Fajah Lourens beledigd door Arie Boomsma: ‘Hij dist me, niet leuk’

Fajah Lourens is op een onsympathieke wijze gedist door Arie Boomsma. Ze heeft hem vanwege haar nieuwe boek een berichtje gestuurd, maar dat negeerde hij gewoon. “Niet leuk.”

Fajah Lourens en Arie Boomsma © NPO, Instagram

Er ligt weer een nieuw boekje van Fajah Lourens in de schappen en dat werd de afgelopen weken veelvuldig gepromoot. Er werden ook BN’ers ingezet en dat leidde – vermoedelijk opzettelijk – tot de nodige geruchten, bijvoorbeeld over een liefdesaffaire met Ruud de Wild. Waar of niet: het genereert in elk geval weer aandacht voor het merk Fajah Lourens.

Arie dist Fajah

Wie níet wilde meewerken aan het pr-circus van Fajah is dumbbelldominee Arie Boomsma. “Ik heb Arie uitgenodigd voor m’n boeklancering via Instagram en toen had hij het wel, voor mijn gevoel, gelezen, want het was geopend, maar niet gereageerd. En toen had ik ’s nachts gedroomd dat hij zei: ‘Jij denkt ook dat je alles kan'”, vertelt ze in The Friday Move.

Een beetje kribbig zoals Arie van de week tegen Renze Klamer deed? “Ja, dat heb ik niet gezien, maar dat… ‘Jij denkt ook dat je alles kan en dan ga je het ook meteen doen ook. En nu weer dat Killer Mindset.’ Een beetje bozig, maar ik denk dat het meer gaat over dat ik onzeker was dat hij er niet op had gereageerd. Laat ik het op mezelf betrekken.”

Niet prettig

Fajah had het fijn gevonden als Arie gewoon even iets terug had gezegd, zegt ze. Maar ja, met de hulp van dat malle plakbandje op z’n mond tilt Arie het concept ‘ghosting’ kennelijk naar een hoger niveau. “Nou ja, als hij nou had gezegd van: ‘Nee, ik kan niet’, of: ‘Ik kan wel’, maar ja…”

Heeft ze dan een goede band met hem? “Nee, nee, nee, maar ik ken hem gewoon van… Je weet toch, de bekende Nederlanders die elkaar kennen. Op lanceringen doen we allemaal alsof we beste vrienden zijn, maar in het echt hebben we nooit contact. Zo gaat dat meestal.”

Hetzelfde DNA

Na haar ontmoetingen met Arie had ze dus wel verwacht dat hij zou reageren? Fajah: “Ja. Nou ja, ook omdat ik wel… Ik dacht, of ik denk dat nog steeds wel, dat we wel een beetje hetzelfde DNA hebben.”

Een gelezen-vinkje als het nieuwe ‘nee, bedankt’? Voor zo’n keiharde dis van Arie is ze best wel gevoelig, besluit Fajah. “Ja, voor sommige dingen wel, want ik vond het niet leuk dat hij niet had gereageerd, snap je?”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen