Eddy Zoëy zwaar teleurgesteld in niveau Arjen Lubach: ‘Valt tegen’

Eddy Zoëy is behoorlijk teleurgesteld in het niveau van de late-night-show van Arjen Lubach. De presentator van RTL Boulevard vindt het aan de magere kant. “Het valt tegen.”

Arjen Lubach en Eddy Zoëy © NPO, RTL

De kijkcijfers van Arjen Lubach zijn dik in orde, maar zijn programma heeft wel aan urgentie verloren. Er is tegenwoordig wel héél veel Lubach op televisie en bovendien springt hij nooit echt in op het nieuws van de dag. Eddy Zoëy, die met RTL Bouleard een ongeveer even succesvol programma maakt, vindt dat Arjen toch een beetje teleurstelt.

Eddy’s cup of tea

Eddy kijkt thuis nooit talkshows met zijn vriendin, vertelt hij in de VARAgids. “Ik vind het heel raar dat wij nog steeds talkshows hebben. Als je kijkt naar landen als Amerika en Engeland, dan zie je dat ze entertainment hebben: Jimmy Fallon, Graham Norton. Maar wij hebben allemaal tafels met mensen die heel serieus over het nieuws praten.”

Boring, vindt de presentator. “Hoezo? Ik snap het gewoon niet. Vandaag Inside is niet per se my cup of tea, maar dat is de enige talkshow waar je af en toe nog een beetje om kunt lachen.”

‘Lubach stelt teleur’

En Arjen dan? Dat is het Nederlandse equivalent van de buitenlandse late-night-shows waar Eddy wél graag naar kijkt. Mwoah, dat is het ook niet, oordeelt hij. “Lubach probeert het wel op een andere manier, maar die vind ik vaak net niet het niveau halen van de Amerikaanse en Engelse latenightshows.”

Tot slot beklaagt Eddy zich ook over het feit dat het op televisie vaak over televisie gaat. Een beetje waar RTL Boulevard de kroon mee spant zeg maar. “Televisie gaat te vaak over televisie. Tel maar eens hoe vaak ze het over andere tv-programma’s hebben.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen