Na Satisfyer-ruzie: Catherine Keyl niet meer in show Harry Mens?

Catherine Keyl is na het uitspreken van haar liefde voor de Satisfyer behoorlijk afgeblaft door Harry Mens. Komt het nog goed met de twee of leidt hun vibratorruzie tot een televisiebreuk?

Catherine Keyl en Harry Mens © SBS

Televisieruzies zijn tegenwoordig schaars, maar Catherine Keyl en Harry Mens hadden er afgelopen weekend eentje. De televisiediva sprak aan tafel bij Business Class haar liefde uit voor de Satisfyer, maar daar was haar gastheer niet van gediend. Hij vindt het belachelijk dat de presentatrice het gebruik van de luchtdrukvibrator zo aanprijst.

Geen breuk

Hoe staan beide partijen er een dag later in? De verslaggevers van Shownieuws zijn gisteren bij beiden langsgegaan en de ruzie leidt niet tot een televisiebreuk. “Nou, de interviews met Catherine zijn altijd heel bijzonder. We hebben een soort lief conflict af en toe”, zegt Harry over de ontstane commotie.

Catherine: “Ik had gewoon een column geschreven in De Telegraaf en één keer in de maand ga ik naar Harry toe en dan praten we altijd over die columns, maar dit keer ging het nogal gek, want hij zei: ‘Satisfyer? Satisfyer? Wat is dat?’ Hij begon heel hypocriet met dat hij nog nooit zo’n ding gezien had en vervolgens had hij er een voor mij gekocht.”

‘Ik hou van hem’

Ze is niet boos op Harry. “Kijk, ik denk dat Harry denkt dat mannen dat eigenlijk moeten doen – dat ben ik met hem eens, maar de werkelijkheid is dat mannen het meestal niet doen. Dan is het toch fijn als je zo’n ding erbij hebt. Hoe ouderwets kun je zijn? Luister, ik hou enorm van Harry en we kennen elkaar al vijftig jaar, maar ja: dit is zo’n onzin.”

Harry blijft inhoudelijk bij zijn punt. “Ik vind het een beetje het doel voorbijstreven. Ik vind het onnatuurlijk. Catherine is toch aantrekkelijk genoeg voor een hele kudde mannen? Ik denk dat ze hem niet nodig heeft. Ze moet lekker een leuke man zoeken.”

Middeleeuwen

Veel mensen vinden Catherine íets te openhartig, maar Harry véél te ouderwets. Zo ook Shownieuws-deskundige Sandra Schuurhof. “Die man is echt in de Middeleeuwen blijven steken.”

Harry doet heel erg preuts, vindt Sandra. “Iedereen heeft een Satisfyer. Ze vliegen echt de winkel uit.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het 'too much information' dat Catherine Keyl een Satisfyer gebruikt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen