Jan Slagter dénkt dat hij BLVD ophangt, maar dan: ‘Flikker toch op!’

Jan Slagter is flink de mist ingegaan na een kort telefonisch interview met RTL Boulevard. Hij dácht de telefoon op te hangen, maar kon kennelijk het rode knopje niet vinden. “Flikker op!”

Jan Slagter © RTL

Als er een grote ster in opspraak raakt dan weet je één ding zeker: je kunt altijd nog bij Jan Slagter terecht. Zijn Omroep MAX is inmiddels verworden tot het opvanghuis van zielige tv-egeltjes. En ook Gordon komt bij de omroepbobo continu in een warm bad terecht: de zanger maakte in december zelfs zijn tv-comeback in een of ander kerstconcert van MAX.

Bitterballen en wijn

De tv-carrière van Gordon is abrupt tot stilstand gekomen nu zijn overeenkomst met Talpa is verlopen en hij heel lelijke dingen heeft gezegd over zijn oud-werkgever. “Alleen wordt het lastig”, analyseert showkenner Aran Bade aan de desk van RTL Boulevard. “Met Gerard zou wel echt een gouden combi zijn, maar dat zit er echt voorlopig niet in.”

Gerard Joling moet er niet aan denken om nog wat met Gordon te gaan maken, weet Aran. “Gerard is er echt helemaal klaar mee, heb ik gehoord. Dan zou het bij Omroep MAX moeten kunnen misschien, omdat ik hem samen met Jan Slagter bij Tijd voor MAX heb gezien. Daar zaten ze samen aan de bitterballen en de wijn.”

‘Flikker toch op!’

Jan gedraagt zich echt altijd zo bij in opspraak geraakte BN’ers, vervolgt Aran. “Hij is toch als een soort barmhartige Samaritaan die alle gevallen sterren binnenhaalt? Dus we hebben Jan Slagter gevraagd van: ‘Heb je formats liggen?’ ‘Nee’, zei hij. ‘Er is geen vacature op dit moment, dus we zijn niet geïnteresseerd op dit moment. Je draaft nu door.’”

En toen gebeurde er iets opmerkelijks, aldus de showkenner. “Hij dacht dat hij op had gehangen, maar dat was niet zo en toen zei hij: ‘Dat was Boulevard. Of we in gesprek zijn met Gordon. Flikker toch op!’ Ja, dat was Jan Slagter, die zit ook lekker in de wedstrijd, hè? Was getekend, Jan Slagter.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen