Chateau-Nadège verdient meer dan Dennis Storm

Nadège Coffinet, de huishoudster uit Chateau Meiland die door de tv-familie bij het grofvuil is gezet, verdient meer geld dan de vroegere tv-ster Dennis Storm. Waar zij 1.710 euro per maand pakt, moet hij genoegen nemen met zo’n 20.000 euro per jaar, oftewel zo’n 1.670 euro per maand. Nu Dennis Storm niet meer voor de publieke omroep werkt, is hij dus onder het niveau van een huishoudster gezakt. Het enig voordeel is dat hij nog wel wat tv-tonnen op de bank heeft staan en zij niet.

Nadège deed deze week bij Shownieuws haar beklag over haar lage salaris. “Ik zie dat hij bereid is om mijn salaris door te betalen. Om dit salaris heb ik niet zelf gevraagd, maar dat hebben ze me zelf gegeven. 1.710 euro netto per maand voor 30 uur werk per week.”

Voor dat salaris is ze als een sloof gebruikt, vindt Nadège. “Ik denk dat ze moeten stoppen met die schijnvertoning, want ik begin er een beetje klaar mee te zijn. Stop ermee. Denk aan jullie verhuizing en niet meer aan Nadège.”

Tegelijkertijd staat Dennis Storm er qua salaris nog slechter voor, onthult hij in de Volkskrant. “20 duizend euro? Zoiets? Maar hiervoor heb ik natuurlijk lang televisie gemaakt, en dat geld heb ik niet allemaal over de balk gesmeten. Ik zie het als een overgangsfase, ik werk toe naar iets waar ik modaal mee kan verdienen.

Dennis woont tegenwoordig met zijn gezin op Bali, waar hij wat dingetjes doet voor een groenere wereld. Zo heeft hij het boek Weg Ermee geschreven, waar met 10.000 verkochte exemplaren flink wat dode boom in is gaan zitten.

Ondanks zijn groene hobbyisme, blijft Dennis wel lekker op-en-neer vliegen tussen Bali en Nederland. Ook hier heeft hij namelijk nog een huis. “Ja, omdat we op Bali wonen moet ik één keer per jaar heen en weer. Maar ook daar baal ik ontzettend van.

Lees ook: Dennis Storm nu klimaatactivist, blijft wel lekker vliegen (18 mei)

Foto: SBS, NPO

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen