Dave Roelvink-rel niet in soapserie: ‘Cameraman was vrij, jammer’

De rel rond Dave Roelvink zal niet te zien zijn in de realityserie over zijn familie, vertelt vader Dries voor de camera van RTL Boulevard. De reden? De cameraman was vrij. “Heel jammer.”

Roelvinkjes © Videoland

De realityserie De Roelvinkjes wordt voornamelijk gevuld met de dagelijkse beslommeringen van vader Dries en zijn zonen Dave en Donny; heel spectaculair is het allemaal niet. Toch was Dave afgelopen week volop in het nieuws vanwege pittige juice van Yvonne Coldeweijer, waarna hij zelfs een bloed- en urinetest heeft laten uitvoeren.

Cameraman vrij

Genoeg voer voor een spectaculaire aflevering van de Roelvinkjes, zou je zeggen, maar niets is minder waar. Vader Dries vertelt aan RTL Boulevard dat de cameraploeg vrij was. “Als je ziet wat er deze week gebeurd is, dan is het eigenlijk jammer dat dat niet meegedraaid is, want je ziet: er gebeurt nog wel eens iets rondom mijn zoons.”

Echt doodzonde, vindt Dries het. “Dat had nou misschien wel leuk geweest om dat te draaien en om te zien hoe Dave zich hier ook weer uit moest redden.”

Niet gefilmd

BLVD-presentatrice Daphne Bunskoek kan het bijna niet geloven. “Dat hebben ze niet gefilmd!”, roept ze uit in Boulevard.

Collega Luuk Ikink vindt het ook gek. “Ja, dat is dus niet gefilmd. Niet met de professionele camera’s, maar wel met zijn eigen mobiel natuurlijk, hè. Dat hebben we hier ook allemaal kunnen zien, maar die draaidagen zijn allemaal ingepland en die twee draaidagen die ze al hadden gehad, die waren toevallig al geweest. Toevallig waren ze hier niet bij.”

Gemiste kans

Luuk vindt het een beetje gek dat zo’n producent er dan niet gewoon alsnog een ploeg heen stuurt. “Dat is wel een beetje jammer en een gemiste kans. Ze hadden misschien toch even moeten bellen en er toch even naar toe moeten rijden, want het is toch wel een leuk of in elk geval interessant hoofdstukje in het leven van Dries Roelvink.”

Het belangrijkste is dat Dave ongeschonden uit de juicestrijd komt, aldus Dries. “Ik heb gezien hoe mijn zoon dit heeft opgelost. Op vier punten werd hij eigenlijk aangevallen en op vier punten kon hij goed vertellen dat het allemaal gelogen was. Met Dave gaat het prima. Die is lekker aan het sporten. Hij was wel opgelucht dat hij het goed kon weerleggen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Yvonne Coldeweijer-rel niet in Roelvinkjes-soap. Dom?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen