Gordon: ‘Angela heeft lelijk gezicht en lelijke stem’

Geplaatst op Wed 16 Jan 2019 om 9:00

Gordon toont zich erg onsportief in zijn meningsverschil met Angela de Jong, de nietsontziende tv-recensente van het AD. Hij vindt dat ze een lelijk gezicht heeft en een lelijke stem. Dat heeft hij gezegd voor de camera van 6 Inside en Shownieuws. Gordon laat zich wel heel erg kennen na de kritische column van De Jong. Hij is op zijn eigen SBS 6 helemaal losgegaan op de tv-recensente. “Het is een opeenstapeling van negativiteit. Ze werkt mee aan een negatief landschap in Nederland.”

Er zit geen greintje positiviteit bij, meent Gordon. “En dan zie je die hautaine kop van d’r op televisie om zich te verdedigen ‘omdat zij zo nodig weet hoe ze televisie een gezicht kan geven’. Waarom gaan we in godsnaam dit orakel raadplegen?

Aangezien De Jong een vrouw is, gooit Gordon ook nog wat seksisme in de strijd door haar te omschrijven als een huisvrouwtje. “Waarom geloven mensen een vrouw die eigenlijk gewoon huisvrouw is die zelf bekend wil worden en op televisie wil komen? Dat is haar helaas gelukt. Hou op!

Gordon stelt een oog voor talent te hebben en dat niet te zien bij De Jong. “Als dat voor m’n bureau zou lopen en het was een talentenjacht – en ik heb oog voor talent – dan had ik gelijk op het rode kruis gedrukt. Nul star quality, geen sympathieke uitstraling, totaal niet. Helemaal niet. Niet geschikt. Ongeschikt.”

Ze is bovendien erg lelijk, vindt Gordon. “Ze heeft een prachtig gezicht voor de radio en ook haar stem vind ik nogal discutabel, want als ze praat klinkt het alsof ze uit een bak met grind heeft liggen vreten.”

Narcistisch

Het wordt helemaal grappig als de narcistische Gordon De Jong van narcisme beschuldigt. “Altijd maar het negatieve gezeik. Hou ermee op! Er is genoeg over mijn persoon geschreven en ik heb een hele dikke huid gekregen, maar je komt aan mijn brood als je het gaat hebben over dingen die feitelijk niet kloppen. Ze misbruikt haar machtspositie om mensen onderuit te halen. Het is een opportunist van hier tot aan de hoek met ook nog narcistische trekken. Ik ben klaar met deze mevrouw.”

Waar maakt hij zich druk om? “Ik dacht: nu is het echt afgelopen, nu moet er echt iemand opstaan die zegt: ‘Deze mevrouw heeft echt een draai om haar oren nodig’, en dat ben ik.”

Kapot

De Jong maakt iedereen kapot, vindt Gordon. “Gordon en Wendy zijn sleets? Pardon. Wendy is 47 en ik ben 50. We zijn in de bloei van ons leven en hebben een prachtig contract afgesloten met een nieuwe werkgever. Dan ga jij schrijven dat ik toe ben aan vervanging? Sodemieter op, wijf. Als je aan m’n brood komt, dan kom je aan mij.

Ze heeft Humberto kapotgeschreven, Wendy en Erland kapotgemaakt, ze is de afgelopen weken bezig geweest met Twan Huys en met SBS als zender, wat ze vorig jaar met RTL heeft gedaan. Niets is goed! Waarom schrijft ze niet over 6 Inside, van: ‘Godverdorie, ik heb gekeken en het programma heeft eigenlijk wel potentie, maar dit en dit en dit schortte er nog aan.’ Dan geef je opbouwende kritiek. Ga nou eens even goed je werk doen en een recensie schrijven zoals een recensent dat betaamt te doen, maar hou op om mensen persoonlijk te beschadigen of hun arbeidsomstandigheden om zeep te helpen. Dat doet ze op dit moment.

Hij gaat haar doodzwijgen. “Ik denk dat die mevrouw zichzelf niet eens realiseert hoe machtig die pen van haar is en hoe machtig wij haar maken. Dit is ook het laatste wat ik over haar ga zeggen vandaag, want hierna negeer ik haar en zwijg ik haar dood, want ik wil er niets meer mee te maken hebben. Maar ze moet wel ophouden nu.”

Lees ook:
Angela de Jong: ‘Wendy is echt op haar retour’ (dinsdag)
Gordon woest op Angela: ‘Zij zorgt voor huwelijkscrisis’ (dinsdag)
DWDD loopt tv-gevecht Angela de Jong en Gordon mis (dinsdag)
Angela laat zich niet zwijgen opleggen door Gordon (vandaag)

Foto: SBS
80 Reacties op “Gordon: ‘Angela heeft lelijk gezicht en lelijke stem’”


 1. Deadly Viper

  “Het is een opeenstapeling van negativiteit. Ze werkt mee aan een negatief landschap in Nederland.”

  ZEGT GORDON… WAT EEN GRAP!

 2. Alex

  Ik snap niet dat John de Mol deze mediaoptredens toelaat.
  Als je iets wilt, is het rustig bouwen en zoeken naar wat werkt. Niet constant geassocieerd worden met een narcistische man.

 3. Angela

  De waarheid is wel erg hard aangekomen.

 4. Mandy

  Ze heeft een lelijk gezicht.
  Ze heeft een lelijke stem.
  Ze werkt mee aan een negatief landschap in Nederland.

  Ik ben in de war. Heeft Gordon het nou over zichzelf of over een ander?

 5. Eva

  Hahahaha wat is Gordon toch een intens zielig figuur. Is er dan niemand die deze man tegen zichzelf in bescherming neemt? Zelf iedereen de maat nemen, niemand uitgezonderd behalve diegene die zijn salaris nog willen betalen, maarnul incasseringsvermogen.
  Zijn gunfactor, deze schijnt hij nog bij een klein selectief clubje te hebben, neemt nog sneller af dan Angela denkt.

 6. Linde

  Kijkt Gordon in de spiegel en praat hij nu over zichzelf? Geen wonder dat die kerels het amper 24 uur met hem volhouden. Heeft John al spijt dat hij deze narcist heeft aangenomen?

 7. Woi!ter.

  Gordon heeft gelijk!

 8. Ed

  Gordon, persoonlijkheidsstoornissen (uit DSM-5) zijn gewoon op te lossen hoor.

 9. Dirk

  Het word tijd dat ze deze man rustig laten inslapen , word de wereld een stukje beter van .

 10. Ping Poen

  “Ik heb een dikke huid gekregen”, zoals inderdaad blijkt uit bovenstaand artikel. Neemt nou echt niemand die knuppel in bescherming tegen zichzelf?

 11. Piet

  Deze oud marktkoopman die bh jes verkocht moet eens ophouden om iedereen zwart te maken , dat doet ie zijn hele leven al , hij mag blij zijn dat hij het zover geschopt heeft , en niet op de Albert Cuyp staat in weer en wind. hij heeft gewoon een naar karakter. De wijze woorden van Willy Alberti , Wees altijd aarig tegen iedereen op de ladder omhoog , want je komt ze ook weer tegen naar beneden,
  zou voor Gordon wel van toepassing zijn
  Het is een nare man geworden , ook tegen zijn collega`g en heel gauw op zn pk getrapt Wordt tijd dat hij in therapie gaat , en daar geneest van zijn nare karakter

 12. Kamikaze

  Aldus een lafbek die haar wel even zou aanpakken in DWDD, maar toen gauw afbelde. En nu gaat hij haar doodzwijgen. Kan Mediacouant geen poll openen waar we kunnen stemmen hoe lang hij dat volhoudt? Ik zet in op één dag.

 13. Kamikaze

  Aldus een lafbek die haar wel even zou aanpakken in DWDD, maar toen gauw afbelde. En nu gaat hij haar doodzwijgen. Kan Mediacourant geen poll openen waar we kunnen stemmen hoe lang hij dat volhoudt? Ik zet in op één dag.

 14. Jan Hambon

  Dat een simpele recensente dit met je kan doen, ongelooflijk.

 15. marc

  Zijn moeder draait zich om in haar graf.

 16. Klaasje v

  Oeiiii .. Wat laat Gordon zich kennen.
  Hij bereikt hiermee het tegendeel van wat hij zou willen bereiken.
  Hij kan beter stilzitten als hij geknipt en geschoren wordt.

 17. Curryworst

  Toen ik deze vuilspuiterij hoorde van Gordon dacht ik dat hij het over zichzelf had.
  Eindelijk zelfreflectie, zelfkennis. Chapeau Gordon!
  Maar het bleek om iemand te gaan die slechts kritiek gaf op DanceSing waar hij jurylid van is.
  Wat dat betreft is hij het stadium van grofgebekte sokkenverkoper uit Amsterdam Noord nooit ontgroeit.

 18. Roelof

  Iemand zegt hier dat het ontoelaatbaar is dat John de Mol dit mediaoptreden van Gordon toelaat. Nou volgens mij is er wel iets meer aan de hand…

  Dat Grordon niet is verschenen bij DWDD heeft alles te maken met John ;-)

 19. Henkie van de hoek

  Twee mensen die het slechte in elkaar naar boven halen… zo jammer… Geen van beiden heeft helemaal ongelijk of gelijk, maar een normale toon slaan kunnen ze allebei helaas op dit moment niet. Een ander graag in de waarde laten!

 20. Weert Gilders

  De man is een haatbaard, maar dan zonder baard.

 21. Sven

  COKE SNUIVENDE NARCIST

 22. Henkie van de hoek

  En die reacties hier zeggen voldoende, deze mensen zijn precies hetzelfde. Jammer…

 23. Beer

  @Henkie van de hoek

  Allebei niet? Ga je nu serieus doen alsof Angela de Jong net zo sneu reageert als Gordon?

 24. Steven

  Gordon lijkt hier een beetje op het onzekere meisje uit groep 6 dat maar andere mensen gaat beledigen om zich zo toch een beetje beter te voelen. Zo kennen we hem weer.

 25. Tv junkie xl

  Ken je van die kinderen die altijd zo krijsen als ze hun zin niet krijgen…kijk nu eens naar die foto van Gordon….precies!

 26. Godefroy France

  Tobber blijft tobben, nonvaleur zet zichzelf dusdanig te kakken dat een overdosis coca wellicht de volgende halte kan zijn, deze talentloze kermisklant is bezig met z’n laatste kunstje !!!

  Zuivering van het riool kan in gang gezet worden.

  Angela houdt BNNers een duidelijke spiegel voor, wij wisten het al!

  PS, volgende zuivering ??? piespatries met totaal geflipte dochter ha ha ha

 27. Koen

  B

 28. Simon

  Gordon komt wel erg gefrustreerd over. Hij is nu toch gewoon aan het pesten?

 29. Simon

  Btw Gordon en Wendy zijn toch ook op hun retour? Ze hebben hun mooiste tijd op tv wel gehad. Ik denk dat Gordon dat ook wel weet en daarom zo boos is.

 30. Eddy

  Gordon heeft hulp nodig.
  Ook als hij presenteert lijkt het dat hij onder invloed is en daardoor zichzelf niet meer onder controle heeft ( kijk maar naar de reacties van Trijntje ).
  Vanavond kan je zien hoe hij volkomen doorgesnoven een meisje wegstuurt op een manier waar iedereen schande over gaat spreken.
  Maar ja, JdeM weet hee goed dat de zender vol met snuivers zit en heeft ze zelf aangenomen
  Coke maakt meer kapot dan geld goed kan maken.

 31. Henk

  Kan MC Gordon niet tegen zichzelf in bescherming nemen en zijn wartaal voortaan niet publiceren?

 32. Ellen

  Wat een laffe aanval op Angela en het is nog niet eens waar ook,Angela is een mooie vrouw!
  Hoe ver kan je gaan zeg!!
  Je had het persoonlijk tegen haar kunnen zeggen maar daar was je te laf voor!

 33. Zomaar

  Gordon heeft een paar nieuwe programma’s en doet er alles aan zoveel als mogelijk in de publiciteit te komen, negatief of positief, dat maakt hem niets uit.

 34. Bandi

  gewoon stilzwijgen zegt Gordon. Ik ben het HELEMAAL met hem eens. We moeten Gordon massaal stilzwijgen en niet naar zijn programma’s kijken. Zijn we het snelst van deze zielepiet af. Ik kies voor een ‘harde Gordexit’

 35. MM

  Gordon jij bent van binnen en buiten lelijk

 36. Bandi

  typ ‘harde Gordexit’ als je het met me eens bent

 37. Marianne

  Verplichte kost: kijk allemaal even naar het interview dat Wilfred Genee gisteren had met Gordon op de radio. Briljant. Houdt hem paar keer spiegel voor en durft tegen hem in te gaan. Dat zouden meer mensen moeten doen. En gewoon op een Talpa (radio) zender. Wilfred heeft er schijt aan en is niet bang. Zegt gewoon waar het op staat. Top radio.

 38. Pauline254

  Typische een doorgesnoven reactie van narcist Gordon.

 39. dat vind ik

  Hier zien we de échte Gordon, die andere speelt hij. Hij is niet aardig en wordt dat ook nooit.

 40. MM

  en ik heb oog voor talent HA HA HA HA , je bent een marktkoopman die
  ondergoed verkocht, gedrocht

 41. Corrie

  Dit is ook het laatste wat ik over haar ga zeggen… vandaag

 42. Roderick van Puffelenstein

  Van Gordon – m’n moeder kijkt mee, want er vliegt net een vlinder voorbij, het is een teken! – weten we al een tijdje dat hij ze niet alle 42 op een rijtje heeft. Enge man die zich opwerpt als beschermengel van de cokesnuivende maffiabrigade in ‘t Gooi. Kansloos.

 43. Wauter

  Gordon is een held en hij heeft groot gelijk.

 44. Paolo

  Een week eerder zat de man bij DWDD en een paar dagen later bij Tijd voor Max.
  Geen leuke tafelgast. Stoor-factor door alle andere gasten heen en denkt dat wanneer hij lacht anderen dat ook zouden moeten doen.
  Maar iedereen ( lees de grote tv zenders) werkt aan het voortbestaan van Gordon op tv mee. Een afgedwaalde koopman en zanger die een beetje erg veel capsones heeft gekregen. Hoe lossen we dat op? Stop er gewoon mee en ga voor echt talent, iets dat hij notabene beoordeelt en zelf nooit bezat helaas. Rupsjenooitgenoeg komt echt niet om van armoede. Koop die gast uit, nergens nieuw contract en laat m nadenken over een nieuw boek, met als titel: ‘Hoe ik een vreselijk onuitstaanbare an werd’

 45. Paolo

  an=Man

 46. Dennis

  Wat een zielig figuur is die Gordon toch. Loopt zelf altijd iedereen belachelijk te maken, maar oh wee als er iets negatiefs over hemzelf wordt geroepen. RTL zal blij zijn dat ze van hem af zijn. Ik gun Gordon 0 kijkers voor zijn programma’s voor Talpa.

 47. Flour

  Vanuit Gordons visie misschien maar dat zegt meer over Gordon.
  Vanuit mijn visie is Angela gewoon een mooie dame.

 48. Reaguurder2.0

  Echt Gordon, zo jezelf laten kennen en zo erg “pot verwijt de ketel”. Gordon is gewoon sleets/uit de mode, zeker nu bij SBS.
  Sowieso alle credits voor Angela!

 49. Guttegut

  ” Ik heb een dikke huid gekregen” Nee Gordon, je bent van jezelf gewoon een vieze dikke lelijke coke snuivende narcist.

 50. Hans

  Reaguurder 2.0, niet vreemd opkijken als Gordon binnenkort zomaar zou zijn overleden.

 51. Tan

  Zo kennen we Gordon weer. Al kondigt hij 100 keer aan dat er een ‘nieuwe’ Gordon is opgestaan, na enkele weken valt hij toch weer terug in het verwende, verongelijkte kind met lange tenen dat aandacht wil

 52. Robert

  Ik weet dat Gordon een misselijkmakend mannetje is, maar dat het zo erg is. Heel Nederland ziet wat wat voor een type Gordon is en Angela schrijft dat op.
  En als klap op de vuurpijl durft de schijtlijster niet naar de DWDD. Het is echt een flapdrol.

 53. Jantien Visser

  Gelukkig geeft Gordon aan dat hij nu het laatste woord over Angela de Jong heeft gezegd. Wat een rust zal dat zijn, maar….. waarom geloof ik dat niet?

 54. Bart

  Gordon gaat nu overal wild om zich heen slaan want Angela heeft gelijk. Gordon had wel de laatste moeten zijn om zo hoog van de toren te blazen.

 55. Bart

  We zijn in de bloei van ons leven. Je komt aan ons brood bla bla bla. Dat komt ze niet want dat hebben jullie genoeg. Het gaat niet om Wendy of Gordon maar om de kijker. Snap dat nou eens Gordon!

 56. StefanV

  Wat laat deze man zich verschrikkelijk kennen. Met z’n bizarre gedrag geeft hij kijkers nog eens een extra aanleiding om voortaan weg te zappen. Misschien is dat ook wel de beste remedie. Al jarenlang krijgt Gordon een overschot aan aandacht; elke scheet die hij laat, komt in het nieuws.

  In plaats van Angela de Jong doodzwijgen zouden we juist Gordon moeten doodzwijgen. Geen columns, geen kijkers, geen aandacht… dan slaat de paniek pas echt toe bij deze over het paard getilde figuur. Angela de Jong heeft gewoon gelijk: deze man is op z’n retour; weg ermee.

 57. Happie

  Nou hebben we eens een authentiek iemand op tv die voor duizenden reacties zorgt op allerlei internetsides en zorgt dat zelfs “de wereld draait door” haters naar dat programma kijken (helaas voor noppes door dat sleetse Gordij(o)n) en nou moeten we er ook van profiteren:
  Engeltje de Jong bedoel ik dus.

 58. Beer

  Internetsides?

 59. Ron

  Wat Gordon andere verwijt, in dit geval Angela de Jong, doet hij nu zelf. Op de persoon spelen. Ik kon Gordon altijd wel waarderen en af en toe nog steeds wel maar aan alles komt een eind, hij slaat nu wel erg door.

 60. Ben

  Dit intens miezerig, zelfmedelijden hebbende engerdje, narcistisch niemendalletje doet alles om in de belangstelling te komen. Heeft ogenschijnlijk een zeer beperkt denkvermogen zo al aanwezig. Kan totaal niet tegen kritiek laat staan tegen het eigen spiegelbeeld. Dat is allemaal te confronterend voor dit hoopje zieligheid. Wat dit vergeet is dat een “lelijk” uiterlijk er altijd nog beter uitziet en ruikt als een door en door verrot innerlijk. De mol kiest keer op keer de foute lieden uit voor het opstarten van wat dan ook. Zelfs snuifje die massaal uitgekotst wordt gaat nu mee. En dan die showmaster die op zoek gaat naar wie de grootste beperking in ieder programmaatje wat hij “doet” terwijl iedereen direct ziet wie de grootste beperking heeft. Ze zeggen dat het ook een “molletje” is. Een triest groepje wat vooral verschrikkelijk in zichzelf geloofd. Terwijl het grootste succes door nog geen 2 miljoen werd bekeken. Dat betekent dat 90% van nederland het geen ruk kan schelen wat en hoe je iets doet. Ook niet het gebruik van “iets” teveel oplapmiddelen.

 61. Coeus

  En we zijn weer terug op brugklasniveau.

 62. dat vind ik

  De brugklas heeft Gordon nooit gedaan hoor, toen stond hij al op de markt te schreeuwen en om zichzelf te lachen!

 63. Rob

  Oh oh oh… die Gordon. Daar gaan z’n kijkcijfers. Hij had al minder krediet dan een paar jaar geleden, maar nu is het echt over. Het interesseert niemand wat hij vindt. En Verlinde? Wat een kapitale fout. Heeft ‘íe vast gedaan in de hoop een relletje te ontketenen en de kijkcijfers te laten stijgen. Geen klasse. De Jong mag, hoe erg ik haar trouwens ook vindt, schrijven wat ze wil. Simpel toch?

 64. Jan

  @Rob, Gordon zou toch stoppen met TV een paar jaar geleden, en lekker coffee shopjes gaan runnen of zo? Waarom is hij dan nu constant op TV en in de rioolmedia?

 65. Hermann Boring

  Tijd dat oom John eens ingrijpt en Gordon de mond snoert. Mijn werkgever zou het niet erg waarderen als ik me zo zou gedragen.

 66. Trim

  Wat laat Gordon zich weer eens kennen. Sportief hoor om iemand op het uiterlijk aan te vallen.
  Vrijheid van meningsuiting, oké, maar wordt dit echt door de media getolereerd?!
  Je kunt het eens zijn of niet met Angela de Jong, maar wordt dan niet persoonlijk wbt uiterlijk etc @Gordon. Volgens mij was dit juist het verwijt dat hij maakte aan tafel bij Dwdd, vorige week, dat Angela de Jong mensen op persoonlijke dingen pakt. ( hij had het toen over Humberto Tan).

 67. JohanV

  Aldus een razende en tierende Gordon. Kijk naar jezelf, jij bent geen haar beter.

 68. Paolo

  Hoorde laatst nog eens een oude plat van hem. Lol…Die bleek net zo Vals als hij zelf.

 69. Mw. de Boer

  Als er nu iemand letterlijk en figuurlijk erg lelijk is dan is het wel Gordon. Ook zijn sleetse stem vind ik erg lelijk. Gordon ga weg en stop met al die domme praat van je.

 70. Trudy

  EEns een tokkie altijd een tokkie gedrag van een junk met een persoon;ijkheid sstoornis…….niemandkan met die man opschieten vrienden familie collegas en minnaars…op de markt werd hij ook uitgescheten…Drol waar kom je vandaan!!!!!

 71. Deadly Viper

  SBS home of the tokkies daar veranderd een Linda niks aan.

 72. Geronimo

  Die foto van een dreinend kind is goed gekozen. Hulde mc!

  Vrij naar Ancilla: misschien moet je wat minder coke gebruiken want je praat een beetje door mij heen.

 73. B-noniem

  Ik vind Angela echt niks en veel te veel invloed hebben, maar die Gordon is toch wel zo’n enorm verschrikkelijke man. Omhooggevallen valse aso.

 74. Bilal

  Gordon speelt altijd op de man in plaats van op de bal. Hij heeft het over het uiterlijk van Angela terwijl die vrouw er goed uitziet. Dat kan ik van Gordon niet zeggen.Ik vind Gordon een onaantrekkelijk asymmetrisch gezicht hebben, zijn onappetijtelijke figuur laat ik maar even buiten beschouwing.

 75. Negeer Gordon

  Als we nu met z´n allen Gordon compleet negeren, zijn we zo van hem verlost.
  Niks meer van deze man bekijken, koffiezaken links laten liggen en dan is het zo afgelopen met deze doorgedraaide idioot. Je voelt je toch zo goed in Zuid/Afrika…… Doe Nederland een plezier en vertrek voor goed!

 76. zwartje

  maak eerst maar eens een goed programma praten we dan wel weer

 77. renzo

  Gordon is de reden dat ik nooooit naar SBS zal gaan kijken. Lekker voor de Mol en zn aso clubje. Gordon en Wendy zijn niets meer dan to kk ies met veel te veel geld en een groote b e k.

 78. aammehoela

  Gordonmoe, Gordexit en vele negatieve reacties op wat Gordon eruit flapt. Heb er niets aan toe te voegen. Allemaal mee eens. Zou Gordonmoe of Gordonexit het woord van het jaar 2019 worden. Geen referendum over Nexit maar over Gordonexit. Ik zou gaan stemmen om hem van de buis af te krijgen. Geweldig idee.

 79. Rapper Djokko

  De reacties zijn hier soms wat sterk echter er zit wel vaak veel waarheid in.
  Je komt hier toch de gewone kijker tegen.

 80. futuredeer

  die lul van een cordon is bekent geworden door gerard joling nu moet hij het alleen doen en dat kan hij niet hij moet lekker naar zijn huisje gaan in kaapstad en daar maar wachten op zijn geliefde die er waarschijnlijk nooit zal komen wie moet zo,n vent

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.