DWDD loopt tv-gevecht Angela de Jong en Gordon mis

Gordon gaat vanavond toch geen tv-gevecht aan met Angela de Jong in De Wereld Draait Door. Hij heeft de talkshow afgezegd. Dat heeft de SBS 6-ster zojuist laten weten op Facebook. De Wereld Draait Door kondigde ruim een half uur geleden op Twitter aan dat zowel De Jong als Gordon vanavond in de show zitten. Het zou ongelooflijk spannende televisie opleveren, maar de entertainer ziet er toch van af. Het lijkt erop dat Gordon het helemaal niet aandurft om tegenover De Jong te gaan zitten.

Gordon zegt op Facebook: “Laat ik nou eens luisteren naar mn onderbuikGeen aandacht meer besteden aan deze vervelende mevrouw dus DWDD afgezegd. Focus op de toekomst, mijn mening is duidelijk!

De Jong was zo moedig om op de uitnodiging van DWDD in te gaan. Moedig, omdat Gordon bekendstaat om zijn wat labiele gedrag, waarbij hij niemand spaart. Het is echter Gordon die niet durft.

Vanochtend schreef Gordon een woest verhaal op Facebook waarin hij keihard uithaalt naar De Jong. Hij is er boos over dat zij hem over zijn hoogtepunt heen vindt.

Ook gaf hij aan de oorlog met De Jong aan te binden. “Ik ga die oorlog met jou aan en veeg als het moet echt de vloer met je aan, want je komt aan mijn brood en die van vele andere collega’s“, schreef hij.

Nu Gordon DWDD heeft afgezegd, lijkt De Jong wel een beetje gelijk te hebben met haar punt dat je met Gordon de oorlog niet gaat winnen.

Lees ook: Gordon woest op Angela: ‘Zij zorgt voor huwelijkscrisis’ (vanmiddag)

Foto: BNNVARA

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen