Gordon verhuist in Dubai naar ander appartement: ‘Veel goedkoper’

Gordon is binnen Dubai verhuisd naar een ander appartement en wat volgens Evert Santegoeds direct opvalt? Dat het een véél goedkoper stekje is. “De tering naar de nering zetten.”

Gordon © RTL

Het gaat financieel een stuk minder goed met Gordon nu hij geen lopend miljoenencontract meer heeft bij Talpa. Volgens Yvonne Coldeweijer is de entertainer zelfs nagenoeg blut. “Hij hád miljoenen, die had hij ook gekregen van John de Mol, maar die zijn op! Althans, die zijn echt bijna op. Dit kun je niet volhouden als je geen inkomsten hebt.”

Minder huur

Gordon ontkent dat, maar het is wel opvallend dat hij nu is verhuisd binnen Dubai. Hij heeft vanochtend een filmpje op Instagram gezet waarop hij zegt: “Ik zit hier in m’n brand new apartment. Hehehe. Ja, hihihi. Dan denk ik: laat ze toch allemaal maar lullen in Nederland.”

We zien op de achtergrond dat het een behoorlijk klein appartement betreft, met een vrij standaard eikenhouten keukentje. Het balkon is ook niet erg groot. Het heeft al met al een wat goedkope uitstraling. En volgens Privé-baas Evert Santegoeds is dat ook niet zo gek, omdat de huur volgens hem veel lager is.

Stapje terug

Gordon zet een stapje terug, aldus Evert. “Ja, dat is wel minder dan het eerste appartement, begrijp ik van mensen die het weten kunnen daar. Hij zat eerst heel luxe op The Palm, maar nu zit hij in de haven, wat misschien wel wat gezelliger is, maar ook een stuk goedkoper. De tering wordt naar de nering gezet zo langzamerhand.”

Wonen in Dubai blijft echter duur, benadrukt Evert. “Een fles wijn blijft daar 100 dollar.”

Mainstream

Jordi Versteegden denkt dat Gordon nog steeds hoopt op een succesvolle muzikale carrière, want zijn leven is héél duur. “Ja, dat moet je ergens van bekostigen en dan wil hij dat we dat album massaal gaan downloaden.”

Evert: “Dat gaat niet gebeuren. Mainstream wordt het in elk geval nooit dat album.”

Hondjes

Het is best opvallend dat Gordon allemaal stories plaatst vanuit Dubai en over zijn hondjes, omdat hij onlangs nog beloofde alleen nog werkgerelateerde zaken te delen op de socials.

Gordon laat ook een foto zien waarop hij een heel rare outfit aan heeft, namelijk een korte broek met hele lange zwarte steunkousen. “Een heel rare outfit heeft hij aangetrokken, dat ik echt dacht: een schooltas erbij en hij kan zo naar de kostschool”, aldus Evert. “Maar hij is heel erg blij dat hij weer in Dubai is en veel mensen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Gordon zijn luxe levensstijl lang vol kan houden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen