Angela de Jong vond tirade Gordon onverstandig

Angela de Jong vond het onverstandig van Gordon dat hij in januari zo gemeen hard naar haar uithaalde. Dat heeft de opiniediva gezegd in het programma Nooit Meer Slapen van NPO Radio 1. Gordon reageerde woest toen zij hem en Wendy van Dijk omschreef als uitgerangeerde tv-sterren. Ze zouden het uitvechten in DWDD, maar Angela zat alleen aan tafel: Gordon zegde op het laatste moment af. Daarna riep hij nog wel dat Angela een lelijk gezicht en lelijke stem heeft.

Onhandig, vindt De Jong. “Ik was niet degene die met die tirade over mij begon. Hij koos daar zelf voor. Ik had dat denk ik in zijn geval niet zo snel gedaan. Ik had gedacht: ik hou mijn mond en als ik er niet over begin, dan bestaat ze niet. Zo zou ik geredeneerd hebben. Maar hij koos voor een andere weg.

Gordon deed zijn aanvankelijke tirade op Facebook. De Jong zit daar echter niet op. “Ik zit niet op Twitter en ik zit eigenlijk ook niet op Facebook. Mijn column staat wel altijd op Facebook. Die zetten collega’s daarop. Het is een mooi middel om aandacht te genereren, dus de krant vindt het heel belangrijk. Maar ik kan er niet zo veel mee.

Ik vind Twitter altijd zo’n egokabinet van mensen die ook zo nodig een podium willen en elkaar vliegen afvangen. Ik ben zelf ook iets te opvliegend. Ik zou compleet ontsporen met Twitter.

Lees ook:
Gordon woest op Angela: ‘Zij zorgt voor huwelijkscrisis’ (15 januari)
DWDD loopt tv-gevecht Angela de Jong en Gordon mis (15 januari)
Angela laat zich niet zwijgen opleggen door Gordon (16 januari)
Gordon: ‘Angela heeft lelijk gezicht en lelijke stem’ (16 januari)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen