Waarom kost miljoenenvilla Fajah Lourens opeens 11 euro meer?

Fajah Lourens raakt haar miljoenenvilla aan de straatstenen niet kwijt. Ze heeft haar woning van 3,8 miljoen euro nu opnieuw op Funda gezet, maar dan voor 11 euro meer… Waarom?!

Fajah Lourens © RTL

De 42-jarige Fajah Lourens heeft haar miljoenenvilla in Purmerland te koop gezet omdat ze wil emigreren naar Spanje, maar het wil maar niet echt vlotten. Na een half jaar heeft ze haar woning opnieuw op Funda laten zetten, maar de vraagprijs is veranderd. Die was 3.800.000 euro, maar is nu 3.800.011 euro. Wat is dat voor iets raars?

11 euro meer

Rob Goossens, een van de sterren van RTL Boulevard, vindt het merkwaardig. “Opvallend: huis van Fajah Lourens dat al een halfjaar te koop staat, is opnieuw op Funda gezet. Komt vaker voor, maar dan wordt de prijs vaak verlaagd. Nu verhoogd, met maar liefst 11 euro”, schrijft hij op X.

Ene Ellen merkt op: “Jammer, wilde het net kopen, maar 11 euro duurder is me net even te veel.”

Rob: “Snap ik wel.”

‘Gebeurt dagelijks’

Ene Billy Bob vindt het niet gek dat Fajahs woning opnieuw op Funda is gezet. “Gewoon een koper die de financiering niet rond kreeg. Dat is waarschijnlijk de reden. Gebeurt dagelijks.”

Rob: “Maar waarom dan die 11 euro?”

Billy Bob: “Inflatiecorrectie?”

Nou, die hoeft ook niet bij het CBS te solliciteren.

Mysterie opgelost

Parool-journalist Jasper Roele geeft het verlossende antwoord. “Er is een makelaar in Landsmeer die heet 11-makelaars. Elk huis dat zij verkopen heeft een bedrag dat eindigt op 11 euro.”

Rob: “Mysterie opgelost!”

X

De tweet van Rob:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft u interesse in de Killerbody-boeken van Fajah Lourens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen