Tv-hit De Reünie keert terug op televisie: ‘Dít wordt de nieuwe host’

De vroegere televisiehit De Reünie keert terug op de buis, maar niet met Rob Kamphues of Patrick Lodiers. De redactie van Shownieuws heeft ontdekt dat er een nieuw gezicht is gestrikt…

De Reünie © KRO-NCRV

Het was jarenlang een megasucces op NPO 1, de grootste tv-zender van ons land: De Reünie. Het werd aanvankelijk gepresenteerd door Rob Kamphues, die binnenkort aan de slag schijnt te gaan voor SBS 6, en daarna nog een paar jaar door Patrick Lodiers. Toen hij ermee ophield, ging het finaal mis met de show waarin schoolklassen herenigd worden.

Terug met Herman

De Reünie werd in 2017 namelijk ‘verfrist’ met een nietszeggend trio: Anita Witzier, Ajouad El Miloudi en Jan Kooijman. Een succesvolle presentatrice met twee nono’s ernaast; het mislukte vollédig. “Toen raakte het echt in het slop. Nu is het al een aantal jaar niet te zien, maar ze willen het weer gaan maken”, zegt showkenner Bart Ettekoven in Shownieuws.

Met welke presentator dan? “Nou, over Herman van der Zandt kwam ons een leuk gerucht ter ore: De Reünie schijnt weer terug te keren op televisie. Tada-tada. Ooit dus een heel groot succes, echt goed voor miljoenen kijkers, maar het verdween op een gegeven moment van de buis na wat wisselingen van de wacht qua presentatie.”

Achterste van tong

Herman is hét nieuwe gezicht van KRO-NCRV, de omroep achter De Reünie. Wat zegt de presentator er zelf over? “We hebben Herman nog even gesproken en die wilde er niet het achterste van zijn tong over laten zien. Noch bevestigen noch ontkennen is altijd een ja in Hilversum, dus hij gaat het maken.”

De presentator lijkt in elk geval mooie stappen te maken in zijn carrière, aldus Bart. “Wij zijn ontzettend benieuwd. Het wordt dan na De Slimste Mens zijn tweede grote tv-programma.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen