André gaat Rachel zien bij Holland Zingt Hazes: waarom stopt hij niet?

André Hazes jr. zal zijn beruchte moeder Rachel Hazes in maart ongetwijfeld tegenkomen achter de schermen van Holland Zingt Hazes. Waarom stopt hij er niet mee, net als Roxeanne?

André Hazes jr. © RTL

Er zit al jaren een smet op de Holland Zingt Hazes-concerten: er hangt wel héél erg een sfeer van ruzie om het evenement heen, omdat de nabestaanden van de gevierde André Hazes allemaal met elkaar in de clinch liggen. Rachel Hazes zit bij de concertserie achter de kassa, maar volgens Roxeanne Hazes is zij gewoon een neperfgenaam.

Geld

Als het aan Roxeanne ligt zal een bodemprocedure uitwijzen dat Rachel helemaal geen recht heeft op de nalatenschap, maar in de tussentijd is de professioneel weduwe flink aan het cashen. En inmiddels heeft ook André het he-le-maal gehad met zijn moeder. Toch blijft hij wel onderdeel uitmaken van de line-up van Holland Zingt Hazes.

André en Rachel gaan elkaar in maart onvermijdelijk tegenkomen achter de schermen. Waarom zegt André niet af, net als Rox? Hij wilde sowieso toch niet meer die liedjes van zijn vader zingen? Volgens Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds is er in dit geval één belangrijke reden: geld.

Veelzeggend

Het is volgens Evert veelzeggend dat André gisteren niet aanwezig was bij de perspresentatie van Holland Zingt Hazes. “Volgens zijn management had hij heel drukke verplichtingen elders”, zegt hij in Shownieuws.

Een leugen, aldus Evert. “Het internet is zo snel, de waarheid achterhaalt het wel. Dan heb je ineens dat hij weer dingen op Instagram plaats waarvan je denkt: o, zijn dat die drukke verplichtingen? Want hij ligt gewoon met zijn zoontje op de bank thuis, YouTube-filmpjes te kijken.”

Dertiende maand

André heeft geen zin in pers. “Hij heeft natuurlijk geen zin in alle vragen die op hem af komen over alle familieperikelen. Hij schijnt trouwens wel een knaller van een nummer te gaan brengen als opening van de show.”

Waarom zegt hij die concerten niet af? “Dat zal hij niet doen, André. Dat Hazes-repertoire… Hij weet inmiddels ook wel dat hij niet zonder kan, want de mensen willen dat van hem horen. Er hoeft ook niet per se een Hazes mee te doen, maar André zou wel gek zijn om niet mee te doen, want het is een aardige dertiende maand die hij ermee opstrijkt.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Als u André Hazes jr. was, zou u dan nog meedoen met die concerten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen