‘Najib Amhali onwijs gestresst na juice Yvonne, weigert alle media’

Najib Amhali is volgens sapdiva Yvonne Coldeweijer behoorlijk aan het piekeren over de heftige juice die ze naar buiten heeft gebracht. “Ik heb gehoord dat hij onwijs gestresst is.”

Najib Amhali © William Rutten

Yvonne Coldeweijer heeft al wel eens juice over het vermeende vreemdgaan van Najib Amhali naar buiten gebracht, maar deze week was hij al helemáál aan de beurt. Hij is haar eerste grote slachtoffer in 2024 en dat voelt de cabaretier ook zo, want volgens de juicekoningin voelt hij zich héél rot. “Het gaat niet zo goed met Najib.”

Onwijs gestresst

Wat dan? Yvonne vertelt op haar juicekanaal het een en ander te hebben gehoord. “Ik heb gehoord dat hij onwijs gestresst is, zichzelf een beetje aan het opsluiten is thuis met z’n vrouw. Z’n vrouw gelooft zeg maar hem, dus gelooft niks van mijn verhalen. Moet je lekker zelf weten, meid, I don’t care.”

Ze vervolgt: “Je zal er wel wat uithalen, maar anyway, weet je wel, los daarvan: Najib is vrij gestresst over het feit dat dit allemaal naar buiten is gekomen en waarschijnlijk vraagt hij zich af wat ik nog meer allemaal weet. Een kwestie van tijd. Hij is zichzelf dus een beetje aan het verstoppen, ook voor de media, want hij reageert natuurlijk nergens op.”

Boulie

De media zullen hem actief benaderen, verwacht Yvonne. “Je gaat mij niet vertellen dat Boulie of geen een krant hem gebeld heeft. Dat is natuurlijk altijd zo. Daarentegen: de meid, hè, de verslaafde cliënte… Ik heb gehoord dat het haar helemaal niks boeit dat ik het allemaal breng, want scoopje: zij is dus bezig met een boek.”

Yvonne stelt dat Najib het bed deelt met een van zijn cliënten. “Ja, zij is natuurlijk helemaal geen BN’er, dus je denkt: who cares? Maar schijnbaar zit hij dus ook in dat boek verwerkt. Dus vrouw van Najib: als je al enig idee hebt over wie ik het had – waarschijnlijk wel: binnenkort komt er een boek uit.”

Een schoft

De vermeende minnares van Najib vindt het allemaal niet zo erg dat dit naar buiten komt, aldus Yvonne. “Aangezien ik van best wel veel verschillende bronnen bevestigd krijg dat het klopt over deze meid, kan ik ook concluderen dat de meid graag praat.”

En hoe zit het met die andere vermeende scharrel? “Wat mij betreft praten alle minnaressen van Najib, want ik denk dat het een schoft is, maar goed: nog een update, die Vanessa, die fotografe, heeft na mijn juice meteen haar account eraf gegooid. Wow! Lijkt me niet nodig als het niet waar. Just sayin’.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Welke cabaretier vindt u beter?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen