‘Leonie ter Braak erg teleurgesteld in RTL na weigeren schnabbel’

Leonie ter Braak is zwaar teleurgesteld in RTL nu ze niet mee mag doen aan de zesdelige serie van De Tatta’s, stelt kijkcijferautoriteit Tina Nijkamp. “De serie is namelijk van de concurrent.”

Leonie ter Braak © RTL, Prime

Ze ligt de laatste tijd behoorlijk onder vuur: Leonie ter Braak. De presentatrice heeft de overstap gemaakt naar RTL, maar doet daar alleen maar infantiele dingen, zoals ballonnen opblazen. Waar ze wél veel lof mee oogstte is haar rol in de film De Tatta’s en in het vervolg erop. Maar nu er een zesdelige serie komt op Amazon Prime is ze níet van de partij.

Volle agenda?

Tv-autoriteit Tina Nijkamp wijst erop dat Prime natuurlijk een concurrent is van RTL’s Videoland. “Die serie komt op Prime en het meest opmerkelijke aan die aankondiging was dat Leonie ter Braak niet meer meedoet. Ze zit wel in de films, maar doet niet mee in die series”, vertelt ze in haar podcast Tina’s TV Update.

RTL wil het niet, weet Tina. “Dan wordt er altijd zo’n officiële verklaring gegeven dat het vanwege een agenda is en een volle agenda hier en daar, maar ik denk eigenlijk dat het veel eerder te maken heeft met het feit dat Prime een grote concurrent is van Videoland van RTL en zoals we weten is Leonie ter Braak in dienst bij RTL.”

‘Leonie baalt!’

Leonie baalt er volgens haar vreselijk van. “Ik denk dat zij van Peter van der Vorst en Sven Sauvé gewoon niet mee mag doen aan die serie. Ik denk dat ze ontzéttend baalt, want zoveel heeft ze natuurlijk niet te doen bij RTL. Ze mag dan wel het programma Voor Hetzelfde Geld doen, maar dat zijn acht afleveringen, maar voor de rest zit ze vooral in panels.”

Tina besluit: “Dus ik denk dat ze ontzettend baalt dat ze niet mee mag doen aan de serie van die populaire Tatta’s. Balen voor Leonie ter Braak. Hiermee zie je ook wel wat de pech is als je een vast contract bij een zender tekent. Het heeft heel veel financiële voordelen, maar ook wel nadelen als je dit soort dingen moet laten lopen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Leonie ter Braak een A-ster of een B-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen