Gordon verrast tv-kijkers met nieuw kapsel: ‘Bob de Rooij is back!’

Gordon heeft acht maanden na het hoogtepunt van de toyboyrel zijn comeback gemaakt. Hij verscheen gisterenmiddag op televisie met een nieuw kapsel. “Dit is net Bob de Rooij!”

Gordon © MAX

We hebben hem een tijdje moeten missen, maar nu is hij weer terug: Gordon. Hij zat gisterenmiddag in het jaarlijkse MAX Kerstconcert, we zien hem op 7 januari klagen over karaktermoord in Casa di Beau en gaat op 20 januari op zoek naar familieleden met wie hij nog geen ruzie heeft gemaakt in de tv-klassieker Verborgen Verleden.

Glitters en Gordon

Hoe ging de tv-comeback van Gordon? Nou, best prima. Hij heeft een leuk kerstliedje gezongen – It’s The Most Wonderful Time of the Year – en hoefde verder niets te zeggen of te doen.

Carrie ten Napel kondigde hem netjes aan: “Iemand die ook gek is op kerst is Gordon en dan vooral op de kerst zoals Amerikanen die vieren. Groots met veel glitters en natuurlijk muziek.”

Haar co-host en baas Jan Slagter: “Ja, hij is waarschijnlijk de meest besproken man in de Nederlandse showbizz, maar hij zingt het liefst mooie liedjes tijdens kerst.”

Bob de Rooij

Wat vinden de mensen van Gordons comeback? Aangezien dat concert ’s middags op tv was en MAX relatief veel kijkers heeft die digibeet zijn, is er niet veel over te vinden. Maar zijn nieuwe kapsel zorgt wel voor enig rumoer. Bijna iedereen in het reactieveld van de MAX-Insta trekt de vergelijking met Bob de Rooij, een typetje van Paul de Leeuw.

Ene Rob zegt: “De zoon van Bob en Annie?”

Bianca: “😂😂😂 Hij lijkt er wel op.”

En Mandy: “😂 dacht hetzelfde.”

‘Hij is back!’

Aart trekt dezelfde vergelijking. “Bob de Rooij is back.”

Kiki: “😂😂 maar dan ook precies 🤢.”

Helga: “Wha gordijn 😘 (bedoelt Gordon, red.). Lijkt wel op hallo bobbels 😂 (bedoelt boppers, red.).”

En Robert: “What the fock heb je met je haar gedaan Gordon.”

Instagram

Gordon doet ook mee aan kerstfilmpjes voor op de MAX-socials:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Het nieuwe kapsel van Gordon: top of flop?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen