Özcan Akyol ontkent geruchten over zijn gebit: ‘Joh, wat een onzin’

Özcan Akyol ontkent het gerucht dat hij tijdens zijn grote verdwijntruc een hele serie nieuwe tanden heeft gekocht in Turkije. Daar is volgens hem niets van waar. “Joh, wat een onzin!”

Özcan Akyol © SBS

Het valt pas op als je erop let: Özcan Akyol gaf voorheen nooit zijn tanden bloot als hij moest lachen op televisie. En nu hij dat wél doet – zoals afgelopen maandagavond tijdens zijn comeback in Vandaag Inside – valt direct op hoe goed zijn gebit er plotseling uitziet. Alsof Eus net is weggelopen uit een Prodent-reclame. Hartstikke mooi, maar wel verdacht.

Nieuwe tanden

Althans, dat vinden kijkers van Vandaag Inside. Die vroegen zich maandagavond massaal uit hoe het kan dat Eus opeens zo’n goed gebit heeft, want dat stond voorheen iets schever (foto: rechts). “Wat zit die Eus te knarsen met zijn nieuwe tanden”, merkte ene Jeffrey op. En Mariëtta: “Eus heeft in Turkije zijn tanden laten doen!!”

Het is geen geheim dat Eus eerder al een haartransplantatie heeft laten uitvoeren, dus een beetje ijdelheid is hem niet vreemd. Maar heeft hij zijn wekenlange pauze bij VI omdat hij niet meer wilde praten over het brulfilmpje van Matthijs van Nieuwkerk daadwerkelijk gebruikt om ook wat nieuwe tanden te kopen?

‘Wat een onzin!’

Lariekoek, reageert Eus in een appje aan Telegraaf-sterverslaggever Jordi Versteegden. “Wat andere mensen opviel is dat hij iets aan zijn gebit zou hebben gedaan”, zegt hij in de podcast Strikt Privé.

“Mensen dachten ook dat hij zijn tanden heeft gebleekt, maar ik had Eus vanochtend even op de app gehad en hij zegt: ‘Nee joh, wat een onzin, ik heb al anderhalf jaar een onzichtbare beugel. Misschien zien de mensen dat.’”

‘Scherp van jou’

Privé-baas Evert Santegoeds vindt het een vreemd verhaal. “Nee, een onzichtbare beugel zien mensen niet.”

Jordi: “Ja, heel scherp van jou.”

Evert: “Ik heb invisible socks. Invisisocks. Die bieden ze aan in drie kleuren. Dat vind ik ook zo raar. Als je van jezelf zegt dat je onzichtbare sokken maakt voor in sneakers, en je ze dan toch in drie kleuren aanbiedt…”

Niet kritisch

Oké, we dwalen af. Wat vindt Jordi van het comebackinterview van Eus in VI? “Het werd niet echt een heel kritisch interview, want ik denk dat er wel afspraken met hem gemaakt zijn van: jongens, laten we het erbij laten.”

Ramon Hopman, bekend van de tv-podcast Jaaa Broeder, zegt daarover op X: “Het was een zwak optreden van Öz. Prima dat je héé erg in jezelf bent gaan geloven, maar probeer dan ook te incasseren wanneer jezelf iets niet handig hebt gedaan. Zelfreflectie en een beetje zelfspot had zijn optreden bij Vandaag Inside kunnen redden.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Eus zegt dat hij niets aan zijn tanden heeft laten doen. Geloven we hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen