Maxime ‘copycat’ Meiland: ‘Ik heb alles zelf gedaan!’

De meedogenloze Meilandjes gaan over lijken om hun zakken te vullen. Moeder Erica schreef hoogstpersoonlijk een brief aan John de Mol om hun tv-carrière van de grond te krijgen, die gewiekste actie leidde uiteindelijk tot een succesvol bed & breakfast in Frankrijk en met het geld kwamen de ruzies. Huisvriendin Caroline van Eeden werd bij het grofvuil gezet omdat ze zich als een hulpje gebruikt voelde, daarna was huishoudster Nadège aan de beurt en nu komt Maxime negatief in het nieuws.

Maxime probeert de enorme aanhang van de Meilandjes te gebruiken door kleding van AliExpress veel te duur door te verkopen. ‘Modelijn Maxime Meiland komt regelrecht van AliExpress’, onthult het AD.

Het is behoorlijk schaamteloos: een groen jasje dat op AliExpress 50 dollar kost, verkoopt Maxime voor 129 euro. Voor een Ali-sweater van 21 dollar wil Maxime 70 euro hebben. Letterlijk goedkoop scoren dus.

Het gênantste is dat Maxime de kijkers van SBS 6 maar blijft bedonderen. “Ik heb eigenlijk alles zelf gedaan: ik heb én de website gebouwd, ik heb het zelf samengesteld, maar ook ontwerpen“, vertelde ze gisteren in Shownieuws.

Wat práát zij, riep Celine Huijsmans vervolgens bijna uit in de studio. “Een hele nieuwe lijn, maar hoe nieuw is die nou echt?

Deskundige Bart Ettekoven: “AliExpress heeft deze zelfde jurken ook in de verkoop van een paar tientjes.

Celine: “Ik zou het leuker vinden als ze het helemaal zelf maakt.

Komt de ware aard van de Meilandjes naar boven?

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen