Eddy Zoëy boos op geluidsman van RTL Boulevard: ‘Hoe kán dit?’

Eddy Zoëy ergert zich behoorlijk aan sommige geluidsmensen bij RTL Boulevard. Hij vindt dat er een keer een draaiboek gemaakt moet worden om fouten te voorkomen. “Hoe kán dit?”

Eddy Zoëy © RTL

Het stoort Eddy Zoëy mateloos dat het bij RTL Boulevard een beetje een rommeltje is op het gebied van geluid. Er worden volgens de presentator beginnersfouten gemaakt en daar is hij niet blij mee, vertelt de 56-jarige presentator uit Almelo in gesprek met The Friday Move. Hij kan er naar eigen zeggen flink ‘chagrijnig’ van worden.

Gedoe met oortje

Wat is er precies aan de hand? Eddy: “Bij Boulevard heb je een vast team en wat nog wel eens wisselt is bijvoorbeeld de geluidsman. Wat ik me dan niet kan voorstellen is dat als je dan weer de zoveelste Boulevard doet, dat de instellingen ineens anders staan. Dan denk ik: waarom heb ik dit nou wel op m’n oortje en dat niet?”

Eddy is daar dan wel boos over. “Dan kan het wel zijn dat je dat gewoon zegt. Dan zeg ik ook inderdaad: ‘Jongens, hoe kunnen de instellingen nou niet staan zoals het moet? Waarom heb ik dit wel op m’n oortje en dat niet? Waarom moet dit nou weer anders? Waarom maken jullie niet eens een keer een draaiboekje?”

Niet schreeuwen

Het ontbreken van een draaiboekje is gewoon amateuristisch, vindt Eddy. “Een cameraman gaat ook niet elke keer opnieuw een kruisje zetten!’ Maar ja, dan word je moe van je eigen herhaling en ’s morgens roep je het nog een keer bij een ochtendvergadering en hoop je dat er een keer wat mee gedaan wordt. Maar dat gaat wel in redelijkheid.”

Schreeuwen doet Eddy niet bij zo’n ochtendvergadering. “Ook omdat je weet dat die geluidsman die daar staat er geen f*ck aan kan doen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen