Gordon woest op Angela: ‘Zij zorgt voor huwelijkscrisis’

Geplaatst op Tue 15 Jan 2019 om 12:56

Gordon steekt zijn middelvinger op naar Angela de Jong. Hij is er woest over dat zij hem en Wendy van Dijk omschrijft als uitgerangeerde sterren. Dat laat hij weten in een vlammend betoog op Facebook. De Jong liet zich al kritisch uit over de aankoop van Gordon door John de Mol en ze blijkt nu dezelfde mening te hebben over de aankoop van Van Dijk. Ze begrijpt niet waarom de SBS-baas aan de haal gaat met sterren die volgens haar duidelijk op hun retour zijn. Belachelijk, vindt Gordon.

Gordon liet zich vorige week al negatief uit over De Jong tijdens zijn optreden in De Wereld Draait Door en kiest er nu voor om frontaal in de aanval te gaan.

Het bericht van Gordon, waarin hij ook suggereert dat De Jong heeft gezorgd voor de huwelijkscrisis tussen Wendy van Dijk en Erland Galjaard, kunt u onderstaand integraal lezen:

“Beste Angela, en wederom heb je je geroepen gevoeld om Wendy van Dijk te grazen te nemen in je column. Waarschijnlijk schrijf je die ‘s nachts als je even naar de koelkast loopt om een stuk camembert naar binnen te douwen( nu word ik ook persoonlijk) want zoveel vilein kan alleen maar uit frustratie worden opgeschreven. Ik heb je van de week al een virale draai om je oren gegeven door je een hele vervelende mevrouw te noemen met een veel te groot ego.”

“En kijk daar zat je met je hautaine houding bij Jinek om je stelling jegens mij en mijn programma’s te verdedigen zonder enige zelfreflectie in de veronderstelling dat Nederland het massaal met je eens zou zijn? Zoals Geer al aangaf kik je er volgens mij op om zelf in de spotlights te staan en dat terwijl je eigenlijk helemaal niets meer kan dan stukjes schrijven over mensen die wel degelijk talent hebben.”

“Vanmorgen noemde je Wendy en mij sleets, oftewel die hebben hun beste tijd wel gehad. Wij, twee keihard werkende mensen van 47 en 50 krijgen dus via jouw platform te horen dat we eigenlijk maar beter kunnen stoppen want John ‘gaat de oorlog niet winnen’ met sterren zoals wij. Die oorlog ben jij alleen gestart en niemand tot vandeweek in DWDD heeft zijn mond open durven trekken en daar maak ik nu een eind aan.”

“Ik ga die oorlog met jou aan en veeg als het moet echt de vloer met je aan, want je komt aan mijn brood en die van vele andere collega’s.Het klopt namelijk niet dat John de Mol met een zak met geld zwaait want dat is namelijk njet gebeurd, RTL bood mij meer dan John en ik heb gekozen voor de ideeën en visie op mijn carriere van John.Nadat je Humberto al op de publiekelijke brandstapel hebt gegooid pas ik ervoor om jouw volgende slachtoffer te zijn. Ik weet dat ik je hiermee weer meer publiciteit geef dan dat ik nodig acht maar hè, iemand moet het doen!”

“Weet jij dat er honderdduizenden mensen van 47(Wendy) en ik 50 op dit moment zonder baan zitten maar nog in de bloei van hun leven zijn? Zoals Wendy en ik zich ook voelen? Dat je dom en naïef meewerkt aan segregatie en leeftijds kwalificatie in de arbeidsmarkt en hiermee dus een grote groep mensen diskwalificeert als zijnde opgebrand? Nou Angela, laat me je dit vertellen, wij zwichten niet voor jouw stukjes, want talent heb je en dat kun je niet afdwingen zoals jij nu krampachtig probeert in je schoolkrant stukjes geschreven als een jaloers meisje dat nooit in een talentenjacht maar een ‘dikke JA’ had kunnen krijgen.”

“Lezen jouw kinderen je verhaaltjes ook of ben je zo’n type die ze s’avonds voor ze slapen gaan voorleest uit eigen werk. Wat zullen ze trots zijn op een moeder die zichzelf zo manifesteert in de media, echt een voorbeeld voor velen. Hoe dan ook, gaan Wendy en ik nog 5 hele mooie lange jaren verder met ons werk en mag jij aan het Nederlandse volk laten weten vol afschuw wat je er van vind.”

“Ik heb eigenlijk nu al weer spijt van dit maar ik haat het als mensen misbruik maken van hun machtspositie en hiermee mensen moedwillig beschadigen. Wie weet was jij wel een van de redenen van de huwelijkscrisis van mijn lieve collega Wendy, heb je daar wel eens bij stil gestaan?”

“Mijn advies naar jou toe is, schrijf over de inhoud van het programma, hoe het gemaakt is en de kwaliteiten van de presentator/trice en hou op om het persoonlijke leven erbij te betrekken van de persoon in kwestie. Doe je werk nu eens goed, verschijn wat minder op tv want geloof me ik als talentscout zie gewoon het gebrek aan ‘star quality’ een vrouw die zo nodig op tv wil. Ik had direct op een rood kruis gedrukt als je had opgelopen op de bühne dus maak je verder geen illusies. Een echt gezicht voor de radio zou ik zeggen!”

“Ik zal wel weer de nodige stront over me heen krijgen maar ik heb het er graag voor over! Vergeet niet te kijken naar het ‘niemanddalletje’ DanceSing as Donderdag om 20.30 op SBS6 en mijn nieuwe quiz ” Dat verzin je niet” op diezelfde zender as Zondag om 21.30!

Fijne dag Angela!!”

Lees ook:
Angela zeer kritisch over komst Gordon naar Talpa (29 september 2018)
Gordon haalt in DWDD keihard uit naar Angela de Jong (11 januari 2019)
Angela de Jong: ‘Wendy is echt op haar retour’ (vanochtend)

Foto: RTL
101 Reacties op “Gordon woest op Angela: ‘Zij zorgt voor huwelijkscrisis’”


 1. Richard

  Gordon is een topper, evenals Wendyoverigens.
  Eindelijk iemand die eens opstaat tegen die walgelijke Angela.

 2. André

  Leve Angela, die schrijft wat ik al dacht.

 3. Hetty Hottemetot

  Heeft onze borderlinende narcist Heuckeroth het in de onderstaande alinea nu over zichzelf of over De Jong?

  ‘Waarschijnlijk schrijf je die ‘s nachts als je even naar de koelkast loopt om een stuk camembert naar binnen te douwen (nu word ik ook persoonlijk) want zoveel vilein kan alleen maar uit frustratie worden opgeschreven. Ik heb je van de week al een virale draai om je oren gegeven door je een hele vervelende mevrouw te noemen met een veel te groot ego.’

 4. Stip

  Angela zegt wat ze vindt, dat mag. De mening van 1 iemand. Waarom windt hij zich hier zo over op, hij laat zich weer zo kennen.

 5. StefanV

  Jammer dat deze man nog steeds zo veel aandacht krijgt. Elke scheet die hij laat, is nieuws. Er is werkelijk geen BN’er die de afgelopen 10 jaar zo vaak in het nieuws was als Gordon. Echt elke futiliteit werd breeduit gemeten.

  En ja, de man is op z’n retour. Hij is gestopt met zingen en bezit verder geen noemenswaardige talenten.

  Verder mag een tv-recensent gewoon een mening hebben over een tv-transfer. Net zoals voetbalanalisten er iets van vinden als een oudere speler z’n carrière in Nederland afbouwt en net zoals muziekrecensenten een mening mogen hebben over de laatste plaat van Gordon.

  Gordon, een man die bijzonder vaak uitdeelt, moet eens leren incasseren. Word volwassen, vent.

 6. Poespas

  Gordon is weer eens boos. Deze man nemen we niet meer serieus. Laat hem maar kletsen deze snuiver. Wendy is ook op haar retour beide zijn oud en niet meer de moeite waard.

 7. Hetty Hottemetot

  Overigens is Wendy een heel nare, vileine zak met botten die nu wel naar SBS moet omdat haar bijna ex er ook aan de slag gaat. Ik vermoed dat het matig getalenteerde Gooische matrasje de komende jaren al achter de coulissen coke snuivend haar centen bij elkander moet verdienen als vroegoud alleenstaand achtergronddanseresje in de Haddaway Back to the 90s-tour door Wit-Rusland.

 8. Ron

  Het was niet te verwachten of Gordon er iets over zou schrijven, maar wanneer….maar iets teveel eer voor Angela de Jong dat zij in hoogst eigen persoon verantwoordelijk is voor de huwelijkscrisis van Erland, man man man wat een kolder! Ik lees een hoop frustratie omdat zijn programma’s onder de maat scoren. Anders sta je hier toch boven. Het is maar een column hè. Hij doet nu hetzelfde als waar hij Angela van beticht.

 9. Curryworst

  @MC,
  Of het is een schrijffout of jullie hebben de primeur:
  ‘Het bericht van Gordon, waarin hij ook suggereert dat De Jong heeft gezorgd voor de huwelijkscrisis tussen Angela de Jong en Erland Galjaard, kunt u onderstaand integraal lezen’
  Wist namelijk niet dat Erland iets met Angela had.

  Anyway, Gordon Narcissus heukeroth is nog steeds diep beledigd omdat De Jong zijn neptrouwshow de grond inschreef. vandaar de zure column van die ouwe nicht.
  Wat zal Angela gniffelen om het schrijfsel van die doorgesnoven toyboyrimmer.

 10. Roger van Xaveren

  “terwijl je eigenlijk helemaal niets meer kan dan stukjes schrijven over mensen die wel degelijk talent hebben.”

  Nou, dat is al meer dan dhr. Heuckeroth kan.

 11. Mark

  Ik vind dit hilarisch. Iemand die tonnen verdiend aan een televisiecontract en zich hier druk om maakt :).
  Dan ben je toch de realiteit echt kwijt.

  OMG. Mag Angela vanavond wederom in DWDD of Jinek om te reageren?? Heerlijke rel

 12. Tvkijker

  Blijkbaar vindt Gordon zichzelf te oud want Angela rept daar met geen woord over in haar column.

 13. Peter L.

  Gordon neemt het niet op voor Wendy. Hij is boos op Angela vanwege haar kritische column over DanceSing. De man is een en al rancune. Die moeten we niet serieus nemen.

 14. Remi

  … Ik ga ervoor zitten vanavond, 18.00 uur …

  “Kom er maar in” (niet letterlijk graag ;) Albert !
  … Het is “oorlog” in media-land. Heerlijk, zo’n rel.

  Angela heeft gelijk !

 15. Tvkijker

  Gordon VS Angela in Jinek please.

 16. Daley

  Wat een vreselijke vent is het ook, over iemand z’n uiterlijk beginnen. Makkelijk, walgelijk.

 17. Bill

  Gordon heeft zelf last van een groot ego.

 18. Robson

  Gordon de grootste STUMPER van de lage landen

 19. Ancilla

  Gordon, weet je wat jij zou moeten doen? Wat minder coke gebruiken.

 20. Ron Brandsteder

  Alsof Gordon het erg vindt om stront over zich heen te krijgen. Nee toch?

 21. Harm

  Bitchfight 2.0

 22. Ad

  Oftewel: Angela, blijf zo over mij schrijven, dan blijf ik in beeld. En ik blijf dan zo zot doen, dan kun jij ook in beeld blijven met je schrijfsels. Zo helpen we elkaar, toch?

 23. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Stumper met groot ego probeert Angela de Jong te betrekken bij z’n eigen probleem. Gordon heeft problemen met de hele wereld en met zichzelf.
  Who cares!? Eindstation bereikt: uitstappen bij SBS6. Woeha.

 24. Pauline254

  Haha Angela heeft volkomen gelijk en deze irritante narcist Gordon heeft zoals gewoonlijk een veel te grote bek en laat zich op deze manier zoals gewoonlijk enorm kennen. Wat een loser om je frustratie op FB te gooien.

 25. Ronald

  Hé wat is dit nou? Is Gordon boos?

 26. Robert

  Gordon had ooit plannen om naar het buitenland te vertrekken, waarom heeft die dat in godsnaam niet gedaan!
  Wat Angela schrijft zie je elke dag terug in de kijkcijfers.
  Zij schrijft wat velen ook denken, rot toch op met die vaste sleetse clan, in ieder programma zitten ze er weer bij tot vervelends toe!
  Dat iedereen dat ziet en de Mol niet is mij een raadsel.

 27. Kaaskijker

  Gordon heeft kennelijk de opdracht gekregen wat ophef genereren voor Talpa6. De underdogrol spelen voor de sympathy vote.

 28. Dus

  2019 moest het jaar van SBS gaan worden. Maar binnen drie weken heeft John de Mol alle krediet al verspeeld bij het kijkerspubliek. De kijker wordt door Talpa totaal niet serieus genomen en daar trapt de kijker anno 2019 niet meer in.

  Een recensent mag schrijven wat hij/zij wil. In een wanhopige poging om nog wat reuring te creëren rond het reeds geflopte SBS/Zes wordt er weer een ‘relletje’ opgevoerd zodat er in ieder geval nog gepraat wordt over die flopzender en hun floppresentatoren. Negatieve aandacht is ook aandacht al heeft de kijker heeft het zinkende schip al verlaten.

  Gordon ontpopt zich weer eens als de over het paard getilde psychopaat die hij is. Natuurlijk weet hij zelf ook wel dat hij zwaar gaat floppen bij SBS/Zes en dit lijkt op een wanhopige poging om de schuld van zijn zoveelste mislukking in de schoenen van Angela de Jong te schuiven. Dat hij de kinderen van Angela in deze rel betrekt geeft wel aan hoe triest die over het ranzige psycho in elkaar zit. Hiermee lijkt het allerlaatste beetje goodwill van SBS/Zes vervlogen bij het kijkpubliek. Flopperdeflopperdeflop.

 29. anonymous

  Iets te veel gesnoven, Gordon.
  Je gedraagt je als een kleuter.

 30. Daantje

  Beste Gordon,

  Is het niet gewoon dat de kijker jouw niet meer leuk vinden? Leeftijd of niet, als de kijker je niet leuk meer vinden doet een leeftijd er niet toe. Jij bent gewoon niet leuk meer op tv. Net zoals Wendy.
  Dat is helaas als je op tv werkt. Leeftijd doet er niet toe maar misschien willen de kijkers, wij dus, eens iets anders

 31. L.

  Oef, hij laat zich wel heel erg kennen zeg! Volgens mij maakt hij die “machtspositie” die Angela volgens hem heeft veel groter dan die daadwerkelijk is. Ik denk dat vooral mediamensen en mensen die geïnteresseerd zijn in media haar stukjes lezen. De meeste mensen kijken gewoon televisie omdat ze een programma leuk vinden en dat blijven ze doen, ook als Angela het een slecht programma vindt.

 32. Bart

  Gordon die gelijk weer gaat rellen en zich geen moment lijkt af te vragen of er niet een kern van waarheid zit in wat Angela zegt. Dat is namelijk wel zo. Gordon gooit het op leeftijdsdiscriminatie maar daar gaat het hier helemaal niet over. Het gaat er om wat de kijker wil.

 33. Corrie K.

  Wanneer wordt die dagelijkse drugstest verplicht bij Talpa?

 34. harry

  Wat maken die mensen zich toch druk.

  Who cares wat een dikke troll zoals Angela denkt.

  Get on with your life.

 35. HansR

  Angela spreekt de waarheid en Gordon kan dat niet hebben.
  Hij is spekkoper met dat enorme inkomen dat ie opstrijkt en een talent dat ver over de houdbaarheidsdatum is. Uitgerangeerde sterren schreeuwen altijd vlak voor hun afgang.

 36. bhuf

  Waarom is deze man altijd zo boos als het persoonlijk wordt? Hij heeft zelf een carrière opgebouwd die bestaat uit zoveel mogelijk mensen beledigen. De man die het telefoonnummer van -destijds- Connie Breukhoven op livetelevisie noemt moet misschien maar eens zijn mond houden over wat je wel en niet in de publiciteit mag brengen.

  Wendy van Dijk en Gordon zijn nou eenmaal over hun hoogtepunt heen. Al het positieve uit hun privéleven wordt door onze strot geduwd en ze leven hun leven in de openbaarheid, maar als je er kritiek op hebt dan mag dat niet benoemd worden.

 37. Jeffrey

  ‘Doe je werk nu eens goed, verschijn wat minder op tv want geloof me ik als talentscout zie gewoon het gebrek aan ‘star quality’ een vrouw die zo nodig op tv wil.’

  Gordon de Talentscout…. Hahahahahahaha

 38. Smulpaap

  Hahahaha, wat een goede en ware reacties hier!

 39. Michael

  Wat een stuk van Bolle Gordon zeg! Bah!! En dan dit erin zetten!

  “Waarschijnlijk schrijf je die ‘s nachts als je even naar de koelkast loopt om een stuk camembert naar binnen te douwen” Kijk je weleens in de spiegel? Of snuif je alleen er van af?

  Volgens mij liep hij Gerard Joling ook nog in te steken vorige week bij DWDD dat hij meer verdiende. Huilie huilie Gordon! Stop met presenteren net zoals met je zingen. Ga genieten van je geld en stop lekker overal mee. Angela heeft groots gelijk en je programma is 13 in een dozijn!

  Ze heeft gelijk, snap ook niet dat John deze drugkoppen allemaal naar Talpa haalt. Maar dit geeft RTL de ruimte om nieuw talent de kans te geven dan alleen maar dezelfde hoofden!

 40. Rubicon

  Heb Gordon over Froger ook wel eens behoorlijk op de man horen spelen….bovendien ze vindt hem een prima goser maar zijn programma’s de laatste tijd niet. Hij is binnengehaald voor 800.000+ kijkers maar levert so far niet, weinig creativiteit. Beste manier voor Gordon om tegendeel te bewijzen is betere programma’s

 41. Michael

  Gordon de Talentscout Ja, hahahaha!! Noem 1 talent die hij heeft voortgebracht!!

 42. anonymous

  Iets te veel gesnoven, Gordon?

 43. Freddie

  Gordon is degene die steeds persoonlijk is. Ik kan me nu niemand hypocrieter voorstellen dan deze man. Een heel boek vol ellende is er over mensen persoonlijk heen gestort.

  Angela schrijft en blijkbaar vinden anderen daar weer iets van. Het is zoveel macht als je iemand geeft. Blijkbaar vindt Gordon dit dus anders ga je hier niet zo persoonlijk tekeer.

  Inhoudelijk is Wendy natuurlijk op haar retour: Het blad loopt niet lekker, haar presentatieklussen zijn ook verminderd. Zij trekt zelf geen kijkers, misschien idd wel wat voor Dance Dance Dance, maar niet als presentatrice van een nieuw programma.

  Johny en VI waren de klappers, nu is het idd weer weghalen van mensen bij RTL. Dat kunstje hebben we eerder gezien en heeft toen niet gewerkt en zal ook nu niets doen.
  Wendy weet er zelf ook een mooi verhaal van te maken…SBS ben ik begonnen..Volgens mij was dat RTL4 met Wie ben ik?

 44. Bandi

  Kan hij eigenlijk nog wel zitten met die dikke veer in z’n kont?? Ook moet ie uitkijken dat ie niet omvalt met zoveel talent want dat is bijna niet meer te tillen hahaha
  Jezus…………get a life………..en verdwijn heel snel van de buis

 45. Gordon

  Ze moeten altijd mij hebben. :(

 46. Ron Brandsteder

  Moet toch haast wel of John zit eveneens vuistdiep in de Mediaparkdrugsscene: waarom anders haal je al die junkies binnen? Je bent toch geen afkickkliniek?

 47. Breaking!

  Gordon verklaart de oorlog!

 48. Flits Bom

  Hij had weer gezopen…

 49. oijoepio

  Ik zie ineens een Bolletje beschuitreclame voor mijn geestesoog opdoemen.. ;-)

 50. Steven

  Ik maak me zorgen om hem.

 51. Gaathemnietworden

  Wat een gast die Gordon.
  Die hebben ze in die twintig jaar zeker nooit eerder verteld dag hij vooral grossiert in programma’s die alleen door mensen met een verstandelijke beperking gewaardeerd worden.
  Aan de andere kant waar maakt die gast zich druk om,
  Hij kan niet zingen en niet presenteren is niet grappig maar verdiend wel geld als water,ik zou me dan niet zo druk maken om een column in het AD

 52. Harry Heerschap

  Zelfs een bakkie fatsoenlijke koffie zetten kan Gordon niet. Hoe is het eigenlijk met die tent van ‘m? Zal binnenkort ook wel over de kop gaan. Wil je toch niet gezien worden?

 53. Dennis

  Angela schrijft en zegt wat TV kijkend Nederland, vindt. Hulde… Dankzij Angela is Nederland straks een zender minder (en heel wat domme sterren)

 54. japiooo

  ouwe nicht, accepteer gewoon dat je niet meer hot bent,niet op tv en niet in de liefde.

 55. Mark

  Angela heeft gelijk. Het zit hem nog niet eens zo zeer in dat Gordon en Wendy op retour zijn, maar wel dat het RTL 2.0. is. Hoe is het mogelijk dat ze bij SBS niet een eigen koers kunnen varen en iets nieuws kunnen neerzetten in plaats van alles van RTL halen.
  Daarnaast; als je te veel van dezelfde koppen ziet wordt het publiek het zat. Mies Bouwman is een grootheid geworden omdat ze maar een paar programma’s heel goed heeft gedaan. En ook vaak maar 1 programma per seizoen. Als je iemand te veel ziet en iedere keer weer in iets nieuws wordt het overkill.

  advies; haal Wendy en Gordon 2 jaar van de buis en kom dan met ze weer terug met een goed programma.

 56. Kees

  Gordon die iedereen beledigt, kwetst, belachelijk maakt en vreselijk ordinair is heeft wat te zeggen over Angela de Jong?Angela die hardop zegt wat het grootste deel van Nederland denkt?Heerlijke column. Zo oprecht en WAAR.

 57. Michel

  Tja Gordon…is op zijn pik getrapt…en dat doet zeer…hij heeft nog steeds niet in de gaten dat veel…heel veel mensen afhaken met TV kijken in de huidige vorm door figuren zoals hij…en Wendy is inderdaad geen spat beter… Talpa zal het met deze figuren misschien iets beter gaan doen… maar veel beter zal het niet worden… daar heb je immers talent voor nodig en geen kunstje…

 58. MM

  Gordon , nu is het jouw kans om Erland keihard in zijn …….te ……..

 59. HHB

  Angela is de baas!

 60. Reageerder

  Angela heeft gelijk, en dan heeft ze het nog niet eens inhoudelijk gehad over zijn nieuwe afschuwelijke programma van afgelopen zondag, tenminste ik heb hier nog niets over gelezen.

 61. thepat

  HELEMAAL MET GORDEN EENS!

  HIJ TREKT ZE MOND OPEN HEEL GOED!!!

 62. anonymous

  Ik denk dat John de Mol zich nu wel even achter zijn oren krabt wat hij
  heeft binnengehaald.

 63. John

  Spiegelgedrag noemen we dit,
  je hebt je eigen gedrag mooi beschreven Gordon!

 64. arie

  Toch is het goed dat Gorden als BN-er eens zijn mond open trekt tegen die brutaal en arrogant kijkende en waardeloze stukkies schrijvende smoel van Angela de Jong.
  Hij is niet bang voor het vergif in haar pen.

  Als die op TV is ( waar ze geil op is ) zie die brutale als een rotterdams viswijf pratende en tekeer gaande de Jong.

  De aandacht voor die mevrouw is overdreven en onbegrijpelijk.
  M.C. besteed een ff geen aandacht aan haar. Zij voegt hélemaal niks toe.\ noch in dat krantje noch op tv.

  Hup Gorden.

 65. kees

  Wat een pisnicht die Gorden. Wanneer wordt die eindelijk eens van de buis gehaald.
  Angela heeft het heel goed gezien.
  Wendy en Gorden zijn echt passe. Vergane glorie voorzover die er al geweest is.

 66. Nou

  Eens met Gordon!!

 67. Mark

  Gordon is dus echt een relnícht. Dat is het domste wat je kunt doen als bn’er: online de aanval openen op columnisten of je eigen mening geven. Gewoon je mond houden, want nu ben je de pineut. Die ligt voorlopig wel even op het hakblok.

 68. Mandy

  Haha, wat een sukkel. Als je huwelijk de schrijfseltjes van madammeke De Jong niet overleeft, dan wás er al een huwelijkscrisis!

 69. Guttegut

  Jezus, die dikke coke snuivende narcist is in zijn eer aangetast. Verhuis a.u.b. zo snel mogelijk naar Zuid-Afrika wat je ooit beloofd hebt en blijf daar dank ook gewoon.

 70. MM

  Het wordt tijd voor een Gordon sanitaire

 71. Roos

  Vraag mij af of Gordon ook zo pislink was geworden als Angela een man was geweest. Ze zijn allemaal op hun pikkie getrapt nu. Want volgens mij was het Youp, die zo tekeer ging op Wen en Errie. Maar Gordon durft Youp vast niet aan te pakken.

 72. NatteNel

  Al dat ruk van de commerciële TV in een container en de zee op rotten altijd dezelfde ruksmoelen!

 73. Michel

  als het de Jong al zou lukken om een huwelijk om zeep te helpen, dan stelde het huwelijk toch al niets voor. Dat is toch onmogelijk beste Gordon? Niet iedereen gaat van die labiele relaties aan als Gordon… Moet ie overigens zelf weten hoor. Heb niets tegen hem, maar dit is wel wat kort door de bocht.

 74. Bears’den

  Hahahah, geweldig..
  Dit is typisch een reactie van een borderliner.. Maar in tegenstelling tot borderliner Patty kan ik het van Gordon wel hebben.. Hij is wel een fenomeen, ondanks zn vieze achter de elleboog acties soms, toch is hij vermakelijk..

  Dat neemt niet weg dat ik het voor de volle 100% eens ben ben Angela.. Wendy wordt uitgekotst en gaat SBS ook niet terug brengen naar de top.. Ze heeft de gunfactor niet en het is gewoon klaar met haar..

  Gordon moet gewoon weer een programma maken met Gerard, (dus John, haal Geer ook naar SBS) én je moet hem in een van de stoeltjes van de voice zetten, mocht de voice naar SBS gaan.. Samen met Anouk, dat wordt vuurwerk..

 75. Paulvv

  Gordon, de belichaming van alles dat het tv wereldje walgelijk maakt, inclusief het ervan uitgaan dat hij relevant is.
  Ook houdbaarhoudsdatum Wendy verlopen met vele andere BN’ers

 76. Bassie

  De waarheid komt vaak hard aan bij deze lui

 77. ox

  Och meneertje integer,schoffeert er al jaren op los,maar loopt te bleren als hij kritiek krijgt,klein kind.

 78. Pakalu Papito

  Oh grutjes zeg. Een bloedige strijd in de lineaire tv-wereld. Daar ligt de wereld wakker van zeg woehahahah :D

 79. Mart

  VANAVOND IN DWDD!

  ANGELA VS GORDON

 80. Godefroy France

  ANGELA BLIJFT NOG BESCHAAFD

  Het riool kan deze verschrikkelijk nonvaleur ook niet meer verwerken,
  zijn er nog kerels die met deze viespeuk iets willen, moet je toch wel HEEL ERG desperaat zijn, alle schaamte voorbij, het is net als vroeger bij de Lada,,,,, als je er inzit is het misschien lekker, maar als je er naast staat
  SCHAAM JE JE TE PLETTER!

 81. John

  Angela heeft gelijk, sbs red het niet. Je kunt wel programma’s stelen en sterren, maar daar red je bet niet mee. Rtl moet nu wel veranderen noodgedwongen want veel gaat naar sbs. Programma’s die op hun retour zijn. Er kijken standaard meer mensen naar rtl dan sbs. Dat is een feit. Ik ben blij dat gordon bij rtl weg is en van Wendy kreeg ik ook een beetje genoeg. En ja Erland gaat naar sbs om ook die zender nog verder te verprutsen.

 82. John

  Tuurlijk baalt gordon van de kijkcijfers hahahahaha

 83. Mike

  Ik ben geen fan van Angela, maar ze verwoordt gewoon wat heel veel mensen denken. Het zijn ook twee sleetse sterren die bovendien allebei verdomd slecht tegen kritiek kunnen. Zo heeft Wendy er een handje van om redacties tierend op te bellen als ze het oneens is met een verhaal en soms zelfs het ontslag van de schrijver te eisen. Of ze maakt een blad zwart als ze zogenaamd ‘tegen’ haar zijn. Zulk kleutergedrag. Het is mooi om te zien hoe Angela niet schroomt om hun bubbel keihard door te prikken. De tijd zal leren dat ze absoluut gelijk had.

 84. liefkleinhertje

  Die Angela bedekt alles met de mantel der liefde want die Gordon is gewoon een ranzige proleet maar ja als je over zo’n kwak de waarheid zegt gaat niet alleen hier maak ook bij het AD de censuurknop in.

 85. Henk

  Wie is Gordon?

 86. Lies

  Vanavond bij DWDD: Gordon en Angela

 87. Oud-Zuid

  De een gaat voor een happie, de ander gaat liever voor een nakkie en begint vervolgens te schrijven

 88. Schaamrood

  Ze zijn alledrie bagger:Wendy met haar grafgezicht en d’r wallen op de kin met gebrek aan humor en talent. Iets minder gaan snuiven, meid.

  Dan Gordon met zijn volgevreten en doorgesnoven muil:zonder Geer is hij niks. Gaat ook nooit meer wat worden.

  Angela met haar zure kut spant de kroon. Het gezicht van de gemiddelde Nederlandse vrouw: kortpittig kutkapsel, chagrijnige bakkes met dikke pens doordat ze de hele dag op de bank tv zit te kijken met een paar zakken chips en daar dan een flutstukje over gaat schrijven.
  Nederlandse media op zijn best. Om je dood te schamen.

 89. Edwin

  Ik vind die Angela de Jong niks, maar uitgerangeerd is Gordon zeker. Sneu type. Wendy weet ik niet. Misschien is zij wel tof. Misschien is zij ook wel een tikkie raar.

 90. Watze

  https://dazebook.com

  Angela de Jong – Goor sleets?
  Nu eens een recensie over een tv-recensent. In deze tijd waarin iedereen een mening over alles en iedereen heeft en we van gekkigheid niet meer weten waar we een mening over moeten hebben, kan dit er ook nog wel bij. De recensent gerecenseerd.
  Welnu, vandaag getriggerd door de breeduit op internet uitgemeten gespuwde gal van Gordon over Angela de Jong, heb ik me even in haar verdiept. Even, inderdaad. Veel meer is er toch niet nodig om een mening over iemand te hebben? Ik heb haar voor het eerst leren kennen bij het kijken naar mijn favoriete kennisquiz De Slimste Mens. Daar maakte ze niet echt indruk op me en daarna ben ik haar dus ook weer heel snel uit het oog verloren. Ik vond haar gewoon niet leuk, beetje zelfingenomen, weinig te melden en dus niet interessant. Ik heb vernomen dat zij met enige regelmaat een stukje in het AD schrijft over televisie. Vandaag heb ik er 3 van gelezen, want daarna moet je van het AD betalen voor een premium-artikel. Zo premium vond ik het niet, dus dat vertik ik. Mijn indruk is dat deze dame vooral goed is in het meeliften op de mening van de goegemeente. Wordt een tv-programma goed bekeken en gewaardeerd, dan vindt zij dat ook. Vindt de meute er niets aan, dan doet zij er nog een schepje bovenop. Als het even kan richt ze haar pijlen op sterren die al ‘over the hill’ zijn of even in een moeilijke fase van hun carrière, of beter nog, hun leven zitten. Want daar houdt Angela van. Nog even een trap na geven aan iemand die al op de grond ligt. Neem Humberto, wiens kijkcijfers al niet denderend waren, en waar Angela met vileine woorden nog eens een schepje bovenop deed door zijn vermeende buitenechtelijke escapades aan de orde te stellen. Alsof dat ons iets aangaat! Of nu wat meer recent door haar pijlen op Wendy van Dijk te richten, die zichzelf samen met haar man kwetsbaar heeft opgesteld in de media. Weer een makkelijk slachtoffer, want iedereen vindt daar natuurlijk wel iets van.
  En dan Gordon. De man die zichzelf altijd kwetsbaar durft op te stellen en dus altijd een makkelijk slachtoffer voor Angela zal zijn. Ik ben geen fan van Gordon, laat ik dat voorop stellen. Al moet ik wel vaak om hem lachen. En ik waardeer ook zijn oprechtheid. Hij denkt anders over bepaalde dingen dan ik, maar dat geeft niet. Niet iedereen kan immers de wijsheid in pacht hebben. Ik waardeer Gordon in zijn oorspronkelijkheid en zijn poging geen concessies te doen aan zichzelf. Dat is vreselijk moeilijk en lukt uiteraard ook niet altijd, maar ik heb respect voor het streven alleen al. En de bewering dat Goor sleets is? Verre van dat. Hij blijft bij zichzelf en dat kan nooit sleets zijn. Daar zou Angela nog een puntje aan kunnen zuigen. Meewaaien met de wind en en pretentieloos voortkabbelen, dat kan iedereen. Of je dat lang vol kunt houden is maar afwachten. Maar belangrijker is misschien nog wel de vraag of je daar nou uiteindelijk echt gelukkig van wordt.
  Fijne dag nog allemaal!

  WW

  https://dazebook.com

 91. Trudy

  Gordon is idd sleets vals laf dom hysterisch fake narcistisch die iedereen a
  fbrandt….. in zn boek zat hij samen te SNUIVEN EN rukken op de bank met JOHN nEWBANK Marc van der LINDEN AFGEBRAND DE vOLENDAMMERS AFGEBRAND jOLING AFGEBRAND…ENZ ENZ en DIE WIL WAT OVER aNGELA DE JONG ZEGGEN….

 92. kul

  Angela heeft wel gelijk: na coke beschuldigingen, het gefaalde maakbaarheidsprincipe( huwelijkscrisis), het eerst zweverige en daarna naar identiteit zoekende marginale blaadje, overspel en nu de flops op tv, heeft ze een nieuw imago nodig. Ze kan nu niet meer teren op het bedrogen buurmeisje imago na Xander. Ze is nu de s loerie van het dorp. In de Bermudadriehoek van SBS6 zie ik haar er niet meer bovenop komen.

 93. aammehoela

  Leeftijd is niet de reden waarom men klaar is met Gordon. Hij komt enkel negatief in het nieuws met ruzies en schrijft nu ook weer allemaal onzin. De kijkcijfers zeggen genoeg. Men kijkt nauwelijks meer naar zijn programma’s. Of dat enkel de schuld van Gordon is, dat is weer wat anders. De vele reclames die je tussendoor moet kijken daar heeft de kijker ook meer dan genoeg van. Dat aspect wordt helaas altijd niet genoemd. Maar waarom zou je RTL of SBS kijken als je bij de NPO ook een programma hebt wat je leuk vind en niet onderbroken wordt door die vreselijke wik-reclame. (wik = walgelijk irritant k u t ).

 94. toxilogic

  Hallo Gordon, het is de hoogste tijd voor een mislukte zelfmoord poging voordat Wendy er met dat soort aandacht vandoor gaat.

 95. Xander

  @kul
  Imago van het bedrogen buurmeisje heeft Wendy goed uitgebuit. Ze was volledig op de hoogte van de escapades van Xander maar wilde dolgraag mevrouw Buisonje worden. Het heeft jaren geduurd voordat Nederland hem vergaf. Vervolgens hielp ze de relatie van Chris Zegers met Alwine Turner om zeep maar daar hoorde je niemand over.
  Ben benieuwd of Sanders Schuurhof (ex Galjaard) wel bij SBS6 mag blijven nu Wendy eraan komt….

 96. Pastoor van Puffelen

  Gordon en LaDijk moeten echt weg uit alle media, ze zijn verlopen en doorsnoven, het is zo helemaal leeg en niks en het feit dat ze geen opleiding hebben gaat hen ook parten spelen. Failliet. Amen, God zij met hen. Dat soort mensen houdt hun fans dom, omdat ze zelf niet al te slim zijn. Ik vind dat Gordon en LaDijk gewoon moeten doen wat bij hen past, werken op de markt cliniclown of eventueel schoonmaakwerk, iets voor laag opgeleide mensen. Is helemaal geen schande. Amen, ik help u.

 97. Anootje

  …zegt degene die met iedereen ruzie maakt en totaal geen gunfactor meer heeft.
  Ik mag die Angela wel. Zegt wat veel Nederlanders denken.
  Gordon moet maar eens met pensioen.

 98. Bart

  @Watze Dat is je mening. Moest dat in zo’n lang verhaal? Angela verwoord in haar columns wat het grootste gedeelte van de kijker vind van televisieprogramma. Dat is haar werk en dat doet ze heel goed. Kunnen ze bij de politiek een voorbeeld aan nemen.

 99. Hans

  Bart is een zelfde soort type als Gordon.

 100. Yuwan

  Gordon moet wel een troll zijn of gek zijn op ruziemaken.

 101. Tim

  @ Yuwan
  Gordon is labiel, onzeker.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.