Dave Roelvink wil BLVD mee naar bloedtest, Yvonne: ‘Nu al nep!’

Dave Roelvink wil RTL Boulevard meenemen naar de bloedtest die hij gaat doen om te bewijzen dat hij wel degelijk clean is. Wat Yvonne Coldeweijer ervan vindt? “Het is nu al nep!”

Dave Roelvink, Yvonne Coldeweijer en Aran Bade © RTL

Een opvallende situatie: Yvonne Coldeweijer heeft een indrukwekkend track record en zit er niet vaak ver naast, maar haar roddels over Dave Roelvink lijken op het eerste gezicht toch een beetje te rammelen. Hij zet in een lange video uiteen waarom haar aantijgingen volgens hem niet kloppen en zijn verweer lijkt op een aantal punten erg sterk.

‘Klopt niks van!’

Dave begrijpt bijvoorbeeld niets van Yvonne’s roddel dat hij de woning van zijn ex-vriendin Jazzlyn zou willen kapen. “Het huis wat je altijd hebt gezien op zijn stories, dat is dus haar huis. Haar eigendom. Zij heeft dat gekocht”, beweert ze. Maar Dave vindt dat haast lachwekkend: “Dat is gewoon een huurhuis wat wij huurden!”

En het gerucht dat hij de huur van de showroom van zijn metaalbedrijf niet zou betalen? Daar begrijpt Dave ook niets van: “Ik kan je vertellen: het is een online webshop. Wij hebben niet eens een showroom. Het zijn van die kleine dingen waarvan ik denk: is het nou niet eens de moeite waard om dat heel even te checken? Dat is misschien één minuut werk.”

Bloedtest

De bewering van Yvonne dat hij weer helemaal aan de snuif zou zitten wil hij weerleggen met een bloedtest, die deze ochtend wordt afgenomen. Sterverslaggever Aran Bade zegt in de RTL Boulevard van gisteren: “Misschien wil hij ons er ook wel bij hebben. Ik heb hem net even gesproken. Daar gaan we morgen meer van horen.”

Aran begrijpt wel dat Dave dit wil bewijzen. “Hij werkt ook in een kliniek, hè, waar je mensen wil helpen om van een verslaving af te komen. Hij is verslaafd voor het leven, dat zegt hij, maar zelf zegt hij: ‘Ik ben clean.’ Toon het dan ook aan. Dat is alleen maar goed.”

‘Hij fileert haar!’

Privé-baas Evert Santegoeds denkt dat Yvonne geen sterke zaak heeft. “Als je dan dat filmpje ziet, dan fileert hij Yvonne en haalt hij werkelijk alle aantijgingen onderuit”, zegt hij in Shownieuws. “Dat huis blijkt gewoon een huurhuis, dus daar klopt al niks van. Een huurschuld over een showroom blijkt er helemaal niet te zijn, want er is geen showroom.”

Tooske Ragas geeft Yvonne een tik op de vingers: “Wat ik zo kwalijk vind is dat als je iemand die net is afgekickt en z’n best aan het doen is om de boel weer op de rit te krijgen, dat je die dan beticht van weer een terugval te hebben gehad.”

Wat zegt Yvonne?

Wat zegt Yvonne zelf? Ze komt niet terug op het huurhuis/koophuis-verhaal en die showroom die niet bestaat, maar zegt op haar juicekanaal: “Dave, onderschat mijn spionnen niet. Ze weten zelfs wie jouw vader huilend opbelt als je weer een terugval hebt gehad. Het kan net zo goed je beste vriend, je advocaat of je huisarts zijn.”

“Ik doe dit werk niet om mensen kapot te maken. Ik doe dit werk om de waarheid te brengen en mensen te waarschuwen voor fake verhaaltjes van influencers. Want jouw zogenaamde ‘clean zijn’ is jouw verdienmodel. En daarom is jouw video natuurlijk meer een commercial dan een reactie.”

‘Het is nep!’

Yvonne zet Dave neer als een grote leugenaar. “Ik wens alle mensen die worstelen met verslaving de juiste begeleiding en dat is niet via een influencer. Want iedereen weet dat wat je op insta ziet nep is, net zoals de uitslag van de drugstest van Dave morgen.”

Een volger daarop: “Uhm… coke is toch na een paar dagen helemaal niet meer te traceren in je bloed?”

Yvonne: “I rest my case.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen