Fajah Lourens heeft spijt van flirt met Donny Roelvink: ‘Een foutje’

Fajah Lourens heeft er spijt van dat ze een literaire samenwerking aan wilde gaan met Donny Roelvink. “Dat was een foutje, ja. Dat waren allemaal hele mooie leermomenten.”

Donny Roelvink en Fajah Lourens © RTL, SBS

Het was een jaar of vijf geleden groot in het shownieuws: Donny Roelvink en Fajah Lourens kondigden een samenwerking aan. Ze zouden met z’n tweeën een boekje gaan schrijven, waarin ze mannen tips zouden geven om gezond te leven en goed te fitnessen. Een beetje wat Fajah zelf ook al doet bij vrouwen, maar via Donny kon ze dan ook de man bereiken.

Opkijken tegen Donny

Donny vertelde voor de camera van Shownieuws dat hij veel verwantschap voelt met Fajah. “Fajah en ik hebben een beetje hetzelfde. Zij is begonnen als actrice, ik ben begonnen als tv-persoonlijkheid, maar op een gegeven moment is fitness wel heel erg ons eigen geworden. Dat is bij Fajah ook zo geweest.”

Fajah zat ook in een videoclip van Donny. “En toen kwam ze naar me toe en zei ze: ‘Ik heb die documentaire van je gezien, maar zou je het niet graag in een boek willen vertellen hoe je het doet?’ Ik motiveer veel jonge jongens, want die kijken wel tegen mij op. Jonge jongens zijn vaak wel verlegen in het feit dat ze het willen, maar niet durven vragen.”

Boek schrijven

Maar eh, sinds wanneer heeft Donny schrijftalent? Nou, dat heeft hij niet, bekende hij doodleuk voor de camera. “Ik ga wel proberen zoveel mogelijk er zelf aan te doen, maar ik denk dat negen van de tien boeken niet door de persoon zelf is geschreven. Laten we wel heel eerlijk zijn.”

Nou, dat wordt een lekker boek: niks aan doen, gewoon je hoofd erop en klaar. “Ik weet niet hoe het precies allemaal werkt, maar ik denk dat Fajah me dat wel gaat uitleggen.”

Fajah heeft spijt

Nu, vijf jaar later, heeft Fajah spijt dat ze die jongen überhaupt gevraagd heeft, verklapt Wilfred Genee in de radioshow The Friday Move. “Jij hebt ooit met iemand anders zo’n boek willen maken over sixpacks en gezondheid.”

Fajah lachend: “Jij bent zo erg!”

Wilfred: “Hoezo?”

Fajah: “Ik ga jou nooit meer wat vertellen voor de pauze!”

‘Niet gebeurd’

Ah, Fajah zat voor de uitzending dus even met Wilfred te roddelen over Donny. “Daar was Arie (Boomsma, red.) toch ook ideaal voor geweest?”, zegt Wilfred.

Fajah: “Ja, ik had van hem een boek moeten maken, ja. Maar, ja.”

Wilfred: “Niet gebeurd.”

Fajah: “Nee, het is niet gebeurd. Ik koos iemand anders.”

Wilfred: “Donny Roelvink.”

Leermoment

Fajah begint dan te lachen. “Hahahaha. Dat waren allemaal hele mooie leermomenten. Soms moet je ook kunnen inzien dat je fouten maakt in het leven. En dat was er één van.”

Wilfred: “Donny Roelvink was een foutje?”

Fajah: “Dat boek, ja.”

Wilfred: “Dat boek! Oh, oké. Voor de duidelijkheid. Voordat er weer allemaal verhalen komen natuurlijk!”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen