Gordon verbaast met eerste woedeaanval na pr-pauze: ‘Onhandig’

Gordon heeft weinig geleerd van zijn bijna één jaar durende pr-pauze. Hij had zijn eerste woedeaanval vorige week al een etmaal na zijn Instagram-comeback. “Doe dit nou niet”, zegt Aran Bade.

Gordon © RTL

Wie dacht dat Gordon als herboren terug zou komen van zijn socialmedia-reces, heeft het he-le-maal verkeerd: hij is nog precies hetzelfde als voorheen. Nog geen etmaal na zijn Instagram-comeback ontstak Goor vorige week in woede om juice van zijn oud-bondgenoot Yvonne Coldeweijer. ‘Fokking b*llshit‘, brieste de gevallen entertainer.

Ranzige dingen

Wat Yvonne precies beweerde? Dat er aan een terugkeer van Joling & Gordon over de Vloer gewerkt werd, maar dat Gerard Joling ervan af zou hebben gezien na het desastreuze interview van Gordon in de kritiekloze tv-show van Beau van Erven Dorens. Daarin zei Goor de meest ranzige dingen over zijn ex-vriend Gavin Rozario.

De woeste reactie van Gordon daarop verbaast critici, omdat hij aangaf voortaan alleen nog maar singlepromotie en carrièrematige dingen te willen plaatsen op Instagram. En nu dit… Je vraagt je af waar die jaar pr-stilte dan voor bedoeld was. Was het werkelijk een jaar van contemplatie of was Gordon gewoon zijn wachtwoord vergeten?

‘Houdt hij het vol?’

Showkenner Aran Bade stelt in RTL Boulevard dat Gordon er moeite mee lijkt te hebben om zichzelf een nieuwe houding aan te meten. “De vraag is natuurlijk: gaat hij het volhouden om het op zijn nieuwe manier te doen, namelijk rustiger en meer zelfreflectie laten zien? En in de muziek meer rust te vinden.”

Collega Lex Uiting: “Nou ja, hij had op Instagram natuurlijk alweer een sneer naar Yvonne Coldeweijer, hè, die dan een gerucht de wereld in hielp dat er een serie zou komen met Gerard Joling. Hij heeft ook een nieuwe naam. Hij heet niet meer Gordon, maar Gordon Heuckeroth.”

‘Doe dat nou niet’

Een nieuwe artiestennaam, maar dezelfde oude woedeaanvallen, constateert Aran. “Zo moeten we hem nu noemen, ja. Ik vraag me wel af… Kijk, want we gunnen Gordon altijd wel dat succes. Ik bedoel: hij heeft altijd ruzie met de media, ook met ons wel, van: ‘Jullie gunnen het mij niet.’”

Hij vervolgt: “Het hele proces met Gavin hebben we natuurlijk meegemaakt, dat interview bij Beau heeft hem ook niet echt goed gedaan. Ik zie dan toch aan die post over Yvonne Coldeweijer… Reageer daar dan niet op, doe dat nou niet.”

Lange tenen

Eén saillante roddel van Yvonne op een roze achtergrondje en Gordons bloeddruk schiet alweer omhoog. Aran: “Hij zegt zelf: ‘Ik ga er niet meer in trappen’, maar hij doet het weer wel. Als er straks drie negatieve reacties zijn over dit album, ga dan niet op Instagram gelijk weer reageren.”

Van rust naar razernij… Presentatrice Daphne Bunskoek concludeert: “Voor sommige mensen is dat volgens mij gewoon heel moeilijk om je in te houden als je daar zelf actief bent en zelf ook iemand bent die snel iets meldt of bericht.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gordon wil zijn privéleven niet meer op Instagram. Wanneer denkt u dat hij zijn volgende verloofde voorstelt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen