wordt komt niet echt in het voordeel van Genee, maar juist in het voordeel van Gijp en Derksen.

 16. Jens(en) is fakenieuws

  Kun wel klaar met dit onderwerp alhoewel geneetje én Dennis een oelewapper zijn. Dennis die op de knieën gaat voor directeurtjes van Talpa… en hij heeft altijd de mond vol van politieke correctheid enzo, hypocriet. Je ziet maar weer dat meneertje ‘getraind’ wordt door ratje Genee…

 17. Jens(en) is fakenieuws

  ZIE RODDELPRAAT MET wat IK BEDOEL waarom DENNIS HYPOCRIET IS.

 18. jmp

  Ik denk dat verder, sinds de OP1 uitzending van zondag, duidelijk is waar dit ineens vandaan komt bij Genee. Ik heb zo’n donkerbruin vermoeden dat mevrouw Genee, van Iraanse, waar helemaal niets mis mee is voor alle duidelijkheid, manlief op een bepaalde manier onder druk heeft gezet. Ze heeft hem natuurlijk al eens meer voor haar karretje gespannen, destijds met dat weliswaar onschuldige, maar vreselijk ziekelijke ‘vullen of voeden’ verhaal.

 19. Jens(en) is fakenieuws

  Jmp je hebt gelijk man

 20. Nelson

  Johan Derksen en René van der Gijp stonden Dennis wél te woord, maar Wilfred negeerde hem.
  ———-
  Genee gaat niet roddelen over de roddels van Angela, Goossens en vdGijp.

  Hij is goed maar niet gek.

 21. Robert

  Jij zou maar zo eens gelijk kunnen hebben jmp, ik was dat hele verhaal alweer vergeten over vullen of voeden, nu ik eraan denk dat balletje breed lag geloof ik nog geen maand in de supermarkt, daarna nooit meer gezien.
  kan ook aan mijn supermarkt liggen natuurlijk.

 22. Willie

  Die Genee kruipt steeds verder in zijn eigen stront.

 23. Bas

  Wilfred Genee is een matennaaier en gaat nog meer om zich heen schoppen.

 24. Ik vind ook wat

  Weten we ook meteen waar die slijmerige post op instagram van hem afgelopen week vandaan komt.

 25. HalloJumbo

  Dennis met zijn scheve ogen en spraakgebrek.

 26. Tinus

  Wilfred Genee is een kruiperige laffe kloo^zak.

 27. Morten

  Maakt zich met dit soort acties steeds verder onmogelijk. Het suddert juist door dit soort rariteiten nog langer door dan het had kunnen zijn. Wees een vent en zeg dat je het niet zo handig aangepakt hebt allemaal. Dan is iedereen 2 dagen boos en is het dan allang weer vergeten. Nu blijft de rel voortwoekeren en wordt Genee steeds ongeloofwaardiger als persoon.

  Typische provinciaal die het liefst tegen de grote (rand)stad aanschurkt en zijn afkomst verloochent. Zal alleen als provinciaal nooit volledig geaccepteerd worden door het grachtengordel establishment. Blijft straks als een Remi alleen over.

 28. anoniem

  wilfred

  vervelend zeg

  dat je ook een gescheiden man bent…………

 29. Johan

  Genee zal het niet leuk vinden dat Dennis dit openbaar maakt.

 30. Garry glamour

  Wat er voor Wilfred overblijft zijn lullige programma met ibn ers ( irritante bekende Nederlanders) die zich zelf leuk en belangrijk vinden .
  Zou ook een ideaal duo met Arie kunnen vormen of met Margriet, inclusief sportbroekjes of beflapjes .

 31. Captain Caveman

  Alles wat NIET uit Amsterdam komt en in het bijzonder niet van de grachtengordel is bij voorbaat gebrandmerkt als cultuurbarbaar, analfabeet, pleb, domme boeren, snappen niet de pracht van linkse kleinkunst en de gedachtenkronkels erachter. Nou, Trump hek erom heen en klaar met die zooi daar!

 32. Cor Netto

  “De bewuste beelden die Dennis Schouten voor en na de schnabbel maakte, ziet u onderstaand.”

  Schrijf dat in je examen Nederlands en je bent gezakt!

 33. Maxim Hartman

  @Johan D.
  Wilfred is niet alleen een löl met vingers maar was ook het peauiertje van Derksen en Gijp.

 34. Mick

  Wilfred is ten einde. Hans Kraay als host en verder met VI.

 35. Lariekoek

  Dit zijn de kenmerken van de gemiddelde Europeaan: hij is eerlijk, hij is integer, hij is een verrader enz.

 36. Corry Jankbal

  Genee speelt nog steeds de vermoorde onschuld. Zou hij echt geen idee hebben wat hij heeft geflikt, of doet hij aan amateur toneel?

 37. MolTalk

  De pot verwijt de ketel dat ie Akwasi is… GRAPJE, MENSEN!!

 38. Momo

  Dat is dan ontzettend hypocriet van Genee.

 39. Claire

  Farizeeër Wilfred Genee is niet alleen onbetrouwbaar gebleken, hij heeft zich voor eeuwig gediskwalificeerd als presentator en als een uitermate gevaarlijke collega die niet zal schromen om je een dolk in de rug te steken.

 40. Claire

  Farizeeër Wilfred Genee is niet alleen onbetrouwbaar gebleken, hij heeft zich voor eeuwig gediskwalificeerd als presentator en is een uitermate gevaarlijke collega die niet zal schromen om je een dolk in de rug te steken.

 41. MolTalk

  @Claire: inderdaad, een Farizeer!

 42. Teuntje

  Wie is die hufter dan om Dennis een verrader te noemen ik zou me maar eens bescheiden gaan opstellen Genee

 43. Amunet

  Stelletjes sukkeltjes allemaal en vooral die roddelpraat losers… niemand heeft tijd voor deze onzin.

 44. X

  @Britt lover: Suf maar mooi weg in de randstad. Daar wonen pas idioten, zie Akwasi. Red je dr mee, wij in ons mooie Twente hebben nergens last van.
  Als de dijken breken…mooie serie die een keer waarheid wordt. Kun je kiezen om naar het oosten te gaan of verzuipen. In de hongerwinter was het hier ook goed genoeg bij die domme boeren. Ik zal je niet opvangen iig.

 45. Iemand

  Alles wat Genee doet is bedacht en vaak pakt het niet goed uit. Waarom stond hij Dennis niet te woord? Waarschijnlijk omdat hij zijn verhaal wilde doen in zijn eigen show, met die 2 dweilen van lachzakken. Lekker veilig.

 46. BAVARIA

  Wat is Genee toch een hypocriet en laf mannetje!

 47. Jiyani

  Gaat dit gedoe nou weken dooretteren!
  Kom op mannen wees volwassen. Ga om de tafel zitten en bespreek met elkaar wat er mis is gegaan in de uitzending van 22 juni. Komen jullie eruit dan is het mooi en gaat VI verder na de zomer. Zo niet, dan is het einde verhaal.
  Ga elkaar niet meer besmeuren dan al gebeurd is.
  Ik dacht dat alleen vrouwen konden doorzeuren. Nu blijkt dat mannen daar ook pap van lusten. Begraaf de strijdbijl of anders hak elkaar de koppen maar af, bij wijze van soreken. Stop er mee!

 48. Mario

  Die Dennis was juist lekker bezig, alle hoofdrolspelers aan het praten gekregen en pittige uitspraken ontlokt, lekker toch. Goed bezig Dennis ga zo door, je hebt veel geleerd van Genee en hem koekje van eigen deeg gegeven.

 49. Dikke PP

  Soort zoekt soort zeggen we dan

 50. DeBaron

  GEWOOOON EEENN LUUUULLLL!!!!!

 51. Pim pandoer

  Zilvervis GeenNee

 52. Berry

  Genee leid van zijn gedrag af,door Dennis erbij te halen wat een gladjanus/kleuter, ga Karaoke zingen of met knikkers spelen.

 53. R.A. van den Hout

  Laat Dennis nog maar met zijn Playmobiel spelen. Hij stelt kinderachtige vragen maar…… het klopt wel met zijn piepstemmetje. Volwassen verslaggevers graag!

 54. tafka mike

  van der Gijp is alleen bang dat als hij het had gezegd hij er racistischer vanaf was gekomen dan Johan. Wat een nepeendheid probeert die hier op poten te zetten. Hij onderbreekt en stelt maar en als je het afwijst dan merkt je al aan zijn houding dat die wegloopt. Die vent kan totaal niet met kritiek omgaan, niet met normale kritiek maar helemaal niet met racistische kritiek.

 55. Jan

  De tenen van Genee beginnen wel een tikje te lang te worden of niet. Dennis staat daar als verslaggever van Powned en niet als aanhanger van de BV Genee. Dat zou Wilfred na vorige week maandag waar hij Derksen op het rooster legde toch voor 100% moeten begrijpen.

 56. Jaap Aap

  Ziek zeer dik niet nader te noemen gezwel Genee moet eens heel goed in de spiegel kijken en zijn conclusies trekken.

  Wat hoop ik dat die tyfusmongool z’n kop nooit meer op tv verschijnt, van de radio ook graag per direct. Wat een walgelijk vies mannetje, hij moet zich de ogen uit z’n ordinaire kop schamen, debiel.

 57. De enige echte De enige echte Jaap Aap

  Dus de ene nsb’er zegt tegen de andere nsb’er dat hij eigelijk wel een nsb’er is. Lollig!

 58. TT

  Ik zeg Genee nooit meer op TV!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.