Wilfred Genee vindt Dennis Schouten een verrader

Wilfred Genee is zeer teleurgesteld in Dennis Schouten. De Veronica Inside-presentator vindt dat zijn tv-pupil het meer voor hem had moeten opnemen tijdens de rel rondom zijn voetbaltalkshow. Dat heeft de 24-jarige tv-maker gezegd in zijn programma RoddelPraat op YouTube. Na de veelbesproken racismespecial van Veronica Inside vorige week maandag, had het VI-trio nog één schnabbel in het land op woensdag. Dennis stond de heren op te wachten, maar alleen Wilfred wilde niet praten.

Johan Derksen en René van der Gijp stonden Dennis wél te woord, maar Wilfred negeerde hem. Na het zien van de beelden vindt Wilfred dat Dennis het tijdens zijn interviews met Johan en René voor hem had moeten opnemen.

Wilfred wil nu niet meer met Dennis praten. De jonge tv-maker stond hem eergisteren op te wachten bij de studio van Radio Veronica met ‘You’ll never walk alone’-shirts. Hij had zelfs een zanger ingehuurd.

Dennis: “Hij is voor mij gevlucht. Ik heb Wilfred een app gestuurd en hij vindt dat ik hem heb afgevallen in het interview met Gijp en Johan, omdat ik hen liet raaskallen zonder het voor Wilfred op te nemen.”

Oftewel: Wilfred voelt zich verraden door Dennis. Vindt hij ook dat hij het meer voor Wilfred had moeten opnemen? “Ja, ik weet niet of dat mijn rol is om dat te gaan doen. Daarom wilde hij nu niet een hart onder de riem van mij.”

RoddelPraat-collega Jan Roos: “Dat vind ik onzin. Het is op dat moment jouw werk om die mensen een uitspraak te laten doen, zoals Wilfred dat al jaren doet op radio en televisie. Dat is heel erg onzin.”

De bewuste beelden die Dennis Schouten voor en na de schnabbel maakte, ziet u onderstaand. RoddelPraat kunt u hier bekijken.

Lees ook:
Fidan Ekiz gaat helemaal los in Op1: ‘Arie is NSB’er’ (maandag)
‘We hebben een app-kreet Danny Vera klinkt racistisch’ (maandag)
Herrie bij Op1: vrouw Wilfred grijpt in na fittie met Fidan (gisteren)
‘Wilfred Genee ging volledig uit zijn plaat bij Op1’ (vandaag)

Foto: PowNed

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen