Yvonne Coldeweijer hoort van spion: ‘Gordon is serieus bijna blut’

Yvonne Coldeweijer heeft van een spion gehoord dat Gordon, met wie ze tot vorig jaar een goede verstandhouding had, serieus bijna blut is. “Hoe gaat hij zijn dure lifestyle betalen?”

Yvonne Coldeweijer en Gordon © Instagram, RTL

Het lucratieve tv-contract van Gordon bij Talpa is verlopen – hij verdiende er naar eigen zeggen meer dan een miljoen euro per jaar – en zijn muzikale carrière heeft hij afgeblazen vanwege vals zingen en desinteresse van het publiek. Ondertussen heeft hij een huurwoning in Dubai, een duur penthouse in Amsterdam én reist hij veel naar Kaapstad.

Goor blut?

Dat penthouse probeert Gordon nu al tijden te verkopen, maar hij raakt het aan de straatstenen niet kwijt. En het lijkt erop dat hij een beetje nerveus begint te worden, want volgens De Telegraaf heeft hij dat appartement nu maar in de verhuur gezet. “Voor 7.500 euro per maand. In 2022 zou Gordon 15.000 euro huur per maand hebben gevraagd.”

Oftewel: Gordon begint klaarblijkelijk een beetje haast te krijgen. En dat is geen verrassing voor Yvonne Coldeweijer. Zij stelt dat Goor bijna blut is. “Het enige waar ik me een beetje zorgen over maak – los van het drugsgebruik van Corrie – zijn de centjes van Corrie. Hij heeft namelijk bij RoddelPraat gezegd dat hij miljoenen heeft, maar dat is niet waar.”

Miljoenen

Gordon heeft een extréém dure lifestyle. “Hij hád miljoenen, die had hij ook gekregen van John de Mol, maar die zijn op! Althans, die zijn echt bijna op. Hij heeft nu geen tv-contract en zijn theatertour is gecanceld, dus… Waar gaat hij zijn dure lifestyle van betalen? Want deze gozer shópt veel, wow… Die gaat gewoon wekelijks naar Gucci, snap je?”

Van Gucci naar Action dus? Oei, oei. “Dit kun je niet volhouden als je geen inkomsten hebt. Ik heb wel gehoord van een spion dat als hij dit jaar geen nieuwe gig vindt, dat hij gewoon broke is. Hij heeft al gezegd dat hij een vreselijke ruzie heeft met John de Mol en nooit meer het feestcircuit in wil. Hij gooit continu zijn eigen glazen in! O my god, he’s gonna be broke.

Zuid-Afrika

Hoe gaat het met Gordon nu hij zijn comeback heeft afgeblazen? Yvonne op haar juicekanaal: “Het gaat helemaal niet zo goed met hem, heb ik gehoord. Een spion zei dat hij op het punt staat om nu naar Zuid-Afrika te vertrekken, waarop ik zei: ‘O my god, is het dan eindelijk zo ver? Gaat hij afkicken?’ Was het maar zo’n feest. Helaas niet.”

Ze vervolgt: “Hij gaat eventjes naar Zuid-Afrika om bij te komen van dit hele fiasco. Gordon heeft een cd gereleased afgelopen week en bij de presentatie zong hij gewoon nogal vals en ja, daar waren mensen wel wat eerlijk over in andere programma’s. Toen zei hij: ‘De media is eropuit om mij zwart te maken!’”

Grapje maken

Gordon gaat op een verkeerde manier om met de media, denkt Yvonne. “Het enige wat Corrie had moeten doen is gewoon een grapje ervan maken: ‘Jongens, wat zong ik toch vals! Maar kom naar mijn theatershow, ik zorg dat ik niet vals zing en dat het een groot feest wordt en we maken er iets gezelligs van! Vol met grappen en grollen!’”

Ze besluit: “Dan had iedereen gedacht: o, wat leuk, daar ga ik heen! Gordon staat nou eenmaal niet bekend om zijn fantastische zangkunsten. In ieder geval, misschien in de tijd van Gordon en Re-play, maar dat is wel heel lang geleden. In de tijd van LA The Voices kon hij ook al niet meer zingen jongens, dat is helemaal geen verrassing, dat is niets nieuws!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Gordon boven zijn stand leeft?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen