Angela sneert: ‘Gordon wil sympathie wekken met suïcideverhaal’

Angela de Jong is onverbiddelijk. Ze stelt dat Gordon het verhaal over zijn zelfmoordpogingen puur heeft verteld om sympathie te wekken. “Dan denk ik: je moet gewoon hulp opzoeken.”

Gordon en Angela de Jong © RTL, SBS

Gordon heeft al ongelooflijk veel kritiek gehad op zijn grote comebackinterview aan Beau van Erven Dorens, maar het is nog niet voorbij. Angela de Jong heeft gisterenavond aan tafel bij Vandaag Inside opnieuw haar ongezouten mening gegeven over deze rampzalige aflevering van Cada di Beau. “Hij heeft al zijn glazen ingegooid.”

Glazen ingegooid

Tja, dat is dan maar zo, reageert Johan Derksen. “Is er iemand in Nederland te vinden die dat jammer vindt?”

Collega Wilfred Genee daarop: “Ik weet het niet. Hij kan wel wat. Hij is snel.”

Angela heeft vaak last van gemengde gevoelens als ze naar Gordon kijkt, omdat hij natuurlijk wel over snelle humor beschikt. “Het was een verschrikkelijk interview, maar ik heb ook een paar keer heel hard gelachen om hem.”

Gruwelijk ergeren

Wat overheerst bij Angela zijn gevoelens van walging. “Ik kan me er gruwelijk aan ergeren als ik hem ergens zie en volledig leeg zie lopen over zijn eigen sores en hoe zielig hij is, maar weet je… Ook proberen om de sympathie van de mensen weer op te wekken door te vertellen dat je dan twee zelfmoordpogingen hebt gedaan…”

Ze vervolgt: “Dan denk ik: je moet gewoon hulp opzoeken en niet op televisie gaan vertellen. Die man is gewoon heel zielig. Laat hem gewoon lekker naar Dubai gaan en een fantastisch leven leiden en val ons er niet mee lastig, dan is volgens mij iedereen tevreden.”

Ongelukkig

Johan denkt dat Gordon heel erg met zichzelf in de knoop zit. “Ik denk dat hij ongelukkig is.”

Angela: “Dat weet ik wel zeker, ja.”

René van der Gijp: “Hahahahahaha!”

Johan: “Hij straalt een en al ellende uit.”

Het maakt maar weer eens duidelijk: de publieke opinie over Gordon is nog steeds niet gekanteld. Zal er ooit nog sprake zijn van een tv-comeback? De kans daarop wordt met de dag kleiner…

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Angela de Jong stelt dat Gordon sympathie wil wekken met suïcideverhaal. Vindt u dat te hard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen