Najib Amhali na week vol juice: ‘Het was vreselijk voor m’n vrouw’

Wát een toeval: Najib Amhali, het eerste grote slachtoffer van Yvonne Coldeweijer in 2024, geeft juist na deze week vol juice een groot interview in het AD. “Vreselijk voor m’n vrouw.”

Najib Amhali © RTL

Als Yvonne Coldeweijer het op je gemunt heeft als BN’er, kun je je maar beter bergen. Af en toe spaart ze bepaalde sterren – zo ligt er nog steeds heftige juice over Patty Brard op de plank en heeft ze ook niet echt doorgepakt met Guido Weijers – maar ze is het nieuwe jaar behoorlijk fel begonnen. Haar eerste grote slachtoffer? Najib Amhali.

Groot toeval

Najib heeft volgens de juicekoningin niets geleerd van fouten uit het verleden. De sapcentrifuge uit Muiden stelt dat hij zijn vrouw niet trouw is en dat ze over meerdere minnaressen weet. Daarbij laat ze doorschemeren dat ze meer informatie heeft dan wat ze tot nu toe naar buiten heeft gebracht. “Ik heb gehoord dat hij onwijs gestresst is.”

Groot toeval is dat Najib juist in deze week vol juice hét covermodel is van de Mezza, de weekendbijlage van het AD. En daarin gaat het ook even over zijn vrouw, die volgens Yvonne dus bedrogen wordt. Najib vertelt namelijk over de verslaving die hij heeft overwonnen en de impact die zijn drugsgebruik had op zijn gezin.

‘Echt vreselijk’

Op de vraag wat hij het meest heeft gemist door zijn verslaving, antwoordt Najib: “Er zijn voor mijn kinderen en vrouw Niama. Zij nam alles op zich: school, voetbal. Ik zag ze wel opgroeien, want ik was veel thuis. Maar als ze zei: kom we gaan naar de dierentuin, dan had ik daar geen zin in.”

Hoe was dat voor zijn vrouw? “Het was voor haar vreselijk, echt vreselijk. Dat ze met zo iemand heeft geleefd, zich steeds heeft moeten verantwoorden naar mensen als ik er weer niet bij was: hij slaapt, hij is moe.”

Geen cocaïne

Het heeft Najib ook beperkt in zijn werk. “Ik wilde graag een keer in Engeland optreden, en met Comedytrain gingen ze een keer naar Edinburgh, om daar in het Engels te spelen. Maar ik kon niet zonder cocaïne, dus ik kon niet meereizen. Het gijzelde me gewoon. Het was een rare tijd.”

Zit hij nu écht niet meer aan de snuif? Nee, bezweert hij. “Ik was er echt klaar mee, klaar-klaar. Maar goed, dat zegt iedereen. Nu zie ik in elke Netflix-serie cocaïne voorbijkomen, en ik merk dat ik de behoefte niet meer heb.”

Het interview met Najib is waarschijnlijk afgenomen vóórdat de juicebom van Yvonne explodeerde.

Mezza

Najib op de cover:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wat zegt uw gevoel: Najib Amhali trouwe echtgenoot of weet zij nog niet alles?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen