SBS 6 maakt voor het eerst kans op talentprijs Televizier

Het SBS 6-duo Frank Jansen en Rogier Smit, bekend van Paleis voor een Pikkie, maakt dit jaar kans op de Televizier-Ster Talent. Ze horen bij de laatste drie genomineerden. Dat heeft de organisatie bekendgemaakt. Het is de allereerste keer dat SBS 6 meedingt in deze categorie. De prijs werd voor het eerst uitgereikt in 2008 en tot nu toe ging de strijd altijd tussen talenten van de publieke omroep en RTL. Dit jaar zit er naast het SBS-duo zowel een talent van de NPO als van RTL bij.

De twee andere genomineerden in deze categorie zijn Holly Mae Brood van het RTL 5-programma Love Island en Nienke Plas van het KRO-NCRV-programma Pretty & Single. Van dit drietal is Plas de enige die vorig jaar óók al genomineerd was. Vorig jaar ging Kaj Gorgels van RTL met de prijs naar huis.

Ook in de categorie Televizier-Ster Acteur/Actrice zijn de drie genomineerden bekend: Chantal Janzen (Kees & Co, RTL 4), Elize Schaap (Familie Kruys/Soof: Een nieuw begin, RTL 4) en Ilse Warringa (De luizenmoeder, Avrotros).

De kinderprogramma’s met een nominatie van Cupcake cup (Avrotros), Kinderen voor kinderen (BNNVARA) en Zappsport (Avrotros).

De Televizier-Sterren voor Presentator en Presentatrice 2019 worden vanavond bekend gemaakt in de uitzending van RTL Boulevard4. De genomineerden voor de 54e Gouden Televizier-Ring worden donderdag onthuld.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen