Eddy Zoëy streng: ‘Özcan Akyol? Hij liegt dat het gedrukt staat!’

Eddy Zoëy heeft genoeg van de praatjes van Özcan Akyol. De RTL Boulevard-ster noemt de presentator van Sterren op het Doek zonder voorbehoud een leugenaar. “Hij LIEGT!”

Özcan Akyol en Eddy Zoëy © SBS

Het is voor iedereen, inclusief de mannen van Vandaag Inside, wel duidelijk dat het verhaal van Özcan Akyol over het brulfilmpje van Matthijs van Nieuwkerk geen zuivere koffie is. Er zit iets achter, want je laat een van je beste vrienden niet zómaar vallen op de nationale televisie. Johan Derksen vreest dat Eus zijn geloofwaardigheid definitief verliest.

Jokkende Eus

RTL Boulevard-ster Eddy Zoëy neemt daar alvast een voorschot op. Hij heeft Özcan gisterenavond, zonder enig voorbehoud, een leugenaar genoemd in de showrubriek op RTL 4.

Eddy: “We kunnen weer een nieuw hoofdstuk toevoegen aan de rel rond Özcan Akyol, die, nadat hij begin februari zijn goede vriend Matthijs van Nieuwkerk verraadt door het te hebben over een geheim filmpje, nu probeert de schuld aan de media te geven. Ja, dat doe je als je BN’er bent en je hebt zitten jokken en je kunt geen kant meer op…”

‘Hij liegt!’

Omroep MAX-baas Jan Slagter heeft zich live op televisie gedistantieerd van Eus. “Een van zijn werkgevers, good old Jan Slagter, werkt nieuw licht op deze zaak”, aldus Eddy. Dan keihard: “Conclusie: Eus liegt dat het gedrukt staat.”

Luuk Ikink vindt het heel opvallend. “Hij neemt een beetje afstand van zijn eigen presentator, hè? Eus presenteert natuurlijk Sterren op het Doek, maar Jan Slagter gelooft hem niet meer helemaal.”

Waar is Eus?

Eus heeft nog niet gereageerd op de ontstane commotie. Hij zit normaal gesproken op maandag in Vandaag Inside, maar gisterenavond was hij absent. “Het is donderdag geworden. We hebben Wilfred Genee gesproken en dat was alláng zo gepland. Nou, dat geloven we dan ook wel”, aldus Luuk.

De druk is groot, want Eus móet met een ijzersterk verhaal komen om zijn geloofwaardigheid te redden. “Ik ga kijken donderdag”, aldus Eddy.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Eus loog over het Matthijs-filmpje om Suzanne Kunzeler te pleasen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen